Ben Nerde Yanlış Yaptım

Peşimi bıraksın diye...
Erkek...
Alyans takıp gezmek...
Hmmm...
Aşırı saçma, doğuya atanıp giden kızlar başları belaya girmesin diye yapıyordu bunu. Erkekler beri git demez ki üzerime kadın yağsın 3 yetmez 5 tane atın der. Evli ya da nişanlı bu.

Sosyal medyadan 1 haftadır konuştuğunuz insanları ne kadar ciddiye alıyorsunuz ya çocuk yazsa hemen yelkenler fora niye yazmıyormuş ya aranızda ilişki bile yok ki..

bu kadar saf mısınız kim başındaki kızı savmak için alyans takar o kız biliyordur zaten evli olmadığını alyans ne alaka bu zamanda evli erkekler bile alyans takmazken..bu kadar da kim olursa olsun biri olsun demeyin adam evli..

artık birilerini aramayı bıraksanız mı cidden onlarca konunuz var orada burada tanıştığınız hatta tanışmadan hoşlandığını sandığınız..

Evli erkeklerin klasik yalanları

Kimliğinin resmini atıversin yeni eniştemiz.
Daha önce foruma yazmıştım, bir arkadaşımın sevgilisi yaşı konusunda inanmayan arkadaşıma kimlik fotosu atmıştı. Çok sonradan anlaşıldı ki photoshopla bir rakamı değiştirmiş şerefsiz.
Yani çok da inanmamak lazım atılan kimlik resimlerine (ki zaten yeni kimliklerde evlilik bilgisi çıkmıyor)
İkna olmanın tek yolu e devletten vukuatlı nüfus kaydı istemek QR kodu olduğu için photoshopla değiştirse bile doğruluğunu sorgulayabilirsin ama tabii bu büyük bir saygısızlık ve bunu talep ettiğiniz halde hala sizinle beraber olan adam zaten omurgalı değildir. O yüzden bekar olsa bile ayrılmak gerekir

Emin olmak için ne yapabilirim
Evli olmasa da başından daha önce evlilik geçmiş olabilir. Söz nişan falan. Gizliyor da olabilir. Ama bunlar bi Kenara bana içimdeki ses evli diyor. Belki eşi ailesinin yanına ziyarete gitti. Ya da eşiyle sorunları vardır eşi evi terketmiştir. Bu yüzden geceleri rahat yazıyordur. Bu esnada bu adam da sizinle zaman geçiriyordur. Ya da adamın işi nöbetli ya da vardiyalı bi iştir size farklı söylemiştir. Ya da karısının işi vardiya sistemlidir. Rahat yazışıyor olmanız size güven vermesin.

Bence evlı ama gunah almıyım

Valla öyle şeyler görüyoruzki ben kolay kolay inanmıyorum artık insanlara bu adam da evli gibi geliyo bana

Aman bir hafta konuştuğunuz kişiye neden bu kadr takıyorsunuz ki? Yüzüğü gördünüz mü basardınız engeli. Bir erkek bir kızı uzaklaştırmak için neden yüzük takmak zorunda kalsın ki? Hepsi boş laflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…