Bu tavsiyeleri bize değil o kankilere ver bebeğim
Her çeşit insanı yazmışsın nerdeyse biraz da acımasızca olmuş.. Neyse amaaan insanlarla uğraşmak zordur kolay gelsin sana.Kuzum zaten kankilerime vereöiyorum diye buraya yazdım. Yani ilgilenmiyorsanız okumayın geçin ne diyim... Böyle insanlar çok var. İlgisi olmayan üzerine alınmasın lütfen. Ben insanoğlunun her birine yazmadım ki bunları.
En başta belirtmek isterim ki sende bir mıknatıs var tüm manyakları sana çekiyor kesin bu ne ya hu tüm sorunlular sendeama ben yine de yazına tam olarak katılmıyorum neden diyeceksin insanlar bakımsızlıktan salaşlıktan yada ne bileyim alkolden falan yaşamıyor bu sorunları basitlikten yaşıyorlar boş olmaktan. Etrafına baksana hayatı sadece telefonunun içinde ki dünyadan ibaret olan moda diye 20 tl kitap verip okumayan ama 200 tl verip etek alıp giyen boş insanlarla dolu. Sorsan yaşadığı ülkenin tarihini bilmez ama etrafında ki tüm erkeklerin kadınların şeceresini bilen saçma tiplerle dolu. Anası babası bi emekli maaşıyla geçinmeye çalışır kızımız zengin sevgili peşine düşer babasının dişinden tırnağından arttırıp gönderdiği bir aylık öğrenci harçlığını gider iPhone lara guccilere harcar. Koca meraklıları yüzük meraklıları sevgili meraklıları sırf yalnız kalmamak için sevgili olmak nedir ya sırf erkeği kaybetmemek Kezban görünmemek için yatar kalkar ayrılınca da kapı kapı dolanıp kızlık zarı diktirecek iyi bi doktor var mı diye dolanırlar bir sonra kiyle yatınca da bak senden başka kimse olmadı derler. Bi de kasım Kasım kasıntı tipler vardır ki düşman dötüne. Söylesene hangisini ciddiye alıp ilişki yaşarsın. Herkes maske arkasında yaşıyor hayatı bu yüzden ilişkilerde gerçek olmuyor. Ya çıkar üzerine sürer yada mantıklı biriyse karşısında ki saçmalığı görünce ardına bile bakmadan çeker gider. Velhasıl kelam bunlar hep özentilikten boş beyinlerden doğan şeyler. Kendine saygısı olmayan insanlara kimse saygı göstermez. Ve sen kendini burda yırtsanda hiç bişey değişmez. Anca çemkirirler sana gerçekler tokat gibi geldiği için o yüzden boşver çok takılma bırak kim balıyorsa yapsın ha bu arada kimse kırılacak diye gerçekleri yüzlerine söylemekten çekinme. Bırak giden gider azıcık aklı olanda oturup bi düşünür haklı mı bu kız diye. Ben öyle yapıyorum. Bu yüzden etrafımda hep normal insanlar kaldı çok rahat oluyor sende yap kafa dinlersin
Yazilariniz hosuma gitti, keyifle okudum. Eger yazabileceginiz baska ornekler ozellikle varsa dis gorunusle ilgili olanlar haric - en basit cozum o konu bana gore- okumaya talibim
Aynen arkadaşım çok doğru yazmışsın. Ben dış görüntü örnekleri verirken "En başta bunlara dikkat edin" demek istedim. Senin yazın benimkinin ayrıntılı hali gibi olmuş...
Ya şu mıknatıs olayı var ya her zaman dediğim şeydir. "Ben anormal insan mıknatısıyım" derim her zaman. Beni sanki yaşıyorcasına aynı cümleyi kullanman çok enteresan geldi. Algıları gayet açık ve akıllı birisin belli.
Evet artık sorun dinlememe kararı aldım çünkü gördüğünüz gibi bazı şeyleri içimde tutmak bende sinir yapıyor. Nasıl bir ruh haliyle konu açıp hönkürdüysem, sanki her birinden nefret ediyorum gibi görünmüşüm..
Psikolog musun be kardeşim gelip konu açmışsın valla git onlara söyle böyle konu mu olur?Sen sağlıklı kaç ilişki yaşadın erkeklerin dilinden gerçekten anlıyor musun ne düşündüklerini biliyor musun merak ettim :)
Edit:Tamam erkeklerden de örnek varmış da baya saçma be bu adamlarla takılmayacaksan söyle sen milletin ilişki uzmanı mısın ki böyle yazıyorsun? Seni baya merak ettim valla yoksa sen de bu arkadaşlar gibi yıllardır reddediliyorsun hiç ilişki yaşamadın doğru söyle :)
Yazilariniz hosuma gitti, keyifle okudum. Eger yazabileceginiz baska ornekler ozellikle varsa dis gorunusle ilgili olanlar haric - en basit cozum o konu bana gore- okumaya talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?