- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
cahil insan diyoruz ama ortamda onların oluyo ben hocalara daha fazla bilgi edinmek için gidiyorum hocalar bunu istemiyor, bana danışman hoca sürekli erkekler hakkında ilişki hakkında imalarda bulunuyor, sen çok safsın diyor. Öbürleriyle iyi. Ve bu akademik anlamda onlar için + bir durumonlar daa bildigin cahil insanlarmis takma sen kafaya.
kendini geliştirmen cok hosuma gitti bu cok guzel ve güven veren bir sey. Ve benim cok istedigim bir sey
Bunu nasil basariyosun şöyle ki ben cogu zaman icinde yaşama sevinci hevesi bulamiyorum bana yardimci olabilir misin?
Estafurullah yanlış anlaşılmak istemem ben insanlara yardımcı olabilmek için çok çabalarım. Çok da memnun olurum. Ama insanlar çok değişmiş. Anlayamıyorum. Okuldakiler benden küçük, benim 4. Üniversitem, ödevlerine yardım ediyorum anlamadıklarında destek oluyorum. 45inde bi abla vardı sınıfta onun da 2. Üniversitesi. Bana benim ödevimi yap ben tatile gideceğim dedi. Ben de sınavlarım ve ödevim var vaktim yok deyince bir daha konuşmadı benimle ama arkamdan konuşmuşBence önce şu düşünce fikrini değiştirmelisin mesela.Normal koşullarda enerji olarak yumuşak ve güler yüzlü olmanın enerji anlamında frekansı çok yüksektir.Sana ve başkalarında güzel hisler uyandırır.Ancak sen bu güzel hissi faydalanılmak olarak eşleştirirsen -ki büyük bir ihtimal yaşadığın bir kaç olaydan sonra kalıplaştırdın belki öyle değillerdi bile başlangıçta-karşına hep bu tarz insanlar ve olaylar çıkacak.O yüzden güler yüzlülüğün senin için artı bir özellik olduğunu düşünmelisin ve bu özelliğinin de hayatına da senin gibi güler yüzlü paylaşımcı,iyi niyetleri çeken bir mıknatıs olduğunu düşünebilirsin nacizane.Eğer zihninde etiketler oluşturursan faydalanıcı insalnlar yanına yaklaşamaz bile enerjisel olarak.Hayat titreşimden başka bir şey değil,sana zihnindekileri sunmakla görevli bir emir kulu gibi aslında :)
Son düzenleme: