Benim ilk kızım da öyleydi .benimle dalga geciyorlardi yapistir bari memene diye :)) üç aydan sonra ilgisi baska şeylere dağıldı. Gündüz uykusunu oturtmamiz baya sürdü . Çünkü on bes yirmi dakka kestirip yine meme istiyordu. Cok zordu yani.Hanımlar acil Yardımınıza ihtiyacım var,
1 aylık bebeğim var ilk bebeğim ve çok tecrübesizim.Bebeğim uyanık kaldığı her an meme istiyor uyurken de memede uyuyacak memeyle işi bitince de başını göğsüme yaslayacak öyle uyuyacak.Uykusu da tilki uykusu hemfn Uyanıyor dolayisiyla gün boyu yapışık durumdayız çok yoruldum bir odaya hapsolduk bunaldım.Bakıcıya bırakıp işe başlamam gerekecek 5 aylık oldupunda.Bensiz durmuyor.Meme alışkanlığını kesmem gerekiyor ama nasıl ?
Tok oldupunda şöyle yatırdığım yerde ya da kucağımda sakınce dursun uykusu gelince de beşiğine bırakayım uyusun istiyorum.
Böyle olması için neler yapmalıyım nolur bir fikir verin çok bitkinim
Yoksa bu böyle Sürer gider mi ? Hep yanında olamayacağım ki ...
Keşke sizin gibi kendimi akıllı sanacağıma, o gerizekalıları biraz dinleseydimLohusa bi kadının tepesinde çocuk her ağladığında aç bu demek tam gerizekalılık. Çocuğun başka derdi olabileceği akıllarına gelmiyo çünkü. Bu kadın kendini yetersiz hisseder mi diye düşünmüyolar. Bence tamamen gerizekalılıkla alakalı.
İki yaşına kadar sürekli emzirdim ve kilo almadı hep cılız ve memeye bağlıydıSürekli emmek istemesi doymadığı anlamına gelmez. Günde 5-6 yumurta büyüklüğünde çişli bezi varsa bebek doyuyordur. Ayrıca ay sonu tartılarında 500-1000 gr arası alıyorsa doyuyordur. Doymuyorsa bile çözüm ilk etapta mama değil daha çok emzirmektir.
Amin..bu arada erkek bebeklerde kanguru ilk 4 ay önerilmiyor ,sonrasinda da çok ağır olur taşınmaz dşye almadıkOğlum 4 aylik .Surekli yapisigiz .Bazen bunalıyorum (wc ye bile gidemediğim gunler oldu )Ama o mutlu memede uyumaktan .Ben de mutluyum
1.aylik bebek sudan cikmis balik gibi
Tek tanidigi sizsiniz .Dunyayi kesfetmedi daha .Siz sarilacaksiniz ki guvenle büyüyecek
Benim oglumu herkes minik koala diye seviyor.Hatta kanguru aldim .Ilk 2 ay evin icinde kanguruda tasidim .Ayakta yemek yedim filan .Ama yavas yavas çevreye ilgisi artti.Oyun halisina koyuyorum keyfi yerindeyse 15 dk oyalaniyor.Allah baska dert vermesin .
Beni tanımadan akıllı olmadığımı düşünüyosan bencede kendini akıllı sanma zaten. Allaha şükür gayet akıllıyım. Doyan çocuğun da nasıl olduğunu biliyorum. Aç olan çocuk günde 4-5 kez kaka yapmaz. En önemlisi 1 ayın sonunda sadece anne sütüyle 1800 gr almaz.Hemşire dahi şaşırmıştı. Aklına güvenmiyorsun madem bundan sonra etrafında her söyleneni dinlersin. Çok şükür benim aklım beni hiç yanıltmadı.Keşke sizin gibi kendimi akıllı sanacağıma, o gerizekalıları biraz dinleseydim
Her çocuk aynı olmaz. Hayırlısı böyleymiş. Allah dert versin. Sağlıkla büyüsün inşallah.Keşke benim bebeğim de anne sütü ile beslenseydi
Hiç sütüm olmadi
Problemli bı hamilelik geçirdiğinden sanırım.
biberonla mama ile beslendi
Aklima böyle geldikçe hep üzülüyorum.
Şikayet etmeyin bu çok güzel birşey.
Çok etkilendiğim bir konu bu
Smdi bile gozlerim doldu .
yenidogan aparatiyla kullanilabiliyor. İcine sinmiyorsa sling de kullanabilirsinAmin..bu arada erkek bebeklerde kanguru ilk 4 ay önerilmiyor ,sonrasinda da çok ağır olur taşınmaz dşye almadık
Sağlığı yerinde olsun yeter ki annesi...Keşke benim bebeğim de anne sütü ile beslenseydi
Hiç sütüm olmadi
Problemli bı hamilelik geçirdiğinden sanırım.
biberonla mama ile beslendi
Aklima böyle geldikçe hep üzülüyorum.
Şikayet etmeyin bu çok güzel birşey.
Çok etkilendiğim bir konu bu
Smdi bile gozlerim doldu .
çevrenizde okadar gerizekalı varken kendinizi akıllı sanmanız çok normal bence ,size hak verdim şimdiBeni tanımadan akıllı olmadığımı düşünüyosan bencede kendini akıllı sanma zaten. Allaha şükür gayet akıllıyım. Doyan çocuğun da nasıl olduğunu biliyorum. Aç olan çocuk günde 4-5 kez kaka yapmaz. En önemlisi 1 ayın sonunda sadece anne sütüyle 1800 gr almaz.Hemşire dahi şaşırmıştı. Aklına güvenmiyorsun madem bundan sonra etrafında her söyleneni dinlersin. Çok şükür benim aklım beni hiç yanıltmadı.
Bunu zekasına güvenmeyince biri söyleyince hiç anlamı olmuyo. İnsanların lafına, kendi düşüncesinden daha çok güvenen biriyle zeka tartışmasına giremiycem üzgünüm. Kendi kulvarında devam.çevrenizde okadar gerizekalı varken kendinizi akıllı sanmanız çok normal bence ,size hak verdim şimdi
Zekana ve sana gülegüleBunu zekasına güvenmeyince biri söyleyince hiç anlamı olmuyo. İnsanların lafına, kendi düşüncesinden daha çok güvenen biriyle zeka tartışmasına giremiycem üzgünüm. Kendi kulvarında devam.
Yetersiz görsüğün zekanla da sana bol şans.Zekana ve sana gülegüle
Bayan ego nerede zekamı yetersiz gördüm acabaYetersiz görsüğün zekanla da sana bol şans.
Mesajlarını okursan anlarsın belki. Olmadı etrafındakilere sor. İyi geceler.Bayan ego nerede zekamı yetersiz gördüm acaba
Ha sizinkini yetersiz gördüpüm doğruYetersiz görsüğün zekanla da sana bol şans.