Son iki paragrafıniza içtenlikle katılıyorum. Takildigim nokta bu. Baştan beri görüşmek istememem de bu idi. Ben dertleşmek için birine ihtiyaç duymuyorum. Benim çevrem var zaten. Ayrıca hergun o bana yazdı. Ben yazıp cevap beklesem kendime suç bulacağım. Kendisi beni bırakma dedi. Kendisi destek olmak istediğini söyledi. Ben istemediğim halde. Sonra böyle karar alması bana ilginç geldi. Tamam mantıksız bir karar değil ama 180 derece dönmek nedir? Bence olmayacak duaya amin demek istemedi.Ben neden bu maddi manevi yanındayım lafını samimi bulamıyorum.
5 yıldır görüşmediğiniz, hayatında yer işgal etmediğiniz insan neden maddi olarak yanınızda oluyor? Altı üstü internet üzerinden kısa süre konulmuşsunuz sonra da evlenmişsiniz.
Siz boşluktasınız şu an bence hiçbir şey yapmadan biraz bekleyin , dertleşmek için dahi olsa konuşmak ümit veriyor.
Hem sana yazmamam düşünmediğim anlamına gelmiyor falan bayat romantizm geldi bana
Tabii caniim illaki onla alakalı. Şu an bana netten biri yazsa umrumda bile değil yani. Zaten aktif net kullanan biri de değilim. Bu bana yazdigi için döndüm. O bana yazmasaydi ben ona kesinlikle yazmazdim. Ki bunu kendisi de söylediBelkide eskiden tanıdığınız biri olduğu için biraz ilgilendiniz bence acele etmeyin duygularınızdan emin olun ondan sonra adım atın.
Oluyor böyle şeyler insan birilerine güvenme ihtiyacı duyuyor ama bu durumlar yanlış anlaşılmalara çok müsait.Tabii caniim illaki onla alakalı. Şu an bana netten biri yazsa umrumda bile değil yani. Zaten aktif net kullanan biri de değilim. Bu bana yazdigi için döndüm. O bana yazmasaydi ben ona kesinlikle yazmazdim. Ki bunu kendisi de söyledi
Belki de baştan beri arkadaşça düşündü. Ama işin boyutu değişince frene bastı. Beni de daha fazla umutlandirmak istemedi. Bu da olabilirOluyor böyle şeyler insan birilerine güvenme ihtiyacı duyuyor ama bu durumlar yanlış anlaşılmalara çok müsait.
Canım aslında güzel biraz hüzünlü bir hikaye. Onun vazgeçmesinin nedeni senden beklediği ilgiyi görememiş. Baksana hep yaninda olduğunu defalarca demiş ama sen bir karşılık vermemişsin. Böyle görmeden de sevgi olabiliyor. Neden vazgeçtiğini sorabilirsin. Kafanda soru işareti kalmaz. Ben hep net olmaktan yanayım. Üzülmen çok normal. Çünkü hem şu anda duygusal bir dönemdesin. Bu çocuk da adeta bir dayanak olmuş. Bence konuş. Ama sürdürmek istemiyorsa sakin kafaya takma bitir. Ama benim düşüncem senden yakınlık görmemiş o nedenle kendisini geri çekmiş. Belki de senden bir adım bekliyor.Hayır bekar kendisi. Ama gezip tozma konusunda size katılıyorum. İnşaallah öyle yapacağım. Neden bu kadar üzüldüm. Çünkü ben istememe rağmen onun ısrarcı olup sonra vazgeçmesi. Başta da söyledim ona ve haklı çıktım
Bu yazismalar sadece bana mi tuhaf geldi anlamadim. Hepi topu 2 haftalik bir yazisma. 5 yil sonra bir adama yaziyorsunuz ve adam maddi manevi yanindayim diyor hic tanimadigi birisine.Arkadaşlar merhaba. Daha önce açtığım önceki konulardan da bildiğiniz üzere boşanma davam vardı. 1 hafta önce de boşandım. 10 aylık bir süreç biraz yıpratıcı geçti. Son 1-2 ay iyiydim. Ta kii bundan 2 hafta öncesine kadar. Anlatacağım şey size saçma gelebilir. Arada bana da saçma geliyor. Ama duygusal olarak rahatlamam için iyi kötü yorumlarınıza açığım. Ben de ona göre kafamı toplayacağım.
