- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Ayrıldı ikisi otomatik ve manuel diye. Ben saf gibi manuel istedimBence hocani degistirmelisin seni rahatlatmasi lazim. Benimde yazili sinavim 97 idi. Uygulamadan once kursta 3 kere falan oturmusumdur direksiyona. Sinav gunu kendimden emindim. Tum ayarlamari yaptim kalktim gidiyorum ki sinavin oldugu yol cendere yolu diye bir yer virajli tek gidis geli ve full insaat kamyonu dolu. Gerekli butun herseye dikkat ettim ama 3 defa stop ettiedim ama adam sunu demisti kendinden eminsin heyecanla sapitmadin ve direksiyon hakimiyetin cok iyi kullandikca stop ettirmeyeceksin gectin demisti.Birde su mantigi anlamiyorum bende hayatim boyunca birdaha manuel araba kullanmayacagim otomatik kullanacagim. Buradada bir ayarlama yapilmasi lazim iki cesit ehliyet otomatik veya manuel olmali bence gereksiz yere strese sokuyorlar insanlari.
O zaman siz kasinmissiniz ne diyeyimAyrıldı ikisi otomatik ve manuel diye. Ben saf gibi manuel istedim
Senle aynı yerde almışız ehliyetiBence hocani degistirmelisin seni rahatlatmasi lazim. Benimde yazili sinavim 97 idi. Uygulamadan once kursta 3 kere falan oturmusumdur direksiyona. Sinav gunu kendimden emindim. Tum ayarlamari yaptim kalktim gidiyorum ki sinavin oldugu yol cendere yolu diye bir yer virajli tek gidis geli ve full insaat kamyonu dolu. Gerekli butun herseye dikkat ettim ama 3 defa stop ettiedim ama adam sunu demisti kendinden eminsin heyecanla sapitmadin ve direksiyon hakimiyetins cok iyi kullandikca stop ettirmeyeceksin gectin demisti.Birde su mantigi anlamiyorum bende hayatim boyunca birdaha manuel araba kullanmayacagim otomatik kullanacagim. Buradada bir ayarlama yapilmasi lazim iki cesit ehliyet otomatik veya manuel olmali bence gereksiz yere strese sokuyorlar insanlari.
Benim zamanimda yoktu oyle bir secenek bugun ogrendim oldugunu peki ehliyettede yaziyormu bu otomatik manuel falan diye benimki hala eski yeniletmem lazim kizlik soyadim yaziyor halaSenle aynı yerde almışız ehliyetikomşuuummm...
Sen baya iyi niyetli bir gözetmene denk gelmişsin, normalinde alamaman lazımdı ehliyeti. Ayrıca öyle zaten 2 çeşit ehliyet manuel ve otomatik diye seçiyorsun.
Sen değiştirirken zaten manuele göre verecekler sana ehliyetini. Sen alırken otomatik olmadığı için. Değiştir ama çevirmede falan sorun olmasın.Benim zamanimda yoktu oyle bir secenek bugun ogrendim oldugunu peki ehliyettede yaziyormu bu otomatik manuel falan diye benimki hala eski yeniletmem lazim kizlik soyadim yaziyor hala
Yok sorun olacagini sanmiyorum manuel kulanan hayli hayli otomatigide kullanir diye bakikiyordur. Ama birsey deyimmi ehliyeti aldim ama arac kullaniyormuyum hayir arac evin otoparkinda evim isim ayni yerde besiktasta yasiyorum trafik zaten sorun acil birsey varsada disarda otopark derdi falan yasayacagima taksiye biniyorum. Olurki aktif sekilde kullanmaya ihtiyac olursa bir derste bebim almam lazim.Sen değiştirirken zaten manuele göre verecekler sana ehliyetini. Sen alırken otomatik olmadığı için. Değiştir ama çevirmede falan sorun olmasın.
Zaten öyle. Düz vites alınan ehliyetle otomatik vites araba kullanılabiliyor ama otomatik vites ehliyetiyle diğerini kullanamıyorsun.Yok sorun olacagini sanmiyorum manuel kulanan hayli hayli otomatigide kullanir diye bakikiyordur. Ama birsey deyimmi ehliyeti aldim ama arac kullaniyormuyum hayir arac evin otoparkinda evim isim ayni yerde besiktasta yasiyorum trafik zaten sorun acil birsey varsada disarda otopark derdi falan yasayacagima taksiye biniyorum. Olurki aktif sekilde kullanmaya ihtiyac olursa bir derste bebim almam lazim.
Allah manuele dusurmesin ozamanZaten öyle. Düz vites alınan ehliyetle otomatik vites araba kullanılabiliyor ama otomatik vites ehliyetiyle diğerini kullanamıyorsun.
Bu arada beşiktaş sürekli trafik yani. Ben toplu taşımayla gitmeyi tercih ediyorum oraya. Çarşıdaki otoparklar bile genelde dolu oluyor. Taa evlendirme dairesinin oraya gitmem gerekiyor.
Biziz işte o maç kalabalığı ahahahaAllah manuele dusurmesin ozamanbende evlendirme dairesinin orada yasiyorum ve calisiyorum hele birde haftasonu pazardan dolayi kilit. Birde mac varsa kabus zaten.Allahtan sansliyiz evin otoparki var. Bazen esim diyor bizim araba duruyormudur abaca diye.bayramdan bayrama aile ziyaretine cikiyor araba neredeyse. Bu trafik cilesi bitmez istanbulda maleaed
Ayağını debriyajdan birden çekiyorsundur. Biraz fazla gaz ver öyle çek araba bağırır ve hızlı bir kalkış yaparsın ama dene bi istersenHoca kalkarken hep 1 de kalk diyo ondan kırmızı da ve dönel kavşakta 1le kalkıyorum ama nasıl oluyorsa İstoP oluyo
Ne yaptınız geçebildiniz mi sınavı ? bende direksiyon dersi alıyorumda konu ilgimi çekti.Bu arada debriyajdan ayağınızı birden çekerseniz istop eder.Hoca kalkarken hep 1 de kalk diyo ondan kırmızı da ve dönel kavşakta 1le kalkıyorum ama nasıl oluyorsa İstoP oluyo
Geçtim cnm çok şükür hiç istop etmedimNe yaptınız geçebildiniz mi sınavı ? bende direksiyon dersi alıyorumda konu ilgimi çekti.Bu arada debriyajdan ayağınızı birden çekerseniz istop eder.
Hayırlısı olsunGeçtim cnm çok şükür hiç istop etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?