• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayim simdi? cekip gitmekmi? .. kalip direnmekmi?? ..

ALLAH aç gözünü doyursunn kul hakkı resmenn.. Ben bu erkekleri anlamıyorumm evlilik 2 kişilik ailesi bi yere kadarr..

walla haklısın canımın içi bizde ailesiyiz hemde artık 1.dereceden demi ama? çok bişey istemiyozki onlardan haksızmıyım?

Mehir olarak sana verilmiş altınların vebali çok büyük.O vebal altında iki yakaları bir araya gelmez onların.Yaşında çok küçükmüş.Yazdıklarını okudum içim burkuldu canım ya.Allah sabır versin.Boşan yada boşanma diyemem zor bir durum.Ama sanırım çocuğun yk.Sana tavsiyem mutlaka korun sakın hamile kalma.Durumun ne olacağı belli değil.Arada cocuk zebil olmasın.

üzüldüm senin adına...kaynana cumhuriyetinde hakkını arıyorsun:50:...üstelik eşinde bazı şeyleri görmezden gelip seninde aynı şekilde davranmanı bekliyor üstelik ailenden uzak gurbettesin..:50: sana sahip çıkmaları gereken yerde diken üstünde tutuyorlar...sen birde gidip özür dilemişsin..bütün iş kocanda biter,eger onlara muhtaç olmasaydı biraz daha geri durabilirlerdi...senin oturdugun evi satmak istemeleri :53: tamamen sizi yüz üstü bırakmak ve oğullarına gözdağı...ya hakaret ve haksızlıklara gözünü yumacak onların himayesinde diken üstünde olacaksın ya da evsiz kalacaksın..dayatmaya bak :26: üstelik hukukende dinende düğünde takılan altınlar kadının kendisine aittir...vermek zorunda değilsin...altınlarını bankaya koyabilirsin canım.eşinin pasifligine diyecek laf bulamıyorum...soğumakta haklısın kendi ayakları üzerinde duramamış ailesine bağımlı olsa da yetişkin bir insan doğruyu yanlışı ayırt etmeli aileside olsa haksızsa orda dur diyebilmeli ve adil olmalı...bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki

Son düzenleme:
öncelikle çok küçüksün :(
duygularını sen bile tanıyamıyosundur şuan.inan insan 30 zundan sonra daha net görüyor
ama sana tavsiyem madem genç evlendin,çocukça davranma(ki o yaşta davranılıyor,AMA madem evlenmişsin daha mantıklı davranmaya düşünmeye çalış)olayı antaıyorsun ama bir cümlenin başı da vardıryani önceden olanlar aranızdakiler,diyaloglarınız,senin tavrın onların tavrı.....
net olmaya çalış bundan sonra .onlar seni küçük almışlarki biyat edebil.!eşinde aynı demekki kusura bakma :(çok az konuş ve çok düşün onların yanında ama eşinle asla bu konuda kavga etme.al karşına konuş sakin sakin .bu ev bizim evimiz bu konularla yıpratmayalım birbirimiz kırmayalım de
1 de 2 de 3 de en sonunda senin sakinliğinde yumuşayacaktır inan bana

canimm dediklerini gayet iyi anliyorum ben zaten o sekilde davrandim ben onlarla ne konustum cok nede tartistim 1 kere oldu o saydi ben diledim o kadar. kayin babam babami aradi kizin bize karsi terbiyeli ama kocasina terbiyesiz demis babamla hem esimle hem benle konustu.. ben daha önceleri esimle cook konustum cnm o o konusmamdan bikmis onlar hakkinda tek kelime etmiycekmisim bikmis ondan bosanmak istiyormuss.. ben asla onlarin yaninda cocuk gibi davramadim sustum dedikleri ikiletmedim sabir tasim catlayana kadar.

Mehir olarak sana verilmiş altınların vebali çok büyük.O vebal altında iki yakaları bir araya gelmez onların.Yaşında çok küçükmüş.Yazdıklarını okudum içim burkuldu canım ya.Allah sabır versin.Boşan yada boşanma diyemem zor bir durum.Ama sanırım çocuğun yk.Sana tavsiyem mutlaka korun sakın hamile kalma.Durumun ne olacağı belli değil.Arada cocuk zebil olmasın.

evet korunmaya basliycam bu sekilde nasil koynuna gireceksem artikk. ben bebek istiyordumm hayallerimi bile yiktilar ..

üzüldüm senin adına...kaynana cumhuriyetinde hakkını arıyorsun:50:...üstelik eşinde bazı şeyleri görmezden gelip seninde aynı şekilde davranmanı bekliyor üstelik ailenden uzak gurbettesin..:50: sana sahip çıkmaları gereken yerde diken üstünde tutuyorlar...sen birde gidip özür dilemişsin..bütün iş kocanda biter,eger onlara muhtaç olmasaydı biraz daha geri durabilirlerdi...senin oturdugun evi satmak istemeleri :53: tamamen sizi yüz üstü bırakmak ve oğullarına gözdağı...ya hakaret ve haksızlıklara gözünü yumacak onların himayesinde diken üstünde olacaksın ya da evsiz kalacaksın..dayatmaya bak :26: üstelik hukukende dinende düğünde takılan altınlar kadının kendisine aittir...vermek zorunda değilsin...altınlarını bankaya koyabilirsin canım.eşinin pasifligine diyecek laf bulamıyorum...soğumakta haklısın kendi ayakları üzerinde duramamış ailesine bağımlı olsa da yetişkin bir insan doğruyu yanlışı ayırt etmeli aileside olsa haksızsa orda dur diyebilmeli ve adil olmalı...bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki

