- 20 Haziran 2015
- 3.780
- 16.932
- 128
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
biraz anlayışlı olsaydı keşke ama nerdeeeocakta hava soğuk olur diye bahara ertelemek istemiş nişanı. salonda da bi tek mayıs ayında boşluk varmış diğer arkadaşım arayıp söyledi
He bide doktor yani.dusunemeyen bir doktor demekki.hiç mantıklı değil isteği. Takmayın.kime anlatsa bu durumu onun sacmaladigini soyliceklerdir zaten.kendisi doktor bişey olmaz ben varım sonuçta diye daha önce şaka yapmıştı ama o zamanlar daha hamileliğimin başıydı ve laf arasında şaka olarak söylemişti şimdide böyle düşünüyor olabilir kendince
Kız bayaa bi saçmalamışşkızlar benim çok samimi 5 arkadaşım var. lise yıllarında başlayan arkadaşlığımız bu güne kadar geldi 12 senedir devam ediyor.
aralarında ilk evlenen ben oldum ve başka şehire gelin geldim ama iletişim hiç kopmadı ailemin yanına gittiğimde ilk olarak onlarla buluşurum görüşürüm.
hemen hemen her gün telefonlaşırız birbirimiz hakkında herşeyi biliriz.
bu arkadaşlarımdan bi tanesi bu ay sözlendi aile içinde yaptılar sözü ama büyük bir nişan yapacak ve ilk konuştuğumuzda ocak ayında yapacaktı nişanı. bugün beni arayıp nişanı mayısta yapmaya karar verdiklerini söyledi. hayırlı olsun dedim sadece bekliyorum mutlaka dedi. dedim nasıl geleyim nisan sonu mayıs başı doğum yapacağım senin nişanında ya doğum yapmak üzere ya da yeni doğum yapmış olacağım. gelmeme imkan yok dedim. trip atıp kapattı telefonu sonradan da msj atmış ben senin her gününde yanında oldum diye.
iyi de aynı şey değil ki onun bir durumu yoktu engel olan. ayrıca normalde çok ince düşünceli anaç bir kızdır. sözden bu yana bir değişime uğradı anlayamıyorum. nasıl yaklaşacağımı ne diyeceğimi de bilmiyorum. hadi martta yapacağız dese neyse son zamanlarım da olsa giderim nisan başında olsa bile bi şekilde gitmeye çalışırım. ama ne zaman doğum yapacağımı bende bilmiyorum ki sonuçta.
kadın doğum uzmanı o yüzden kendine güveniyor ama nişan ortasında doğursam nişanlıkla doğurtacak hali yokNişan stresi ters zamanına denk geldiniz ya da gerçekten düşüncesiz. Ne doktoruymuş acaba kendisi merak ettim . Sana müdahale ederim derken şu arka sokaklardaki her hastaya bakan doktor cinsinden galiba :)) her hastalığın uzmanı galiba maşallah . Düğün deil bişey deil nişanın telafisi düğündür yani bu kadar trip atılıp hamile arkadaşını üzmeye değmez.
eğer vaktinde olursa doğum nişandan 1 hafta sonra falan olacak bende arkadaşıma bunu anlatmaya çalıştım aynı şehirde olsak bi nebze. sancım tutsa hemen giderim hastaneye ama başka şehire gitme imkanım yok yollarda doğuramamİnce ruhlu, dusunceli demissin. Boyle insanlar genelde yaptikalrina karsilik bulamayinca kirilir. Kesinlikle sen haklisin ama o da üzülmüş demekki. Tartismadan uygun yolla anlatmaya calissan. Dikisleeim olmazsa gelirim dersin. Dogumdan sonrada dikislerim var yatıyorum kusura bakma diye idare edersin.
doğumu bahane etme imkanım mı var ki ?Bence en bastan gelemeyeceginizi bildirmenize bozulmus.
Ben olsam ben de bozulurdum.
Allah nasip ederse deseniz daha dogru olurdu.
Bastan bahane uydurmus gibi olmus.
boşu boşuna trip attığını anlamasını istiyorum sadece yoksa ben zaten uzakta da olsam yanındaymış gibi hissettiririm ona. elimden geleni yaparıman ıcınde bulundugu durumdan oturu hassas davranmıs olabilir..Şu an telaşlı oldugundan sizi düşünecek konumda olmayabilir.Bencillik etmiş fazlasıyla.. Sizin onu dusundugunuzu gosteren bı davranıs sergılersınız kucuk bı jest yaparsınız.Takısını arkadaslarınızla ıletırsınız.O güne özel çiçek gönderebilirsiniz yanında oldugunuzu belirten bir mesaj ve bebegınız doğmuş olursa resmini.. Gönlünü alırsınız..
tabi ki haklı yanında olmamızı istemekle ama benim hamile olduğumu ve muhtemel olarak ne zamanlarda doğum yapacağımı biliyor. normal bir şekilde gününde doğarsa 13 mayısta doğum yapacağım ama ya gününü beklemezse??Onun tarafından da bakmak gerek en sevdigi en yakin buldugu kisileri yaninda gormek istemistir belki hemen saydirmaya gerek yok kiz hakkindada
Sonra der ki nişanım hiç hayal ettiğim gibi geçmedikadın doğum uzmanı o yüzden kendine güveniyor ama nişan ortasında doğursam nişanlıkla doğurtacak hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?