Merhaba arkadaşlar, aylardır bu siteyi takip ediyorum ancak bir türlü yazmaya cesaret edememiştim. Ancak inanın aylardır sizin yazdıklarınızı okuyunca içimden hepiniz için dua ediyordum, hemde her gün...:) Benim sorunum ise 2 yıldır korunmasız ilişki ancak sonuç hep negatif..5 ayrı doktora gittim,tüplerim açık,akıntım yok,adetlerm düzenli,eşimin spermografisi gayet normal(biraz daha iyi olabilir dendi o kadar) ve bu ay ilk kez çatlatma iğnesi yapıldı..hatta doktor gerek yok kendiliğinde çatlayacak ama psikolojik olarak olmaz diye önlem alalım iğne yapalım dedi..ardından ilişkiye girdik,ama yine ümitsizim.
Adetim geçen ay 23'ündeydi, yani 3 hafta geçmesine rağmen hiçbir belirti yok, sadece 1 haftadır sağ kasık ta ağrı, ama ne bulantı, ne göğüslerde şişkinlik, hiç bir şey..Dün dayanamadım adetim geçmediği halde test yaptım, negatif:gitme:
Çok uzun yazdım ama aylardır tuttuğumdan sanırım:):) Güzel yorumlarınız için de şimdiden teşekkürler...:Saruboceq:
canım seni okadar iyi anlıyorumki... bu sitenin en güzel yanı birbirini anlayan insanları bir araya getirmesi:enbuyukkk:inşaallah erken yaptığın için test negatif olmuştur inş. bu ay hamilesindira.s.
CANIMMM ÇOK SEVİNDİM İNANKİİİİ....hihoyyyt.Kesin sonucu mutlaka yaz olur mu?En kısa zamanda kucağını da alırsın inşallah...beklenen adet günü geldiğinde veya geciktiğinde test yapılmasını öneriyor doktorlar
ama bide bize sorsalar dayanamıyorki insan..
neredeyse test kolik oldum :) her ay en az 2-3 test yapıyorumdelikafadulden bu ayda adetime 5 gün kala başladım her sabah test yapıyorum ve her sabah biraz daha koyulaşmış şekilde ikinci çizgiyi görüyorum ama kimyasal gebelik olmasından korkuyorum inş. öyle değildir dua edin bana ne olur...
bende 1,5 yıldır bekliyorum ama olmuyor ben çift çizgiyi 3 kere gördüm ama hepsini kaybettim araştırıldı ne eşimde nede bende bir problem çıkmadı sebepsizinfertilite verdi doktor tekrardan deneyin olursaiğne vereceğim dedi ama 5 aydır olmuyor ümitlenmek istemiyorum ama o kırmızıları görüncede dayanamıyorum üzülüyorum çok zor allahım tüm isteyenlerin cennet kokulularını nasip etsin inşallah kucağınızı boş bırakmasın:Saruboceq:
çok guzel bır haber bu...kımbılır ne mutlusundur.. opuyorumnanaktan .yüzünde güller açıyordur...allah ısteyen herkese versın...vuucudunda degısıklıklerı farkettınmı...belırtı oldumu...
kızlarrrr bugün doktora gittim ve hamileyimmmmm...
rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin..