- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- 123
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Takmayin cunku yapabileceginiz hic birsey yok. Gercekten yok yani.. allah korusun dogum bu.. fazlasiyla sacmalamisinşallah öyle olur ilk beni aradığını söyledi diğer arkadaşlarımla daha konuşma fırsatı bulamadım inşallah onlar aklını başına getirir. şimdiye kadar hiç küslük trip olaylarına girmedik tuhaf oldum trip atınca
Uzun yillardir arkadasmissiniz, mantikli düsündügü zaman mutlaka anlayacaktir, anlamali da, hamile bir kadini üzmeye hakki yok. Sonuçta ssizde çok isterdiniz yaninda olmayi ama olmayinca olmuyor, sizin hiç bir suçunuz yok. üzmeyin kendinizi hiç degmez.çok yürekten bir şekilde inşallah diyorum.
sinir patlaması yaşıyorsa seve seve kabul ederim ailesiyle sıkıntılı onlara patlayacağına gelip bana patlasın sinirini boşaltsın sorun etmem ama sonrasında hatasını anlarsa.
anlamazsa daha çok üzüleceğim
arabayla 2 saatlik mesafe ama ne zaman doğum yapacağım belli değil 5 mayıs için salon tutmuşlar benim doğumum zamanında olursa 13 mayıs ama daha erken de doğabilir sonuçtaUçakla gidilecek bi mesafe ise zaten son 1 ay uçağa binmeniz yasak ayrıca 4-5 saatten fazla araba yolculuğu da yasak bunu söyleyebilirsiniz
Hamile olan sensin , hormonların ele geçirdiği beyin arkadaşının ki olmuş..arabayla 2 saatlik mesafe ama ne zaman doğum yapacağım belli değil 5 mayıs için salon tutmuşlar benim doğumum zamanında olursa 13 mayıs ama daha erken de doğabilir sonuçta
teşekkür ederim bi an beynim durunca ve arkadaşım trip atınca sanki suç bendeymiş gibi hissettim ama yapabileceğim şey yok zaten bunu da biliyorum ama iyiki açtım konuyu iyi geldi teşekkür ederim :)Hamile olan sensin , hormonların ele geçirdiği beyin arkadaşının ki olmuş..
Sen hiç birşey yapmamışsın sıkma canını boşver
Bence sen de ona trip at tam doğum zamanıma nişanını ayarlıosun sen nişan tarihini istediğin gibi değiştirebilirsin ama ben doğum tarihimi değiştiremem de ben doğumumda yanımda olmanı isterdim ama yanımda olmayacaksın sen ne hissediyorsan aynısını hissediorum sen ne kadar kırıldıysan aynı derecede kırıldım de bırak ikinizin durumunu o kendi içinde kıyaslasınarabayla 2 saatlik mesafe ama ne zaman doğum yapacağım belli değil 5 mayıs için salon tutmuşlar benim doğumum zamanında olursa 13 mayıs ama daha erken de doğabilir sonuçta
benim illa doğumda yanımda olsun gibi isteğim yok olamazda zaten eşim ve ailem yanımda olsun yeter bana ama daha eylül ayından bugüne kadar hep ocakta yapacaktı nişanı öyle diyorduBence sen de ona trip at tam doğum zamanıma nişanını ayarlıosun sen nişan tarihini istediğin gibi değiştirebilirsin ama ben doğum tarihimi değiştiremem de ben doğumumda yanımda olmanı isterdim ama yanımda olmayacaksın sen ne hissediyorsan aynısını hissediorum sen ne kadar kırıldıysan aynı derecede kırıldım de bırak ikinizin durumunu o kendi içinde kıyaslasın
şimdi diğer arkadaşlarımdan biriyle konuştum ona da demiş limonsarısı gelmem dedi diye o da demiş nasıl gelsin yolda mı doğursun falan diye haklısın ama hep yanında olduk biz şimdi o olmayacak zoruma gidiyor demiş. arkadaşımda sen biliyorsun kızın hamile olduğunu ona göre seçsene tarihi demiş. havalar ısınsın istedik bi tek o gün boş salonda ne yapayım demiş.Saçmalamış oda.Sanki bana Kate Middleton.Hayret yani. Görmemişin sözü nişanı olmuş.Boşverin bence aklı başında olan herkes onun saçmaladığını bilir zaten.
eylülden beri ocak ayında olcak nişan demişti aslında trip atması gereken bendim ama fırsat bırakmadı ki atmamda zaten sonuçta onun özel günü ne zaman isterse o zaman yapsınAmann klasik evlenmesi gelmiş kız tripleri. Hiç böyle tripler yapmadım, canı isteyen gelir istemeyen gelmez. Aynı şekilde hç böyle tripleri de çekemem. Üstelik göz ardı edilemiyecek bir mazeretiniz var yani. Nişan nedir. O zaman sen ona trip atsaydın benim doğum tarihimi mi buldun diye? İlginç...
ocakta hava soğuk olur diye bahara ertelemek istemiş nişanı. salonda da bi tek mayıs ayında boşluk varmış diğer arkadaşım arayıp söylediMadem çok istiyor gelmeni dugununu falanda ertelesin nasıl bir mantık ondaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?