- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
kendisi doktor bişey olmaz ben varım sonuçta diye daha önce şaka yapmıştı ama o zamanlar daha hamileliğimin başıydı ve laf arasında şaka olarak söylemişti şimdide böyle düşünüyor olabilir kendinceŞaka gibi ne bencillik birkaç günlük bebekle lohusa lohusa nasıl gidecekmişin ? hamilesin yolda bişey oldu doğum sancın tuttu o zaman ne hissedecek kendisi?
26 yaşında ve doktor haliyle böyle davranıyor. bir de nispet yapar gibi diğer iki arkadaşımızında başka şehirde olduğunu ama geleceklerini söylüyor. iyi de onlar hamile değil.sacmalamis ustune gitmeyin , illaki oteki kizlara olani yetistirip onlarda azari yiyecektir ve sacma oldugunu soyleyeceklerdir hareketinin. Lohusa halinizle yada dogurdu doguracak sehirler arasi yolculuk nasil yapmanizi bekliyor acaba kac yasindaki buna tavir yapiyor. Hani dugun olsa bir nebze yine anlayacam da kiytirik nisan yani.
normalde çok ince ruhludur hiç böyle değildir aklım almıyoregoist dünyanın merkezinde kendisi olduğunu sanan kişilerle arkadaşlık yapmamak lazım bende iki öyle hata yapmıştım neyse ki kurtuldum
ya sevgilisi 7 senedir var ve hepimiz severiz sevgilisini. hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım aklım durdu resmen"Koca buldum nasılsa artık arkadaşa gerek yok. Bi bahane uydurayım da sileyim yavaş yavaş herkesi" demiş sanırım. İlk sizden başlamış
26 yaşında ve doktor haliyle böyle davranıyor. bir de nispet yapar gibi diğer iki arkadaşımızında başka şehirde olduğunu ama geleceklerini söylüyor. iyi de onlar hamile değil.
düğünü seneye yapacakmış ondan dolayı nişan önemliymiş
ya düğün olsa anlarım çünkü düğünden sonra çok uzak bir şehirde yaşamaya başlayacaklar ama bu daha nişan bi yere gittiği de yoktamamen bencillik yapmış. boşverin.
ben de sizinle aynı durumdayım ve dr yolu yasakladiğı için(düşük tehlikesi) liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gidememiştim gecen yaz. hediyesini bile almiştim son ana kadar doktordan izin bekledim vermedi.
dogumdan sonraki gidisimde de esimle kizimla beraber gittik. hatta ilk ev gezmesini ona yaptik kizimin :))
doktor olduğu için bu konuda böyle bir düşünce de olması şaşırttı beni çünkü sonuçta benim sağlığım ve bebeğimin sağlığı söz konusuHaliyle derken ? ben pek hak verecek sebep goremedim, valla tribine trip yapin hamile hassas olan sizsizniz
şimdi evleniyor ya ondandır :)) hatasını anlayıp seni ararsa ne ala ama yoksa onun dediği mantıklı bir şey değil bırak arkadaşı abimin düğününe bile gidemezdim ben olsamnormalde çok ince ruhludur hiç böyle değildir aklım almıyor
inşallah öyle olur ilk beni aradığını söyledi diğer arkadaşlarımla daha konuşma fırsatı bulamadım inşallah onlar aklını başına getirir. şimdiye kadar hiç küslük trip olaylarına girmedik tuhaf oldum trip atıncaDoktor olabilir.. nişanin ortasinda mi dogurtcak seni.. sacmalik tek kelimeyle.. birakin kendi haline diger arkadaslarinizla istişare yaptıktan sonra kendine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?