Merhaba arkadaşlar.Konumu açıp cevapları aksam oglum uyuyunca okuyacağım o yüzden hemen cevap veremezsem kusura bakmayın lütfen...Arkadaşlar oğlum yaşında.Onu canımdan çok ama çok seviyorum her anne gibi.Bakmaya dokunmaya kıyamıyorum.Ama sanki tek çocuk olmasına rağmen bana ağır geldi .Neden boyle oldu bilmiyorum.Hic bir işe yetişemiyorum.Bir şeyi yapsam digeri yarım kaliyor.Kendime.bakamiyorum.Surekli kilo alıyorum.Hamileligimde sadece 9 kilo aldım ama şuan 20 kilo fazlam var.Spor yapmak istiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum kitap okumak istiyorum evim sürekli temiz olsun istiyorum oğlumla kaliteli vakit geçirmek istiyorum.Ama olmuyor ne zaman biseye başlasam elimde kalıyor.Ben mı beceriksizlik tembelim anlamıyorum.Cocuktan önce aşırı bakımlı temiz düzenli biriydim .Sürekli kitap okur hobilerimle ilgilenirdim.Ama.simdi ...Milletin üç çocuğu varken ben neden tek çocukla böyle oldum...(Bu arada eşim de çocuk konusunda çok yardımcıdir buna.ragmen...)(Bir de sıfır ekran ile büyütmeye çalışıyorum oğlumu )