Ben niye böyleyim......

connet

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
682
198
323
Ben niye böleyim yada neden böle oldum bılemıyorum artık gordugum, yasadıgım seylere üzülemıyorum ıcımde bırsey engel oluyor sankı, hayattakı ısteklerımden de vazgectım artık 3,5 senelık evlıyım bu zaman ıcınde hep bır bebegım olsun bırde evım olsun ıstedım ıkısı ıcınde cok mücadele verdım ama olmadı ıkısıde olmadı ve vazgectım yoruldum artık ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor, maddı olarak kendımı cok kastım para toplayalım ev alalım dıye ama yok olmuyo, ee madem olmuyo dedım bende saldım kendımı, ye-iç-gez modundayım.Bebegım olsun ıstedım cok dr gıttım geldım ılaclar kullandım yumurtlama gunlerı takıp ettım, ee oda olmuyor. Madem ıstedıklerımın hıcbırı olmuyo,madem hayallerım gerceklesmıyo nıye kendımı parcalıyorum.Ben herseyden vazgectım günlük yasıyorum hayat bana bugun ne getırırse, üzülemıyorum,sevınemıyrum ama süreklı aglamaklıyım en rahat yaptıgım sey aglamak BEN NİYE BÖYLEYİM....

Sen takmayıp kendini akışa bıraktığın zaman isteklerin kendinden gelecektir.
Özellikle bebek...
Ev almak içinde alıcam diye kendini çok kasmaya gerek yok, sonuçta senin canından değerli değildir, unutma...

evet cnm haklısın, bende senın gıbı dusunmeyen basladıgımdan berı bosverdım zaten, şuaralar daha rahatım sankı cunku her ıkısınıde cıkarttım aklımdan, bundan sonra YE-İÇ-GEZ :)

Bi kere rahatlaman lazım aslına güzel bir yol seçmişsin bi sure içinde günü yaşama iyi olabilir kendini biraz serbest bırak ,bir şeyi çok istediğin zaman olur derler benım de ıstedıgım cok sey olmadı ama birazda akışına bırkmak ve istenılen seye cok odaklanmamak işe yarayabilir

ne güzel keşke herkes senin gibi yapabilse.. hiçbişeye üzülmese dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…