- 11 Ocak 2009
- 6.176
- 102
- 688
- 39
bencede mantıgın m si sende yok üzgünüm arkadasım.. eşin ne kadar iyi olmaya çalışsada odun odundur.. kürdanı düşün ne kadar incelirse incelsin ham maddesi odun.. eşininde ham maddesi odun kusurabakma. sen böyle at gözlüğü ile baktıgın müddetçe sözlü veya fiziki şiddet görmeye mahkumsun.. sevgibir yere kadar sevginden korumaya çalısıyorsan suan.. o kadar laftan sonra gelen sevgiyle ben popomu silmem.. ağır konusuyorum ama gözleriniaçman lazım..
ayrıca senin anan baban yok mu? seni nasıl bu şiddetin içinde bırakıyorlar? nasılgöz yumuyorlar? eğer var ve biliyorlar ve göz yumuyorlarsa yorum yapardımama banlanmaktan tırstım yani..
egal mantıklı düşünemiyorsun mantıklı düşünebiilcek yaşta değilsin .çünkü.. bayanların beyni 21 yaşından sonra mantık çerçevesine giriyor..21 yaşına kadar çek sen bunların ağız kkularını..eğer hala egal diye bir karakter varsa ortada o zaman tekrar konusalım seninle..
ayrıca senin anan baban yok mu? seni nasıl bu şiddetin içinde bırakıyorlar? nasılgöz yumuyorlar? eğer var ve biliyorlar ve göz yumuyorlarsa yorum yapardımama banlanmaktan tırstım yani..
egal mantıklı düşünemiyorsun mantıklı düşünebiilcek yaşta değilsin .çünkü.. bayanların beyni 21 yaşından sonra mantık çerçevesine giriyor..21 yaşına kadar çek sen bunların ağız kkularını..eğer hala egal diye bir karakter varsa ortada o zaman tekrar konusalım seninle..
haklisin bende biliyorum bu sekilde olmayacagini ... düsünemiyorum neyi bekliyorum bende bilmiyorum hersey gayet normal gidiyor simdilik herkes unuttu sayilir simdi kaynanam damat almanyaya kabul etmiyor die onunla ugrasiyor gene benim konu patlak verceek onu biliyorum o gün iste o gün bileti alir giderimm.. aslinda herse düeldigi an unutuldugu an esimin bana tan baglandigi an o isteyken cikip gitmek gibi geliyor bana.. bugün bende tavrimi koydum suratim biraz asikti ni böylesin die geldi gitti sordu yatarkende sende gel dedi bende yok dedim su istedi götürdüm daha yeni küstünmü dedü yokk dedim gel iyi gecelr öpücügü ver uyuyomam öyle dedi yok dedim ciktim nolur gel yanima yat dedi uyuyamiyorum dedi yok gelmiyce uykum nezaman gelirse gelirim dedim ciktim tam baglandigi an o an cikip gitsem.. OFFFF OFFF BILMIYORU MANTIK DENEN BISI KALMADI BENDE