ben ne yaptım şimdi

Nişan stresi ters zamanına denk geldiniz ya da gerçekten düşüncesiz. Ne doktoruymuş acaba kendisi merak ettim . Sana müdahale ederim derken şu arka sokaklardaki her hastaya bakan doktor cinsinden galiba :)) her hastalığın uzmanı galiba maşallah . Düğün deil bişey deil nişanın telafisi düğündür yani bu kadar trip atılıp hamile arkadaşını üzmeye değmez.

He bide doktor yani.dusunemeyen bir doktor demekki.hiç mantıklı değil isteği. Takmayın.kime anlatsa bu durumu onun sacmaladigini soyliceklerdir zaten.

İnce ruhlu, dusunceli demissin. Boyle insanlar genelde yaptikalrina karsilik bulamayinca kirilir. Kesinlikle sen haklisin ama o da üzülmüş demekki. Tartismadan uygun yolla anlatmaya calissan. Dikisleeim olmazsa gelirim dersin. Dogumdan sonrada dikislerim var yatıyorum kusura bakma diye idare edersin.

Kız bayaa bi saçmalamışş

Gelmeyi çok istediğinizi ama durumun ortada olduğunu bildirin. Arkadaşınızın en mutlu günü olabilir ama sizin ortada engeliniz var anlayış göstersin.

Bence en bastan gelemeyeceginizi bildirmenize bozulmus.
Ben olsam ben de bozulurdum.
Allah nasip ederse deseniz daha dogru olurdu.
Bastan bahane uydurmus gibi olmus.

an ıcınde bulundugu durumdan oturu hassas davranmıs olabilir..Şu an telaşlı oldugundan sizi düşünecek konumda olmayabilir.Bencillik etmiş fazlasıyla.. Sizin onu dusundugunuzu gosteren bı davranıs sergılersınız kucuk bı jest yaparsınız.Takısını arkadaslarınızla ıletırsınız.O güne özel çiçek gönderebilirsiniz yanında oldugunuzu belirten bir mesaj ve bebegınız doğmuş olursa resmini.. Gönlünü alırsınız..

Onun tarafından da bakmak gerek en sevdigi en yakin buldugu kisileri yaninda gormek istemistir belki hemen saydirmaya gerek yok kiz hakkindada

kadın doğum uzmanı o yüzden kendine güveniyor ama nişan ortasında doğursam nişanlıkla doğurtacak hali yok

eğer vaktinde olursa doğum nişandan 1 hafta sonra falan olacak bende arkadaşıma bunu anlatmaya çalıştım aynı şehirde olsak bi nebze. sancım tutsa hemen giderim hastaneye ama başka şehire gitme imkanım yok yollarda doğuramam

Bence en bastan gelemeyeceginizi bildirmenize bozulmus.
Ben olsam ben de bozulurdum.
Allah nasip ederse deseniz daha dogru olurdu.
Bastan bahane uydurmus gibi olmus.
doğumu bahane etme imkanım mı var ki ?
doğum bu vakti saati belli değil hadi sezeryan olcak olsam günü belli olur ben bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum bebeğim ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin.
en baştan bişey demedim zaten hayırlısı dedim mutlaka bekliyorum dediği zaman kısmet dedim kısmet falan deme gel mutlaka dediği için yani ısrar ettiği için durumu anlatmak zorunda kaldım. sonuçta arkadaşım hamile olduğumu biliyor

boşu boşuna trip attığını anlamasını istiyorum sadece yoksa ben zaten uzakta da olsam yanındaymış gibi hissettiririm ona. elimden geleni yaparım

Onun tarafından da bakmak gerek en sevdigi en yakin buldugu kisileri yaninda gormek istemistir belki hemen saydirmaya gerek yok kiz hakkindada
tabi ki haklı yanında olmamızı istemekle ama benim hamile olduğumu ve muhtemel olarak ne zamanlarda doğum yapacağımı biliyor. normal bir şekilde gününde doğarsa 13 mayısta doğum yapacağım ama ya gününü beklemezse??
5 mayıs için salon tutmuş arkadaşım hamile halimle başka şehire gitmeme imkan yok ki arkadaşım doktor bunu benden daha iyi biliyor olması lazım

diğer 4 arkadaşımla da konuştum bugün hepsi beni savunmuş arkadaşımıza karşı. boşu boşuna trip attığını keyfi olarak değil zorunluluktan dolayı katılamayacağımı anlatmaya çalışmışlar.
ama arkadaşım şu an anlayamıyorum sinirim geçince anlarım belki o zaman aramam gerekirse ararım limonsarısını demiş beklemedeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…