- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Kelin ilacı olsa başına sürer bende senin gibiyim 3.sınıftayım şimdiden başladı bilinmezlik korkumYa ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...
Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.
Bu karabasan düşüncemden nasıl kurtulabilirim acaba ?
mezuniyete yakin herkesin gark oldugu dusunceler bunlar.. ogrenciligin bitiyor olmasi hissi.. uzun surmuyorYa ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
Okulum bitiyor ve hayattaki güzel, rahat günlerim de bitiyor gibi hisssediyorum bundan sonrası rutin, sıkıcı, boğuk, buğulu...
Belki kestiremediğim içindir bilemiyorum. Geleceğim için yeterince şey yapmadım sanırım işsiz ve depresyonda olurum gibi geliyor ya da çok çalışıp nefes bile alamam. Bu kafamdaki milada da 3-4 ay var. Yani mutluluk vadem bitiyor gibi geliyor.
Hep bardağın dolu tarafına bakmalısın hayat felsefem. Hakkında senin için hayırlısı olsun.Ya ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
mezuniyete yakin herkesin gark oldugu dusunceler bunlar.. ogrenciligin bitiyor olmasi hissi.. uzun surmuyor
Haklısın aslında, ben de bazı bazı üniversite yıllarımı özlerimdersler dışında hiçbir sorumluluğum yoktu
Benim için iş hayatı okumaktan çok daha güzel.
İyi bir mesleğin olunca, Allahım da güzel bir iş nasip ederse hayat çok kolaylaşıyor.
Kendi paranı kazanabilmek,zorluklara karşı dik durabilmek öyle güzel ki...
Merhaba ponti sanırım ben sana en iyi örneklerdenim
İİşsizlerin kraliçesi seçicem kendimi.
Ama olsun okul bitince biraz kafa dinlemek çok iyi geliyor.
Allah elbet bir kapı açacak diyorum..
Ne bolumu okuyosun ki ?
Ya ergen haykırışı gibi algılamayın ama bilinçaltımda şöyle bi düşünce var;
Canım moralini bozmak istemem de okul cidden en keyifli, en boş vaktinin olduğu zamanlar.
Çalışmanın bir artısı hayat standartının artması ve ona göre maddi açıdan yapmak istediğin bir takım şeyleri yapabilmek. Ama onun dışında sene boyunca sadece bir kaç hafta izninin olması, sabahları ya busabahki derse girmeyeceğim uyuyacağım deme lüksünün iş hayatında olmaması, falan filan can sıkabiliyor.
evet bitiyor diye üzülüyorum çok hem de : )
ben daha bitmeden özlemeye başladım bile ..
umarım benim için de güzel olur )
amin inşallah herşey gzüel olur ikimiz için de ))
mühendislik okuyorum
Ne muhendisligi okuyosun herhangi ekstra bir kursa gittin mi dil ogrendin mi yds ales e girdin mi falan felon...bunlarin hicbirini yapmadiysan okudugun okul da ileri gelen bi uni degilse bu skntilari stresleri cekmen dogal...
Ama bunlarin hepsinden once girisken bi yapida olman gerek. Yani hicbisey bilme ama ozguvenin yerinde olsun illa ki is bulursun...
okulum iyi dil kursuna gittim tabi ama ingilizcem çok iyi diyemem ales ve yds ye yeni giricem