• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yaptım şimdi

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
kızlar benim çok samimi 5 arkadaşım var. lise yıllarında başlayan arkadaşlığımız bu güne kadar geldi 12 senedir devam ediyor.
aralarında ilk evlenen ben oldum ve başka şehire gelin geldim ama iletişim hiç kopmadı ailemin yanına gittiğimde ilk olarak onlarla buluşurum görüşürüm.
hemen hemen her gün telefonlaşırız birbirimiz hakkında herşeyi biliriz.
bu arkadaşlarımdan bi tanesi bu ay sözlendi aile içinde yaptılar sözü ama büyük bir nişan yapacak ve ilk konuştuğumuzda ocak ayında yapacaktı nişanı. bugün beni arayıp nişanı mayısta yapmaya karar verdiklerini söyledi. hayırlı olsun dedim sadece bekliyorum mutlaka dedi. dedim nasıl geleyim nisan sonu mayıs başı doğum yapacağım senin nişanında ya doğum yapmak üzere ya da yeni doğum yapmış olacağım. gelmeme imkan yok dedim. trip atıp kapattı telefonu sonradan da msj atmış ben senin her gününde yanında oldum diye.

iyi de aynı şey değil ki onun bir durumu yoktu engel olan. ayrıca normalde çok ince düşünceli anaç bir kızdır. sözden bu yana bir değişime uğradı anlayamıyorum. nasıl yaklaşacağımı ne diyeceğimi de bilmiyorum. hadi martta yapacağız dese neyse son zamanlarım da olsa giderim nisan başında olsa bile bi şekilde gitmeye çalışırım. ama ne zaman doğum yapacağımı bende bilmiyorum ki sonuçta.

sacmalamis ustune gitmeyin , illaki oteki kizlara olani yetistirip onlarda azari yiyecektir ve sacma oldugunu soyleyeceklerdir hareketinin. Lohusa halinizle yada dogurdu doguracak sehirler arasi yolculuk nasil yapmanizi bekliyor acaba kac yasindaki buna tavir yapiyor. Hani dugun olsa bir nebze yine anlayacam da kiytirik nisan yani.

Şaka gibi ne bencillik birkaç günlük bebekle lohusa lohusa nasıl gidecekmişin ? hamilesin yolda bişey oldu doğum sancın tuttu o zaman ne hissedecek kendisi?
kendisi doktor bişey olmaz ben varım sonuçta diye daha önce şaka yapmıştı ama o zamanlar daha hamileliğimin başıydı ve laf arasında şaka olarak söylemişti şimdide böyle düşünüyor olabilir kendince

sacmalamis ustune gitmeyin , illaki oteki kizlara olani yetistirip onlarda azari yiyecektir ve sacma oldugunu soyleyeceklerdir hareketinin. Lohusa halinizle yada dogurdu doguracak sehirler arasi yolculuk nasil yapmanizi bekliyor acaba kac yasindaki buna tavir yapiyor. Hani dugun olsa bir nebze yine anlayacam da kiytirik nisan yani.
26 yaşında ve doktor haliyle böyle davranıyor. bir de nispet yapar gibi diğer iki arkadaşımızında başka şehirde olduğunu ama geleceklerini söylüyor. iyi de onlar hamile değil.
düğünü seneye yapacakmış ondan dolayı nişan önemliymiş

tamamen bencillik arkadaşınızın yaptığı o nedir ya lohusa halde yada doğuma 1-2 gün kala sırf onun nişanı var diye yolculuk mu yapacaksınız

ya doktor olsa kac yazar can senin canin, bebek senin bebegin yolda dogururken nisani birakip topuklusuyla sizemi kosacakmis tovbe tovbe. Millet okuyor okuyorda bir turlu mantikli akli basinda olamiyor bizim memlekette nedense.

tamamen bencillik yapmış. boşverin.
ben de sizinle aynı durumdayım ve dr yolu yasakladiğı için(düşük tehlikesi) liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gidememiştim gecen yaz. hediyesini bile almiştim son ana kadar doktordan izin bekledim vermedi.
dogumdan sonraki gidisimde de esimle kizimla beraber gittik. hatta ilk ev gezmesini ona yaptik kizimin :))
bu arada evlenenlerin ikisi de liseden sinif arkadasimdi

26 yaşında ve doktor haliyle böyle davranıyor. bir de nispet yapar gibi diğer iki arkadaşımızında başka şehirde olduğunu ama geleceklerini söylüyor. iyi de onlar hamile değil.
düğünü seneye yapacakmış ondan dolayı nişan önemliymiş

Haliyle derken ? ben pek hak verecek sebep goremedim, valla tribine trip yapin hamile hassas olan sizsizniz

Doktor olabilir.. nişanin ortasinda mi dogurtcak seni.. sacmalik tek kelimeyle.. birakin kendi haline diger arkadaslarinizla istişare yaptıktan sonra kendine gelir.

tamamen bencillik yapmış. boşverin.
ben de sizinle aynı durumdayım ve dr yolu yasakladiğı için(düşük tehlikesi) liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününe gidememiştim gecen yaz. hediyesini bile almiştim son ana kadar doktordan izin bekledim vermedi.
dogumdan sonraki gidisimde de esimle kizimla beraber gittik. hatta ilk ev gezmesini ona yaptik kizimin :))
ya düğün olsa anlarım çünkü düğünden sonra çok uzak bir şehirde yaşamaya başlayacaklar ama bu daha nişan bi yere gittiği de yok

Doktor olabilir.. nişanin ortasinda mi dogurtcak seni.. sacmalik tek kelimeyle.. birakin kendi haline diger arkadaslarinizla istişare yaptıktan sonra kendine gelir.
inşallah öyle olur ilk beni aradığını söyledi diğer arkadaşlarımla daha konuşma fırsatı bulamadım inşallah onlar aklını başına getirir. şimdiye kadar hiç küslük trip olaylarına girmedik tuhaf oldum trip atınca

Back