• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden yapamıyorum

Ehliyet için kursa gidiyorum arkadaşlar yazılı sınavdan 90 aldım. Direksiyon derslerim başladı suanà kadar 9 saat ders aldım 5 saatim kaldı. Eşim den dolayı eğitici yi bayan istedim ama biraz sert bir hoca herkes de öyle söylüyordu ama aldırmadim. İlk 10 dakka aracı tanıttık dan sonra dur kalk gösterdik ten sonra trafiğe çıkarttı. Sorunum şu hoca çok gergin olduğu için elim ayağıma dolaşıyor bazen söylediklerini algılayamıyorm araca ve yolà konsantre olduğum için ve daha da kızıyor tepki veriyor yanlış yaptığım da çocuk gibi azarlıyor yeri geliyo ki. Neyse ben kırmızı ışıkta ve dönel kavşakta İstoP ettiriyorm bunun sebebi ne . Neyi yanlış yapıyorum yardimci olur musunuz. Birde bu hocayı sizce değiştireceyım mi Son 5 saat dersim kaldı mantıklı olur mu
gaz ve debriyajı ilk zamanlar ayarlayamadıgın için oluyo. O yüzden hoca çok önemli anlayışlı ve düzgün anlatan birini bulun. Çünkü insan daha çok stres olup yapamıyo. Şuan çok zor gibi gelsede tam olarak öğrendiğinde anlıyosun ki araba kullanmak aslında çok basit. Ama bian önce hocanızı değiştirin ve imkanınız varsa arabanız varsa ders saatleri dısındada çalışın bilen biriyle.

Back