Anlatacağım şey küllenmiş bir şey.. Ben evlenmeden önce 2017 yılında net üzerinden biri ile tanıştım. Bir şiir sayfasının altındaki yorumlarda.. Bu kişi benim memleketlim aynı zamanda. Ve o memlekette yaşıyor. Orada doğmuş büyümüş biri. O zaman sadece 1 ay kadar konuştuk. Sonra konu kapandı. Çünkü o orada ben İstanbul'da imkansız gibi durumlar... Ondan sonra 2018'de evlendim. Ve hiç görüşmedik. Aradan 5 yıl geçti...Soyismini de unutmuştum. Aklıma bile gelmemişti. Ta ki bundan 2 hafta öncesine kadar.
Şiir dinlerken birden aklıma geldi. Aa şöyle biri vardı bakayım ne yapıyor dedim. Soyadını zar zor hatırladım. O da bizim memleketin bir köyünün ismi olduğu için oradan çağrışım yaptı:) ınstagramdan buldum. Sadece profiline ve hikayesine baktım o kadar. Sonra bana hemen yazdı5 yıl önce görüştüğüm Şeyma sen misin ? Dedi. Evet dedim. Sen evlenmedin mi yazışmak ne kadar doğru dedi? Her şeyi anlattım. Çok üzüldü.. Destek de oldu.
Maddi manevi yanındayım dedi. Ben istemedim görüşmek. Çünkü zaten iyi değilim bir daha böyle uğraşmak istemedim. Bunu ona 3-4 defa da söyledim. Ama o ısrarla yanımda olmak istedi. Destek olmak istiyorum dedi. Ben görüşmek istemeyince beni bırakma dedi..
Bu 5 sene içinde babası vefat etmiş. Sıkıntıları olmuş. Sevdiği işi yapmak için makine almış.. Hayatında belirsizlikler var. Kardeşleri var. Evin sorumluluğu buna kalmış. Benim anladığım bu.. Yoksa bana sıkıntılarından hiç bahsetmedi. Anlatan biri de değil. Sadece bana destek oldu. Bu süreçte hiç arama olmadı. Sadece yazıştık. Hep önce kendi yazdı. Sonra ben döndüm.Sen iyi ol üzülme bana yeter dedi.. Hatta telefon numarasını verdi. Bana her türlü ulaşabilirsin dedi. Yanındayım dedi. Gitmem dedi. Senin için her şeyi yaparım dedi.. Ammaaaa gelin görün ki . Düne kadar....
Dedi ki Şeyma ben çok düşündüm. 5-6 yıl öncesinde çok güzel muhabbetimiz oldu ama küllenmiş bir şeyin tekrardan olamayacağını düşündüm dedi.İyi de değilim dedi.Kendimin ne olacağını bilmediğim bir düşünceye seni de sürüklemek istemem dedi. İstanbul'u çok seviyor kendisi. İstanbul aşığı. İmkanı olsa buraya gelir ama şu koşullarda çok zor. AnlıyorumYine beni arayabilirsin dertleşebilirsin. Ama daha fazla bu şekilde devam ettirmem dedi.Ben ona zaman benim için önemli değil dedim ama yıllarca bekleyemem seni dedi. (Çünkü oturtması gereken bir işi var.) Çok düşündüm dedi. Ama senin hep mutlu olmanı isterim dedi. Sana yazmayacağım diye seni düşünmeyeceğimi zannetme ama yazmamak için kendimi zorlayacağım dedi. Bu arada kendisi bekar. Ve benden 3 yaş küçük... Ama ben çok üzüldüm..
Çok mu abarttım? Duygusal boşlukta mıyım?
