ben niye böyleyim

evet ekmek aslanın ağzında : )

çok teşekkür ederim , inşallah hayırlı olur ))

mesajın beni güldürdü çok teşekkür ederim ))

bu hazzı merak ediyorum ama korkuyorum da işte )

mesajın beni güldürdü çok teşekkür ederim ))

bu hazzı merak ediyorum ama korkuyorum da işte )

Ozguven eksikligin falan varsa korkarsin yani... ya da cekingen icine kapanik bi tipsen... is hayatindan ortaki tiplerden korkman dogal. Bi de burda ne dangalaklar goruyoruz duyuyoruz iyice psikolojimiz bozuluyo

Mezun olalı 5 yıl oldu,ilk yılım berbattı çünkü kendi mesleğimde deneyim istiyorlardı ve bulamamıştım. Üniversiteyi değil de lise dönemimi özlüyorum

Öğrencilik gibi yok bee
ben okul biterken değil ama sonra sonra anladım bunu

Ozguven eksikligin falan varsa korkarsin yani... ya da cekingen icine kapanik bi tipsen... is hayatindan ortaki tiplerden korkman dogal. Bi de burda ne dangalaklar goruyoruz duyuyoruz iyice psikolojimiz bozuluyo

aslında içe kapanık değilim ama şanssızım biraz o bakımdan sanırım beni bulur yani her türlü sorunlu

ne mezunusun?

Bugünki konularda hep kendimi buluyorum hayret :) Bende son sınıfımın son dönemini okuyan biri olarak seninle aynı fikirdeyim. Okulumun bitecek olması, aile yanına dönecek olmak, geleceğimi kestirememek boğuyor beni. Tarih öğretmenliği okuyorum Kpss bir canavar gibi önümde dikiliyor. Onu alt edip ne zaman atanırım, atanabilir miyim, atansam nereye giderim, gittiğim yerden ne vakit dönerim.. Geleceğim gözümde bir kara delikten farksız. Ve o kara deliğe girmeye birkaç ay birşey kaldı.. Keşke hep öğrenci kalsam.. Allah sonumuzu hayır etsin..

kara deliğe giriş çıkışlarda sorun yaşıyoruz gerçekten ))

hayırlısı olsun inşallah

Bende senin gibi yeni bitirdim sayılır işe başladım iş hayatım okul hayatımdan daha sosyal ve yoğun cok güzel sakın umutsuz olma hangi bölümü bitirdin

Ben bunları mezun olduktan 3-4 ay sonra hissetmeye başladım erken başlamışsın.
Hayat bir şekilde rayına oturuyor da o öğrencilikteki güzel ve rahat günler bir daha geri gelmiyor.
İş bulursun para kazanırsın ama öğrencilik başka tadını çıkar son aylarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…