" aaa daha bebek düşünmüyormusunuz , kafana takma, stres yapma "iyi niyetle kurulmuşda olsalar bu cümlelerden nefret ediyorum :jeyyar: 2 yıldır her ay test yapıyorum ve her ay tek çizgi..
kızlar beni en iyi sizler anlarsınız..
bu ay herzamankinden daha farklıymışım gibi geliyor göğüslerimde aşırı hasssiyet, ağzımda buruk bir tad ve kasıklarımda hafif batmalar var ama kafaya takamaktan vicudum reaksiyon vermişte olabilir umarım öyle değildir bende artık çift çizgi görmek istiyorum:Saruboceq:
canım 2 yıldır çocuk olmamasının nedenini araştırdınız mı? uzun bi süre. 8 ay bebişimiz olmayınca eşimle bi daha doktora gittik eşimin değerlerinin fena düştüğünü gördük. aşılama falan diyo doktor acayip moralim bozuldu bebiş hevesim kaçtı. 8 ay boyunca hiç bir şeye konsantre olamadım. hayatım düzensizleşti. şimdi bebişim olursa bakamayacam gibime gelmeye başladı ya. artık ovulasyon testi kullanmaya karar verdim kendimi hiç yıpratmıyorum. üstelik çift çizgiyi de görüyorum sırnaşık şey tavsiye ederim valla stresini alıyoooo götürüyooo akannehir
tabi araştırdık canım eşimin sperm sayısında ve haretliliğinde sorun vardı bende ise polikistik over...
hemen tedaviye başladık benim tedavimde modern tıp etkili oldu şu anda yumurtalıklarım normal çalışıyor çok şükür. eşimin tedavisinde ise alternatif tıptan yararlandık (keçiboynuuzu kürü) ve şu anda onun değerleride normal.. doktorumuz bir ay normal yolla deneyelim olmazsa bidahaki ay aşılama yaparız dedi beklemedeyiz inş. aşılamya gerek kalmazopuyorumnanaktan
inşallah canım başka bi şeye gerek olmazs doğal yoldan hamiş olursun. 2 yıl hiç azımsanıcak bi zaman değil. Allah bebişine tez zamanda kavuştursun
" aaa daha bebek düşünmüyormusunuz , kafana takma, stres yapma "iyi niyetle kurulmuşda olsalar bu cümlelerden nefret ediyorum :jeyyar: 2 yıldır her ay test yapıyorum ve her ay tek çizgi..
bu ay herzamankinden daha farklıymışım gibi geliyor göğüslerimde aşırı hasssiyet, ağzımda buruk bir tad ve kasıklarımda hafif batmalar var ama kafaya takamaktan vicudum reaksiyon vermişte olabilir umarım öyle değildir bende artık çift çizgi görmek istiyorum:Saruboceq:
canım benim hiç bozma moralini bak ne güzel eşinde de sende de var olan küçük problemleri halletmişsiniz bence işin zor kısmını halletmişsiniz bu iki yılın içinde yani bir yol katetmişsiniz bence hiç kafana takma doktor doğal yoldan deneyin dediyse bence şuan hazır sorun yokken 4-5 ay daha dene çünkü aşılamada da olmıca varsa olmaz ama Allah verecekse sorun yoksa eğer doğal yolla verir
canım ben de 2 yılldır uğraşıyorum bizde de sebepsiz infertilite.napalım Rabbim ne zaman isterse verir ya da vermez.Ben de senin gibi darlandım bunalıma girdim, 5 ay önce madem sebepsiz olmuyo hızlandıralım dedik doktor daha deneyin dediyse de yine de aşılama yaptırdık olmadı tabi ... yani vakti varmış bunu anladım tutmayınca.zamanla anlıyo insan vakti geldiyse olur ...
sende sıkma hayatım canını calışmaya devam:roflol:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:
kızlarrr beklenen adet günüme 4 gün var ve bugün testte silik ikinci çizgiyi gördüm ama buradaki topiklerden birinde silik ikinci çizgi gördüğü halde hamile olmayıp adet gören pekçok arkadaşın olduğunu okudum bu yüzden ümitlenmek istemiyorum..
ne olur dua edin hamile olayım:enbuyukkk: