Yazilariniz hosuma gitti, keyifle okudum. Eger yazabileceginiz baska ornekler ozellikle varsa dis gorunusle ilgili olanlar haric - en basit cozum o konu bana gore- okumaya talibim
Aslında bu yazıyı bu şekilde açmak istemezdim canım,üzerimdeki negatiflikle esas konudan uzaklaşan bir yazı olmuş malesef. Normal zamanda çok daha ılımlı olurdum ama talihsizlik olmuş. Anlayışın için çok sağol..
Çoğu bayan erkekleri kendi gibi zannediyor. Biz sevmek sevilmek isterken,yaşadığımız özel anları arkadaşlarımıza anlatmazken malesef erkekler için bu durum böyle olmuyor. Onlar bir kıza sahip olmayı , duygusal olarak birine bağlanmayı acizlik olarak değerlendiriyorlar. Tabi ki bu ufak yaşlardayken olan birşey. Büyüdükçe yaşadıkları herşeyi bire bin katarak çevresine anlatıyorlar ve bunu bir erkeklik göstergesi olarak kabul ediyorlar. Ne kadar çok erkek var bilemezsiniz,evli eşinin arkasından demediğini yapmadığını bırakmayan.. Çok üzücü bir durum. Elimde sihirli bir değnek olsa ilk onların hormonlarını düzeltirdim. Ama onları değiştirmek mümkün değil bari siz akıllanın demek istiyorum...
Evinde tüm gün ütüsünü temizliğini yapıp çocuklarına bakan masum kadınlarımızın şerefini iki paralık ediyorlar! Üstelik bu kadınların hiç birşeyden haberi yok...
Bizler de bakımımıza özen gösterip dışarıda eşlerimizi cezbeden kadınlar gibi olabiliriz bu imkansız değil ki. Güzelce süslenin tüm zarafetinizle kalabalığa karışın. Eşinizin yanında size herkesin bakışı değişsin mesela. Eşinizin size bakışı da değişsin. Kıskansın. İlgi gördüğünüzü,değersiz bir insan olmadığınızı idrak etsin!
Erkeklerin bir de argo konuşan abi yaa tarzında cümleler kuran kızlara tahammülü yok. Onları kanka yerine koyuyorlar.
Erkekler kovalamayı seviyor bu onların doğasında var. Üzerine çok gelen, bir anne edasıyla yaklaşıp kendilerini boğan kadınları türlü bahanelerle terkediyorlar..
Kıskanılmak güzel şeydir evet ama bazı kadınlar bunu fazlasıyla abartıp "Niye ona baktın,o kim merhaba dedin?" gibi vıdı vıdılarla adamın özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyorlar. Baskı çok kötü birşeydir insana stres yapar mutluluğunu elinden alır.
Lütfen rahat olmaya çalışın. Başkasına bakıyor diye krizlere girmenize gerek yok. O zaten sizin. Başkasını gördü diye sizi terkedip onunla olacağımı mı sanıyorsunuz? Öyle birşey olacaksa bunu zaten engelleyemezsiniz istediğiniz kadar kıskanıp kısıtlayın. Eğer bunun için gidiyorsa bi horoz falan kesin ve tanrıya şükredin..