- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
Merhaba arkadaşlar. 3 yaşında bir kızım var şimdi tam 38 aylık. Tam Gün Kreşe Gidiyor. Yanlız bu bir ay bana kabus gibi resmen. o kadar çok eziyet ediyorki anlatamam. bişey istiyor anlamadığımda tekrar soruyorum sinirlenip bağırıyor. sürekli herşeye hayır cevabını veriyor. bişey istediğinde ben hayır diyorsam o an elinde ne varsa yiyecek içecek direk yere atıyor. Dayanamıyorum sinirlerime artık hakim olamıyorum ve bu aralar farkettimki çok bağırmaya başladım. ona zarar vermek istemiyorum duvarlara vuruyorum elimi hatta o kadar acıtmışımki bi kaç gün acıdı elim. sinir lerim çok bozuldu o kadar bunaldımki anlatamam. eşim hiç ilgilenmiyor. kızımda artık babasının ilgilenmesini istemiyor. her yük benim üzerimde. gece hala uyanıp beni yanında istiyor. tuvalete banyoya bile gidemiyorum yanımda bekliyor ve daha bir sürü şey.
Öğretmeniyle konuştum okulda çok aktif olduğunu ve sorun olmadığını söyledi ona güveniyorum çünkü hemde komşum oluyor kendisi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Öğretmeniyle konuştum okulda çok aktif olduğunu ve sorun olmadığını söyledi ona güveniyorum çünkü hemde komşum oluyor kendisi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)