Ben Nerde Yanlış Yaptım

Hangi erkek bir kadını kendisinden uzaklaştırmak için alyans takar? Söylediği yalandan belli, aptalın teki.

Neden mesajlaşamasın? Eşi uyurken çok rahat mesajlaşır.

Bir haftadır yazmıyor diyorsun ya eşiyle aile ziyaretine falan gitmiştir. Döndüğünde yazar.

Evli olduğunu anlamayacak kadar saf olamazsın yahu :olamaz:
Ya da karısıyla arası iyi 🤣🤣

KudrAlobar KudrAlobar liste kabarıyor. Hem seni çıkarmış hem de üste çıkıyor. Tam bir yalancı.
104496D8-E117-430C-8DEC-BFDE05821A3B.png

Listenin bendeki son hali bu. Kaçırdığım oldu mu arada?

İyi akşamlar canlarım
Uzun zamandır buralarda yoktum yine aşkın pençesine düşüp soluğu burda aldım :KK70:
Şimdi yeni tanıştığım biri var
bir hafta falan konuştuk sosyal medyadan
Fotolarına bakarken bi baktım bi kaç yıl önceki fotolarında alyans var
Evli misin diye sordum. O da yok bana kafayı takan bi kız vardı onu kovalamak için için takmıştım dikkat etmedim bilsem kaldırırdım fotoları dedi
Neyse konu kapandı öyle
Bi kaç gün sonra mesaj attım ona o da mesaj atmana çok şaşırdım beni instagramdan çıkartmışsın sinirlendim o yüzden dün sana yazmadım demişti.
Bi baktım hakketen silinmiş ama ben silmedim o da ben silmedim dedi
Neyse telefon numaramı istedi verdim whatsapptan konuşmaya başladık
Bu konu kafama takıldı bi kaç gün sonra ne yani şimdi sen silmediğine emin misin dedim o da yemin etti
geçen gün şüpheli konuştun evli olsam instagrama eklemeden konuşurdum dedin tam da oyle oldu dedim
O da yuh ama saçmalıyorsun artık falan dedi
Bende aklıma takılanları soruyorum falan dedim tartıştık
O da mesajlara hep gec cevap verdiğimi vurdum duymaz umursamaz olduğumu falan soyledi
O tartışmadan sonra aradan bir hafta geçti ne o yazdı ne de ben yazdım.
Sizce ne yapmalıyım?
Hoşgeldin çiçeğim, lakin adam evli, seni instadan silen de karısı. Yeme bunları.

Canlar bu konuyla ilgili benle yakınen ilgilenecek akıl taktik vs verebilecek biri varsa söylesin
Çocukla mesajlaşmalarımı özelden atacam ona göre daha net olur herşey
Bir haftadır yazmıyormuş zaten ne yapacaksın taktiği?

Evli olma ihtimali yüksek ayrıca bu senin için önemli değil miydi yoksa umutsuz ?

Liste de evli var mıydı KudrAlobar KudrAlobar

X