- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Ben bunları mezun olduktan 3-4 ay sonra hissetmeye başladım erken başlamışsın.
Hayat bir şekilde rayına oturuyor da o öğrencilikteki güzel ve rahat günler bir daha geri gelmiyor.
İş bulursun para kazanırsın ama öğrencilik başka tadını çıkar son aylarının.
Ben iş hayatına başlayalı 2 yılı doldurdum. Ders çalışmayı hiçbir zaman sevmemiştim. İşe bir başladım benden mutlusu yok :)) Proje odaklı br bölüm okumanın da etkisi var sanırım iş hayatı bana ilaç gibi geldi :) Sonra bir gaflete düşüp (annemin büyük ısrarları üzerine) yüksek lisansa başladım Allahım bitirene kadar öldüm öldüm dirildim, bitti de çok şükür kurtuldum. Ders çalışma fikrinden nefret ediyorum. İte kaka bitirilmiş şeyler de değil hep iyi ortalamalarla bitirdim okullarımı ama... Ödevin olacak olması, bir şeyi yapmak zorunda olmak hissi bunlar beni strese sokan şeyler... Daha da tövbe okumak istemiyorum
Böyle düşünmen normal
Ben de üniversitedeyken öyle düşünürdüm
Ama merak etme bu kısımda da çok zevkli şeyler yaşayabilirsin
Bir kere kendi ayakların üstünde durup kimseye hesap vermeyeceksin
Özgürsün
ama bu gün akşama kadar yatıyim diyebilicek kadar özgür olmicam : ((
para kısmı güzel işssiz kalmazsam : D
tatil gününde yatarsın sanki şimdi çok mu yatabiliyorsun
ben hazirandan sonra 2 ay yatıcam
ne lisemi özlüyorum ne üniversiteyi zaten zar zor bitirdim. şimdi sabah 9 aksam 5 mesaım var ayın başı olur alırım maaşımı canımın istedıgını yer begendıgımı giyerim paramıda az cok bırıktırmeye calısıyorum eve gıderım sıcacık yemegım hazır bildiğin sultanım yani.
okulun bıtmeden iş aramaya basla bence ne yaparsan yap herşey olacagına varıyor. okulun son dönemini keyıfle bıtırmeye calıs.
Hangi mühendisliği okuyorsun gerçekten çok merak ettim
O dediğin şeyden bana hiç olmadı, okulun sonlarına doğru iş aramaya başla derim. İnternet siteleri var bununla ilgili. Eğer iş bulamazsan bunalıma girebilirsin ama çalışmak o kadar da kötü bir şey değil emin ol , kendi paranı kazanmak gibisi yok.
Ben üniversiteyi değil de liseyi çok özlüyorum
merakını giderdiğime göre söyle bakalım bunalıma girer miyim : D
bence ergenlik değil tam aksine diğerlerinden farklı bir düşüncedesin.. hayatta daha önemli şeyler var,böyle şeyler için kendini üzme tabiki.. ama düşüncelerin doğru.. benm de hayatımın en güzel dönemi okul yıllarımdı. ne zamanki çalışmaya başladım rutinlik başladı. 7 yıldır çalışıyorum , ne zaman emekli olcam diye hesaplamalara başladım bile.. hayat monoton beaa:)))Ya ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...
Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.
Bu karabasan düşüncemden nasıl kurtulabilirim acaba ?
bence ergenlik değil tam aksine diğerlerinden farklı bir düşüncedesin.. hayatta daha önemli şeyler var,böyle şeyler için kendini üzme tabiki.. ama düşüncelerin doğru.. benm de hayatımın en güzel dönemi okul yıllarımdı. ne zamanki çalışmaya başladım rutinlik başladı. 7 yıldır çalışıyorum , ne zaman emekli olcam diye hesaplamalara başladım bile.. hayat monoton beaa:)))
Devlet memuru oldum mesai saatleri disina tasimiyoruz isi :)))son aylarımı kucaklıyım bırakmıyim bence
eve iş alıyo musun almıyosun galiba ))
üni günlerini herzaman özliceksin.. Ama hayat her haliyle güzel buda senin elindeYa ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...
Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.
Malesefki oyle.okul bittiginden beri ise girme cikma..off valla en guzel yillariniz bitiyor.icinizi kararttim dimiYa ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
şafak çok:)) Yolunuz açık olsun...haha şafak kaç : D
Malesefki oyle.okul bittiginden beri ise girme cikma..off valla en guzel yillariniz bitiyor.icinizi kararttim dimi