ben niye böyleyim

Mezuniyet arifesinde hepimiz yaşadık bu işleri Ponti. Esasında mutsuzluk günlerine değil hayat mucadelesine başlıyorsun. Eğer hedeflerini iyi belirler, üniversiteden aldıklarınla yetinmeyip kendini geliştirmeye devam eder ve fırsatları iyi değerlendirirsen hayat sana güzel meyvelerinden sunacak.

Asla karamsarlığa kapılma, tam tersi artık kendi paranı kazanacak ve ayaklarının üzerinde durabileceksin.

Mezuniyet arifesinde hepimiz yaşadık bu işleri Ponti. Esasında mutsuzluk günlerine değil hayat mucadelesine başlıyorsun. Eğer hedeflerini iyi belirler, üniversiteden aldıklarınla yetinmeyip kendini geliştirmeye devam eder ve fırsatları iyi değerlendirirsen hayat sana güzel meyvelerinden sunacak.

Asla karamsarlığa kapılma, tam tersi artık kendi paranı kazanacak ve ayaklarının üzerinde durabileceksin.

aa çok güzel yazmışsın inşallah bana ananas, mango gibi tropikal meyveler sunar : D
Her yilin ayri guzelligi var diyim o zaman yersek artik:KK53:
Bosver takma hic.is hayati gelecek cebin para gorecek.bunlari dusun:KK53:

cebimin deliğini diktireyim ya bi : D

Ya ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;

Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...

Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.

Bu karabasan düşüncemden nasıl kurtulabilirim acaba ?
Bugün okuduğum 3. bunalım halleri.Var bişey hepimizde hadi hayırlısı.Canını sıkan belirsizlik bence,bende de öyle oluyor.Ama iş bulup çalışmaya başladıktan sonra asıl hayat şenlenecek.Değişik çevre,yeni bir hayat.

Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...

Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.

Ben gecen hazıran mezun oldm işsizim
Kotu bır yorum yapmak istemezdm ama yasadıgım içinde bulundugum durum şu: işsizim ,özgürlük yok,para az,sınavlar vs vs
Keskr okulum olsaydı neler vermezdm o gunlere donmek ıcın

Pompiskoo ama sen cok tatli bir kizsin yazdigin yorumlara gul gul oluyorum cogu zaman pompi diyincede aklima teletabiler geliyo niye bilmiyorum ama .bosver yaa simdiden gelecek kaygisi icin tuketme kendini .okil bittiginde zaten uzulceksen simdi bidaha niye uzulcenki bosa yani duz mantikk onada o zman karar ver yani bence

gebelik horhonu gibin olmuş:) ama haklısın ilk etapta öyle oluyor ama kafana göre iş ve ortamı bulursan süper olur endişe etme sakın:)

Pompiskoo ama sen cok tatli bir kizsin yazdigin yorumlara gul gul oluyorum cogu zaman pompi diyincede aklima teletabiler geliyo niye bilmiyorum ama .bosver yaa simdiden gelecek kaygisi icin tuketme kendini .okil bittiginde zaten uzulceksen simdi bidaha niye uzulcenki bosa yani duz mantikk onada o zman karar ver yani bence

bu trtde teletabi çakamsı bi proğram vardı ordan esinti bi nick cınım ^-^
çok teşekkir ederim yorumun için

üzüntümden avans alıyorum pampa belkim azalır hahah

X