Teşekkür ederim canım
benim şahsı fikrim kişiliğin belli bir yastan sonra degismedigidir.Yani bir soz varya 7 nde neyse 70nde o diye o biraz dogru .Söyleki insan kişiliği nin cogu 4 5 yaşında oluşuyor şekillenmis oluyor bunda ilk faktör aile oluyor tabi. Ama ondan oncs genetik varya .Yapilan araştırmalar bir druka duruma olaya nasil tepki vereceğimiz genetikte ilk kodlanmis diyor .Sonra tabi aile yaşantısı sosyo ekonomik durum egitim sorumlulullarin ihtiyaclarin farklilasmasi çevre , edindigin arkadaşlıklar senin kisiligini şekillendirip 18 20 yaşında son şeklini alıyor. Bundan sonrasi ise kendine birseyler katmak.Kisiligini degistirmekten ziyade hatalarini torpulemek.Sahip oldugunuz feromen bile yakın arkadaşınızı esinizi etkiliyor ama kisilik bakimindan onu istediginiz şekilde değiştirip mukemmellestirmekte bence olmaz. Ha olduğu durumlar var örneğin agir psikoljik stres kişiligi degistiren hastalıklar vs vs .bana göre kendini olduğun gibi sev, irdeleme beklentin cok yuksek olmasin insanlardan, ama onyarginda olmasin ilkesi daha uygulanabilir.
Bu da benim kişiliğim bende en yakinimdan darbe aldim maalesef
daha az guveniyorum gozlemliyorum 1 sene bile her animi anlatmiyorum kullanabiliyorlar bunu da yasadim .bende tepkilerini beğendigim arkadaslarimdan ornek alıyorum eskiden daha anlayışlıydim saflik yani ama şimdi artniyet hissedince pat pat söylüyorum.Is hayati da değiştiriyor insani evde farkli daha iliman.. iste mesafeli oluyorum bu da benim tarzım.Hep kazanmiyorum ama kaybetmiyorum da .ama kisiligim ayni ve seviyorum bunu
..ya cok uzun oldu yine pardon