ben ne yaptım şimdi

Kim bilir belki siz bebek bile olsa gitmek istersiniz hele bir dogurun lohusa sendromu neler yaptırır insana

Kim bilir belki siz bebek bile olsa gitmek istersiniz hele bir dogurun lohusa sendromu neler yaptırır insana
ben yeni doğum yapmış halimle gitmek istesem bile gitmem. olurda o zaman doğum yapmış olursam daha 40 ı çıkmamış minicik bebekle 2 saatlik yola çıkmam en yakın arkadaşım bile olsa bebeğimin sağlığı herşeyden önemli benim için

Bir şey olmaz emin ol.hele yazın hiç eve kapanma bol bol emzir anne sütü mucizedir.doktor arkadaşın haklı 2 saatte bir şey olmaz

Yapacak bişe yok tabiki gidemiyeceksin..

Son ay yolculuğa mı cıkılırmış..resmen yolda doğuma bilet almış olursun..

Boşver insan olan halden anlar..

Doğup dogmamis olacağı garanti değil siz ne diyorsunuz
Ayol o çocuğun tek anası yok..

Büyük ıhtımal kocan karsı cıkar yeni doğmuş bebekle yollara dusmene..hemde okadar insan ıcıne sokulur mu hiç 40 ı çıkmamış çocuk.

Ayol o çocuğun tek anası yok..

Büyük ıhtımal kocan karsı cıkar yeni doğmuş bebekle yollara dusmene..hemde okadar insan ıcıne sokulur mu hiç 40 ı çıkmamış çocuk.
bende hanımefendiye onu anlatmaya çalıştım ama arkadaşın haklı iki saatlik yoldan ne olacak anne sütü mucizedir diye cevap alınca şaşırdım

Son ay doktorunuzda izin vermezki seyahat etmenize benim 32. Haftadan sonra seyahat etmeme musade etmedi doktorum. Yani bencillik yapmış arkadasiniz biraz ama tahminimce oda nişan heyecaniyla farketmemistir biraz mantikli dusununce oda farkeder sacmaladiini ozellikle dier arkadaslariniza da anlattiinda onlardan da kiz hamile nasi gelcek gb bi tepki alirsa daha kolay dank eder kafasina yaptigi hata simdilik siz ustune gitmein

inşallah öyle olur teşekkür ederim. sizinde az kalmış hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…