- 19 Eylül 2009
- 2.501
- 10
-
- Konu Sahibi TopukluAyakkabi
rabbim"OL " derse herşey olur,üzelme,kendini karamsarlığa itme bazan öyle bir an gelirki bu günlerde yaşamak istersin bazan öyle olur ki bu günleri gülümseyerek hatırlarsın:teselli:
canım umarım sende en kısa sürede meleğine kavuşursun rabbim kimseye aratmasın..:Saruboceq:üzülme canım
bende 3 sene korundum hatta korunurken 1 kere de hamile kaldım fakat düştü.
ama 3 aydır denememize rağmen bende de tık yok.
şimdi korunduğum 3 seneme yanıyorum. o kadar beklememeliydim ama kısmet işte
kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
en iyisi çok fazla kafaya takmamak
Çok üzgünüm çoook
1 yıl bekledik,istemedik onu..olmaması için önlemler aldık..sonra şimdi zamanı dedik.3.denememizdi...çok istiyorduk..bu kez kesin olucak dedim..bildiğim herşeyi denedim..bugün yine hüsrana uğradım..banyo da öylece kalakaldım..çok hazırdım çok umutluydum ama olmadı yine..ve bu hüsranların devam etmesinden korkuyorum.ya anne olamazsam..ya onun kokusunu içime kadar çekmek yazılmamışsa bana..çok yakın dostumun bebeği oldu ve onunla gidermeye çalışıyorum bu acımı.. ama ben anne olmak istiyorum..
lütfen allahım bana ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..bizi bu yüce duygudan mahrum bırakma..:Saruboceq:
Çok üzgünüm çoook
1 yıl bekledik,istemedik onu..olmaması için önlemler aldık..sonra şimdi zamanı dedik.3.denememizdi...çok istiyorduk..bu kez kesin olucak dedim..bildiğim herşeyi denedim..bugün yine hüsrana uğradım..banyo da öylece kalakaldım..çok hazırdım çok umutluydum ama olmadı yine..ve bu hüsranların devam etmesinden korkuyorum.ya anne olamazsam..ya onun kokusunu içime kadar çekmek yazılmamışsa bana..çok yakın dostumun bebeği oldu ve onunla gidermeye çalışıyorum bu acımı.. ama ben anne olmak istiyorum..
lütfen allahım bana ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..bizi bu yüce duygudan mahrum bırakma..:Saruboceq:
nasıl bir düşünce tarzıdır bu seninki anlamış değilim doğrusu..ben ilk defa bir topik için sinirlendim gerçekten sinirlendim. şaka mısın sen arkadaşım ? böyle bir durum için topik mi açılır? hadi bi muhabbette yazarsın. ama sırf bunun için topik açmak ! ! ! ! üçüncü denemede olmamış mış. burda yıllardır deneyen insanlar var. belki de hiç anne olamayacak insanlar var. bu topiğin iyi niyetle açıldığını sanmıyorum. lütfen arkadaşlar siz de cevap yazıp bizle dalga geçen insanları kendi üzüntülerimiz ile teselli etmeyin.
ben ilk defa bir topik için sinirlendim gerçekten sinirlendim. şaka mısın sen arkadaşım ? böyle bir durum için topik mi açılır? hadi bi muhabbette yazarsın. ama sırf bunun için topik açmak ! ! ! ! üçüncü denemede olmamış mış. burda yıllardır deneyen insanlar var. belki de hiç anne olamayacak insanlar var. bu topiğin iyi niyetle açıldığını sanmıyorum. lütfen arkadaşlar siz de cevap yazıp bizle dalga geçen insanları kendi üzüntülerimiz ile teselli etmeyin.