ben neden kendimi bir türlü toparlayamıyorum ?

Cok daha mutlu bir hayatınız olacağını nereden biliyorsunuz?siz kafanızda bir hayat düzeni kurmussunuz, herşey öyle olsun diyorsunuz ama bu sizi çok yorar.bakın benim eşim, 2006 da kpss ye girdi ve 0.4 puanla memurluğu kaçırdı..ve o yıl 2004 yılında girenlere de tercih hakkı tanındı ki olmamalıydı. .önünüze bakın derim

Evet bazen hayal ettiğimiz gibi olmuyor Kumru ama şöyle düşün yine de işin var.
En azından zor da olsa ayın 15 i dedin mi maaşın yatıyor, çocuğun sağlıklı sen sağlıklısın.
Bak bende öyleyim inan evlendim kredi, 4.yıla girdim hala kredi borç aldığım maaşın 3 kuruşu kendime kalmıyor.
İnan aylar oldu kuaföre gitmiyorum, yardımcı hak getire her işe kendim koşuyorum.
Ben bir de özel sektördeyim saatlerim uzun artık delireceğim ama sabır diyorum.
Böyle düşün canım benim hepimizin bir imtihanı var bu hayatta.
Hepsi geçecek yeter ki sabırlı olalım.

Biliyorum zor ama geçiyor inan bana

Anlıyorum seni ama sen de çalışıyor ve memurmuşsun.
Eşin de kazanıyor çok şükür.
Evet süreç çok yıpratıcı.
İki iflas geçirmiş birisi olarak maddiyat konusunda ne badireler atlattım ben bile bazen şaşırıyorum.
Üzülme diyemem ama kendini heba edecek dereceye gelme, sağlığından olursun.

merhaba gercekten hayat cok zor ınann su an cogu kısı maddı sııkıntılar ıcınde size nacizane tavsıyem sureklı gerıye bakmayın herseyı olacagına bırakın ınanın ınsan gecmısı dusundukce gelecege odaklanmakta zorlanıyor ve negatıflıklerı hep ustune cekıyor.

esinizin isten cikarilmasi zor bir durum, eminim etraftan insanlar ve akrabalar da cok sormus bunaltmistir sizi, ama onemli olan saglik ve huzur, gerisi hallolur. oncelikle ailelerin destek olmasi cok guzel, belki krese gitse basina bi sey gelecekti cocugun, kotu olacakti, onu bilemezsiniz, olanda hayir vardir. insan gecmise takilip kalinca ilerleyemiyor malesef, o yuzden bir insan once olan oldu deyip geleceginize odaklanmalisiniz. mesela bir sene davanin sonucunu calismadan beklemek yanlis olmus bence ama esiniz baslamis bir yerden. asgari ucret bile olsa calismayi birakmasin. ayrica sizin anlattiginiz seylerden depresyonda olabileceginiz izlenimini aldim. bir psikiyatriste gidin. hem siz zorlanirsiniz hem de esiniz ve cocugunuz. mesela depresyonda olan annelerin genelde yuz mimikleri daha donuk oldugu icin cocuklar etkileniyormus ondan. oncelikle kendinize odaklanin.

kesinlikle depresyonda olduğumu bende düşünüyorum bir adım atmak çok istedim o konuyla ilgili ama kendi kendime sonra şey dedim eşin göreve başlamadan hangi psikolog yardımcı olacak ki sana. ama tamamen yanlış düşünüyorum farkındayım. çünkü burada yazınca bile farklı açılardan bakmaya başlıyorum olaylara tabi ki uzman desteği almam çok daha farklı olacak aslında

Olan olmuş geçmişte yaşamanın kimseye bir faydası yok. Bunca yıldır kabullenmelisiniz artık. Evliliğinizi, kendinizi ziyan etmeyin sürekli böyle düşünerek. Eşinizin suçu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ondan mı atlatamıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…