Yok kardeşim mevzunun benle hiç alakası yok. Benden yakınlık görmemesi de değil. Aksine ben ona direkt ben sıkıntılı dönemdeyim istemiyorum diyebilirdim. Keşke böyle de deseydim. Mevzu daha ince. Bulunduğumuz şehirler birbirinden çok uzak. Ben oraya gidemem o buraya gelemez. Şu an bir iş kurma peşinde . O işi bırakamaz. Babası bu dönem zarfında vefat etmiş. Evin sorumluluğu onda. Küçük bir şehir. Herkes herkesi tanıyor. Ben boşanmış o bekar. Nasıl olacak? Dedikodu çok olur vs. Korkularım var dedi. Bana güç veriyorsun senle sohbeti çok seviyorum senle mutluyum da ama ben önümü göremiyorum hayatımda belirsizlik var. Seni bu duruma sürüklemek istemem dedi. İleriye dönük düşünmüyorum dedi. Mesele bu kardeşim. Ben de tamam dedim.Ama benim düşüncem senden yakınlık görmemiş o nedenle kendisini geri çekmiş. Belki de senden bir adım bekliyor.
Ben bu yoruma katılıyorum. Ortada büyük bir tutarsızlık var. Ama genel manada baktığımda durum şu. İstediği birşey var evet ama imkanlar müsait değil. Birinden birini seçmek zorunda. O da mantığını seçiyor. Haa şunu diyebiliriz aklın nerde idi. Demek ki oturup düşününce bunun sonu yok dedi. Ama insan her zaman için net olmalı bana göre. Yapamayacağı işin altına girmemeli. Maalesef herkes böyle olamıyor. Bana yazıp yazmamasına gelince yazacağına ihtimal vermiyorum. Ben zaten sessizliğimi koruyorum. 1 hafta geçti. Ses seda yok. Dönerse de ne gibi tepki veririm bilemem. Ama sıcak davranacağımı zannetmiyorumYanlıs anlamayın ama adam bana tuhaf geldı hatta bırını de hatırlattı bence adam normal degıl . Iyı bırı gıbı gelebılır ama sadece bır ay konusmussunuz netten daha tanımıyorsunuz. Senaryoyu kendısı yazmıs kendısı calıp oynamıs. Sız sessız kalın emınım tekrar yazacak sıze once ıyı mısın merak ettım sız neselı cevap verırısenız umursamaz sekılde duygusala baglayacak yok eger ıyı degılım konusalım dersenız konusup gıdecek , seni özledime baglarsanız da bız konusmustuk olmuyor dıyecek. Bır donem hayatımı sanal ılıskılerde heba ettım de ordan bılıyorum tanıyorum hemen. Sıze yazdıgı zaman adamın normal olmadıgını anlarsanız. Maddı manevı yanındayım, senı yıllarca bekleyemem, ayrılmalıyız seyma… keske cevap olarak bı de bayıl ıstersen ferıha yazsaydınız. Duygusal boslukta gercek olmayan bır ask hıkayesı yasamak ıstıyorsanız bıle oyalanmak ıcın bu vızyonsuz olmasın nolur
Sıkıntıları var çok belli. Hayatında biri yok. Sadece iç dünyası karanlık belli. Zaten benim sıkıntım bana yetiyor. Ona da söyledim. Yıllarca seni bekleyemem demesi tamamen kendi korkuları ve endişeleri nedeni ile. Bunu da zaten söyledi. Yazimalarin sadece bir kısmını yazdım. Geneline baktığımızda mantıksız bir yazışma değil. Ama kendisinin büyük bir boşlukta olduğu kesin. Onun da benim de zamana çok ihtiyacı var.Bu yazismalar sadece bana mi tuhaf geldi anlamadim. Hepi topu 2 haftalik bir yazisma. 5 yil sonra bir adama yaziyorsunuz ve adam maddi manevi yanindayim diyor hic tanimadigi birisine.
Sonra telefonunu veriyor ve 2 haftadanasil o asamaya gelindi ki yillarca seni bekleyemem diyor. Sana yazmamak icin kendimi zorlayacagim diyor.
