• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Ne Yapmalıyım?

kulkedisi30

Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5.344
6.213
198
Merhaba arkadaşlar. 3 yaşında bir kızım var şimdi tam 38 aylık. Tam Gün Kreşe Gidiyor. Yanlız bu bir ay bana kabus gibi resmen. o kadar çok eziyet ediyorki anlatamam. bişey istiyor anlamadığımda tekrar soruyorum sinirlenip bağırıyor. sürekli herşeye hayır cevabını veriyor. bişey istediğinde ben hayır diyorsam o an elinde ne varsa yiyecek içecek direk yere atıyor. Dayanamıyorum sinirlerime artık hakim olamıyorum ve bu aralar farkettimki çok bağırmaya başladım. ona zarar vermek istemiyorum duvarlara vuruyorum elimi hatta o kadar acıtmışımki bi kaç gün acıdı elim. sinir lerim çok bozuldu o kadar bunaldımki anlatamam. eşim hiç ilgilenmiyor. kızımda artık babasının ilgilenmesini istemiyor. her yük benim üzerimde. gece hala uyanıp beni yanında istiyor. tuvalete banyoya bile gidemiyorum yanımda bekliyor ve daha bir sürü şey.
Öğretmeniyle konuştum okulda çok aktif olduğunu ve sorun olmadığını söyledi ona güveniyorum çünkü hemde komşum oluyor kendisi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. :14:

Ben yeni anneyim,kızım henüz iki aylık ama arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla bütün çocukların özellikle 2-3 ys aralığında boyle bır dönemı oluyor.Hırçın,huysuz ve söz dinlemez.Zamanla düzeliyorlar endişe etmeyin lütfen ama yıne de bu konuda bi pedagog la goruserek yardım alabılırsınız.

Ben yeni anneyim,kızım henüz iki aylık ama arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla bütün çocukların özellikle 2-3 ys aralığında boyle bır dönemı oluyor.Hırçın,huysuz ve söz dinlemez.Zamanla düzeliyorlar endişe etmeyin lütfen ama yıne de bu konuda bi pedagog la goruserek yardım alabılırsınız.

Aynen dediğin gibi canım. o kadar bunaldım ki anlatamam hersabah okula gitmiycem diye ağlıyo ama tamam kızım anneannene gidebilirsin diyorum sonra hem okula gidicem diyo hemde ağlıyo. her sabah yaşadığım sıkıntı ayrı akşam eve gelince ayrı. oyun onamak istemiyor artık sanırım okulda doyuyor. ama bu hırçınlığı beni delirtiyor. çok bağırıyorsun dedi eşimde. bağırmasam vurmaktan korkuyorum en azında o şekilde sinirimi atabiliyorum.

Merhaba arkadaşlar. 3 yaşında bir kızım var şimdi tam 38 aylık. Tam Gün Kreşe Gidiyor. Yanlız bu bir ay bana kabus gibi resmen. o kadar çok eziyet ediyorki anlatamam. bişey istiyor anlamadığımda tekrar soruyorum sinirlenip bağırıyor. sürekli herşeye hayır cevabını veriyor. bişey istediğinde ben hayır diyorsam o an elinde ne varsa yiyecek içecek direk yere atıyor. Dayanamıyorum sinirlerime artık hakim olamıyorum ve bu aralar farkettimki çok bağırmaya başladım. ona zarar vermek istemiyorum duvarlara vuruyorum elimi hatta o kadar acıtmışımki bi kaç gün acıdı elim. sinir lerim çok bozuldu o kadar bunaldımki anlatamam. eşim hiç ilgilenmiyor. kızımda artık babasının ilgilenmesini istemiyor. her yük benim üzerimde. gece hala uyanıp beni yanında istiyor. tuvalete banyoya bile gidemiyorum yanımda bekliyor ve daha bir sürü şey.
Öğretmeniyle konuştum okulda çok aktif olduğunu ve sorun olmadığını söyledi ona güveniyorum çünkü hemde komşum oluyor kendisi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. :14:

aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum tualete gitme hakım bile yok çok sinirleniyorum benden bi bardak su istediyinde 1 dak geciksem durmadan su diye bağırıyor ve içince yere çırpıb sındırıyor hep kendisinin dediyi gibi olmasını istiyor çıldırıyorum artık içimden dövmek ve ya kendi kafamı bi yerlere çırpma geliyor offffffffffffffffffff

aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum tualete gitme hakım bile yok çok sinirleniyorum benden bi bardak su istediyinde 1 dak geciksem durmadan su diye bağırıyor ve içince yere çırpıb sındırıyor hep kendisinin dediyi gibi olmasını istiyor çıldırıyorum artık içimden dövmek ve ya kendi kafamı bi yerlere çırpma geliyor offffffffffffffffffff

evet canım aynı şeyleri yaşıyormuşuz o kadar bunaldım ki anlatamam. ben geçen ona vurmayım die kendimi duvara tosladım elim hala acıyo. yoksadayanılacak gibi değil inan Allah yardımcımız olsun inşallah düzelirler

annesinden ayrıldığı için üzülüyordur. alışması için ona zaman ver. benim komşum çalıştığı için bakıcıya verdi 2 yaşındaki kızını 2 aydır her sabah ağlama krizleri ile bırakıyordu bakıcıya kızını. ve ağlayarak işe gidiyordu. akşam bakıcıdan eve geldiğinde de annesini delirtecek ne varsa yapıyordu :)) 2 yaşında ve annesinin tüm ojelerini makyaj malzemelerini açmış dökmüş kırmış öööööf sular dökmüş annesinin gözlerine baka baka. ama bu hafta bitti ağlamalar krizler sinirlenmeler. annede kızıda bakıcı da çok mutlular bu hafta. sende atlatırsın inşallah kolay bi süreç değil. ama bak kreşte uyumlu - mutlu en azından senin ilgini dikkatini böyle çekmeye çalışıyo olmalı. Allah sabır versin

evet canım aynı şeyleri yaşıyormuşuz o kadar bunaldım ki anlatamam. Ben geçen ona vurmayım die kendimi duvara tosladım elim hala acıyo. Yoksadayanılacak gibi değil inan allah yardımcımız olsun inşallah düzelirler

ınş dediyin gibi olur düzelirler gerçekten yoksa benimde huyum deyişmeye başladı çok asabi oldum ya bi cocuk gözleri her ne görürse onu istermi ya benim oğlum 2 yaş 3 aylık inan ki gözleri ne görse onu ister olmaz deyince ağlıyor oğlum bu cocuklar için deyil gel bak seninle oyun oynayalım diyorum bu kes üstümdekileri çekişdiriyor kolumdan tutub zorla almak istiyor evde ona karşı heç kötü davranmadık ben ve ya kocam amma benim bide 13 yaşında oğlum var onunla hep kavqa ediyor acaba bu yüzdenmi bu kadar kötü huylu oldu?

tam beni anlatmıssın.benımde kızım kreşe gidiyor bu dönemleri çok eziyetli malesef yaşlarının verdiği hırçınlık beni mahvediyor.her dediği olsun istiyor sürekli oyun oynamak istiyor hep beni yanında istiyor.kabus gibi.işten gelince ondan başka bir şey yapamıyorum.çok zor bir dönem bize düşen tek şey sabretmek galiba.çünkü çaresiz kalıyoruz çoğu zaman

Back