selam egal
seninle birkacgun önce bir topikte karsilasmis haddimi asmadan bir iki birsey yazmistim. inanki yazdiklarin kac gun aklimda takildi ama ben bir daha seni bulamayinca meraklanmadim degil.anlasilan sular durulmamis. bak canim insan kayinvalideye inat evlilik sürdüremez. sirf ona inat bir adamin koynuna giremez. evlilik baska birsey herseyin özu asktir, sevgidir, ama en önemlisi sahiplenmek ve saygi duymaktir. anlamadim bir sey var canim sen sorunlarini yasadigin donemde simdi baktim bir hamileleik topigine yazmissin. eger ki cocuk kurtarir evliligi diyorsan diger arkadaslarin yazdiklari topiklere bir göz at derim. malesef cocuk birseyi kurtaramadigi gibi hayati biraz daha zorlastirir bu durumda. hem sen 20 yasinda bir kadinsin. bulundugun ülkede sana yardim edecek bir suru kurulus var.neden muracat etmiyorsun. illada kayinvalide inadina evli kalmaya calisirsan inanki tek mutsuz sen olursun evli kalsan bile.lütfen bir yardim al.yasin cok genc ve lutfen su altini ahcayi birak. su orrtamda kilolarca altinin olsa mutlu olurmusun. bence hayir biz kadinlarin yada benim gibilerin hayattan tek bekledigi anlayisli arkamizda guvenecegimiz bir kocaya sahip olmak. muhtemelen esininde yasi kucuk acaba cok konusarak cok sikayet ederek onuda uzaklastiriyor olabilirmisin. inanki seni cok merak etmistim ramazan ramazan bu kadin ne yapti diye.
ISTE BU SALAKLIK DEGILDE NEE SIRF ESIM ARADA KALIYOR DIE ÖZÜR DILEDIm KIYMETIMI BILMIYORR: SIMDIDE ALISMI BEYFENDII: ben eve geldim barisalim dedimm nededi biliyormusunuz annemden özür dilersen affederim senii ney dedim annem bosa derse bosiycanmi dedim evet dedi sonradan ikna ettim ama nasill bicagi aldim karnima dayadim söyle dedimm öyle vaz gectii .. ölmem bile onu korkutmadi düsünün artikk..
SIZLER BENDEN BÜYÜKSÜNÜZ BEN 20 YASINDAYIM ABLALARIMSINIZ BANA BI AKIL VERIN BEN BUNU NAPARSAM PISMAN EDEBILIRIMM:2::2:
evet korunmaya basliycam bu sekilde nasil koynuna gireceksem artikk. Ben bebek istiyordumm hayallerimi bile yiktilar ..
Cnmm altinlar uctu gitti bile onlarin ustune bi bardak su ictim .. Altinlar zaten bende durmadi ki nezaman almanyaya geldim elimde alip kendi adilarina bankaya koymuslardi ondan borulari ötüyor bende olusaydi verirmiydim hiiccc.. Kafam okadar karısıkkı sızlerde fıkır beklıyorum bosanmam simdi o kariyi sevindirmem ama baska bisi esimi bin pisman edecek birseyy
slmm,
esimle konustumm. hersey yoluna girdi degismeye calisacak birbirimize daha saygili olacagiz .. sadece son 1 sans daha vercem.. degismeyen tek sey degisimdir ..herkes zamanla degisir ..umarim dedigimi anlamisinizdir.. evliligimi kurtarmak istiyorum bi hirs sinir ugruna herseyi birakip gidemem .. bekliycem zaman bizi nereye götürürse eger her kavgada pes edersem ben asla yuva sahibi olamam..
anlıyorum
ama dedimya burada suç asla sende değil tek bildiğm
seni bukadar erken evlendiren ailende .eşinde bunu bilirdu (kesin sendenbüyüktür)
idare edilemsi gereken biri varda o da sensin çünkü genç ve toysun .ama bu şeklide bişeyler öğretemezler sana ancak hırçınlaştırrlar.
ayrıca altınları alması hoş değil.eşininde vermesi tabi.onlar sizin.ama şunu bil mehir o değil!hocanın söz diye aldığı mehir boşanma durumu olursa adamın kadına vereceği(ki bu da 6 aylık yanlış bilmiyorsam geçinme parasıdır)(gönlü durumu bol olan istediği kadar verir)ama bi tutar istenir dilden çıkan tutar önemlidir.ama boşanma durumunda!ama olurya eşin düğünden sonra hanım bu altınlar senin şimdiden mehirin al senindir istediğini yap da diyebilir.işte ozaman o mehiri senin rızan dışında alamaz.
slmm,
esimle konustumm. hersey yoluna girdi degismeye calisacak birbirimize daha saygili olacagiz .. sadece son 1 sans daha vercem.. degismeyen tek sey degisimdir ..herkes zamanla degisir ..umarim dedigimi anlamisinizdir.. evliligimi kurtarmak istiyorum bi hirs sinir ugruna herseyi birakip gidemem .. bekliycem zaman bizi nereye götürürse eger her kavgada pes edersem ben asla yuva sahibi olamam..
cnm ben tavrimi belli ediyorum ama sesimi cikardigim an esim sen kabul ettin herseyi diyor ediyirsan ediyorsun etmiyorsan kapi orda gibi ifade kullaniyor istee buna dayanamiyorum ben giciklik olsun die suclu durumuna düstüm yaa valla ben o kaynanayi allaha havale ettim allahim büük bu mubarek günlerde yuva yikmaya calistiya beni annami tezemi hüngür hüngür aglatti ya dilerim allahtan onun canini öle bi yaksinki beni anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?