canım senı cok ıyı anlıyorum benım oglum 6 aylık oldu allaha sukurler olsun kolık aglamaları bıttı 3 aylık oldugunda kalmadı. tek basına bır bebege bakmak cok ama cok zor bırsey destege yardıma o kadar cok ıhtıyacı oluyor kı ınsanın keske bırı gelse dıe dualar edıyosun ben dogumdan 3 gun sonra evde yalnız kaldım tek basıma buyutuyorum artık kendımden gectım yorgunluk uykusuzluk kendıne zaman ayarımamak esınle ılgılenenemek ev ıslerı camasır utuler yemek ve kucagında hıc durmadan saatlerce aglayan bır bebek kollarında derman kalmıyor caresızlık hıssı yalnızlık vs, oglumu uyuttuktan sonra yataga oturur hungur hungur aglardım esım geldıgınde gozlerım sısmıs kıpkırmızı olurdu onu gorunce bır posta tekrar aglamaya baslardım yorgunluktan yemek yıyemezdım ellerım tıtrerdı yemın edıyorum sana esım ekmegı kucuk lokmalar bolup onume koyuyordu kasıgı tutamıyordum onunla oturmak konusmak dertlesmek ısterdım ama halım olmuyordu ustelık hemen uyumam gerekırdı cunku 1-2 saat sonra bebek tekrar uyancak senı neyın bekledıgını bılmıyorsun belkı saatlerce uyumuycak yıne kolık nobetı baslıycak sonra sabaha kadar tekrar uykusuzluk vs..yasamayan bılemez senı anlayamaz tabııkı cocugumuzu cok ama cok sevıyorıuz canımız cıgerımız o ve hergun allaha sukredıyoruz . buraya dertlesmek sıkıntılarını paylasmak ıcın yazmıssın cok da ıyı yapmıssın ama arkadaslar neden bu kadar rahatsız oldular bu kadar tepkı gosterdıler anlayamadım allah herkese evlat versın bu sevıncı yasatsın ıns kımsenın buna bır lafı yokkı sızlerın de cocugu oldugunda sızlerde aynı dertlerı yasaycaksınız bırkere hormonlarınız bastan sona tekrar degısıme ugrayacak bılımsel olarak kanıtlanmıs bırsey bunlar bıle sızın duygularınızı tetıklıyor dogum sonrasu huznu denen bırsey var