Bu adam ruh hastasi mi?
Hani baskadini bulan erkekler " sen daha iyilerine layiksin" diye bitir y, kiz da bu laf uzerine adami belker durur, adam da kizi cepte tutar, bu boyle bir hikaye olmus sizinkisi. Bu adam ya ruh hastasi ya da hayatinda baska birisi var.
Evet katılıyorum. Ben de böyle düşünüyorum. Herkes kendi yolunaSonra da büyük ihtimal senin boşanmış olmanı sorun edip geri çekti kendini.
O zaman güle güle diyeceksin. Çok dengesiz biriymiş. Maddi manevi yanında olduğunu deyip bir anda çark etmiş. İlşki ilerlese yüz üstü bırakacak demek ki.Yok kardeşim mevzunun benle hiç alakası yok. Benden yakınlık görmemesi de değil. Aksine ben ona direkt ben sıkıntılı dönemdeyim istemiyorum diyebilirdim. Keşke böyle de deseydim. Mevzu daha ince. Bulunduğumuz şehirler birbirinden çok uzak. Ben oraya gidemem o buraya gelemez. Şu an bir iş kurma peşinde . O işi bırakamaz. Babası bu dönem zarfında vefat etmiş. Evin sorumluluğu onda. Küçük bir şehir. Herkes herkesi tanıyor. Ben boşanmış o bekar. Nasıl olacak? Dedikodu çok olur vs. Korkularım var dedi. Bana güç veriyorsun senle sohbeti çok seviyorum senle mutluyum da ama ben önümü göremiyorum hayatımda belirsizlik var. Seni bu duruma sürüklemek istemem dedi. İleriye dönük düşünmüyorum dedi. Mesele bu kardeşim. Ben de tamam dedim.
Şuan duygusal boşluktasın. Belki hep yalnız kalma korkusu belki Bi daha mutlu olabilecek miyim diye düşünceler ama acele etme. Mesela bu adam çöp. 2 gün konuşup Ferhat gibi mecnun gibi konuşuyor. Daha iyilerine layıksın. İyi analiz edebilmen için daha iyi hissetmen lazım. Kendine zaman ver. Maddi olarak imkanın varsa Bi kaç Seans terapi al. En kötü koca da olsa boşanmak zordur. Hayatına bak sonra bırak karşına çıkanları değerlendirirsin aklı selim Bi şekilde.Evet katılıyorum. Ben de böyle düşünüyorum. Herkes kendi yoluna
Aynen öyle...O zaman güle güle diyeceksin. Çok dengesiz biriymiş. Maddi manevi yanında olduğunu deyip bir anda çark etmiş. İlşki ilerlese yüz üstü bırakacak demek ki.
Ya işte burası komik bir garip insan:))) ben ona 4-5 defa istemediğimi söyledim. Çünkü ben normal bir süreçten gecmiyorum. Ve hayatıma birini alabilecek düzeyde değilim. Terapi alıyorum bu arada. Ama bu süreçte zink diye bunları söyleyip gitmesi beni sarsti. Yoksa ben de aman da gel biseyler olsun demedim. O her gün yazdı. Ben yazmadım. Karşıma birileri çıksa da korkuyorum artik. Çünkü durduk yere evliliğimde büyük bir darbe yedim. Hala da öyle hissiyat devam ediyor. Sanki hep öyle gidecek gibi. Allah yardımcim olsun.Şuan duygusal boşluktasın. Belki hep yalnız kalma korkusu belki Bi daha mutlu olabilecek miyim diye düşünceler ama acele etme. Mesela bu adam çöp. 2 gün konuşup Ferhat gibi mecnun gibi konuşuyor. Daha iyilerine layıksın. İyi analiz edebilmen için daha iyi hissetmen lazım. Kendine zaman ver. Maddi olarak imkanın varsa Bi kaç Seans terapi al. En kötü koca da olsa boşanmak zordur. Hayatına bak sonra bırak karşına çıkanları değerlendirirsin aklı selim Bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?