cnmm altinlar uctu gitti bile onlarin ustune bi bardak su ictim .. altinlar zaten bende durmadi ki nezaman almanyaya geldim elimde alip kendi adilarina bankaya koymuslardi ondan borulari ötüyor bende olusaydi verirmiydim hiiccc.. KAFAM OKADAR KARISIKKI SIZLERDE FIKIR BEKLIYORUM bosanmam simdi o kariyi sevindirmem ama baska bisi esimi bin pisman edecek birseyy:43::43::43:

hayat neden böyle yasamak biktimm ne yapacagimi bilmiyorumm direnmek istiyorum ama onu bir sözü beni ucurumun kenarina getiriyor resmen.. bana bi akil verin nolurr.. ne haliniz varsa görün deyip gidiyimi yoksa batmisim batacagim kadar mutsuzluk benim adim deyip kaliyimii???

2 yillik evliyim.. esimle aram hep kaynanam yüzünden maffoldu.. 2 yil boyunca zorluklar cektik esim ögrenciydi cok az para kazaniyordu kaynanami evinde oturuyoruz ve maasinin yarisi kiraya gidiyor .. herneyse ben onlara mudara etmedim onlardan parada dilenmedimm gecinmeye calistik esim okulu bitirdi issiz kaldi kaynanam bunu bile bile aradi kirayi ödeyindie telde bas bas bagirdi.. seslenmedimm hic bir yardimda almadim sonra görümcem evlendi onlara dünyanin parasini gönderdi onun evini sifir dösedi bana 10 yilldir kullandigi dolabini verdi sustumm biseydemedim geldi onlaraa söyylr yaptik böyle dedi seslenmedim bana bulasmasinda ne yaparsa yapsin dedimmm sonra aramizda sorun olustu birsey alacaklardi bissürü lafini etti bende sizin hic birseyinizi istemiyorum esim alir dedim bagirdi cagirdi evime geldi YALANCI PISLIK kapiya atsak ANAN BAKMAZ BABAN BAKMAZ AGZINA GELEN LAFI SAYDI esime söyledim bir sey demedi bakti cok arada kaliyor gittim hakliyken haksiz yere dusüp hattri icin özür dileyip ellerini öptüm.. gene ayni mevzular devam etti gitti damadi cok kiymetli oldu .. kendilerine tatil bileti alddi damadni almanyaya getirmek icin dünyanin masrafini yapti ve 2 gün önce geldi dügünümün altinlarini istediler bende ozaman bisi demedim sok oldum kaldim onlar gidince ben altinlarimi vermem dedim damadini keyif icinde yasatiyorlar kendileri keyiflerinden kalmiyo benden altinlari alip satacaklar dedim ve kavga ettik esim alsinler dedi bende sen hep böylesin dedim ciktim gittim evi terk ettim oda ansina gitmis anlatmis annemler trde bende almanyadayim tek teyzem var ona gitmistim onu aradi kaynanam bosansinlar altinlar bizim falan filan dedi alipta bizi karsisina konusmadii onunda derdi ayirmakmis zaten 2 gün eve gitmedi 2 gün boyuncu bosansinlar dedi durdu tryi ariycam babasini gönderces onu dedi bende o kim oluyor bosanip bosanmaya biz karar veririz dedim eve döndü kocama baristik annesini aradi baristik die bozuldu esime agzina gelen lafi saydi o pisliik falan filan die bende yanindaydim duydumm alsin altinlari beni rahat biraksin istemiom dedim esime gelsin beni alsin die beklerken suclu gibi eve döndüm bana tavir yapti.. huyunu gitmeye calisiyorum ama aci veriyor kizarak bagrarak bütün gün dolasiyor kaynanama inat bosanma istemedigim icin herseyini kabul ediyorum oda ben sucluymusum gibi bir sürü yasak koydu oraya gitme buraya gitme sunu arama sadece geceleri yatakta kariymisim gibi davrani oda benim canimi inanin cok yakiyorr yeter artik deyip gitmek istiyorum ama kaynanamin inadina onu sevindirmek istemdigim ici ya sabir diyorumm ama cook zorr ve bugün pes etmis durumdayi yataga yanina cagirdi inan gitmek gelmedi icimden gelmek istemiyorum dedi neden filan die sordu gecistirdimm ama napacam benn..:43::43::43::43::43::43: beni kendinden soguttu nereye kadarr..

geçmiş olsun arkadaşım, o kadını sevindirmemek için yaptığın şeyler çok iyi olmuş ama bir eksiğin var ki asıl sorun eşinde, geçiştirip içine atmakla bişey kazanmaz anca hasta olursun, kocanı eline almaya çalış, gerekirse acındır kendini gerçekleri anlat sürekli ama tatlı bir dille, onun hoşlanacağı cinsten yoksa her nekadar kaynanayı sevindirmesen de evliliğinde huzurlu olmazsın

canimm dediklerini gayet iyi anliyorum ben zaten o sekilde davrandim ben onlarla ne konustum cok nede tartistim 1 kere oldu o saydi ben diledim o kadar. kayin babam babami aradi kizin bize karsi terbiyeli ama kocasina terbiyesiz demis babamla hem esimle hem benle konustu.. ben daha önceleri esimle cook konustum cnm o o konusmamdan bikmis onlar hakkinda tek kelime etmiycekmisim bikmis ondan bosanmak istiyormuss.. ben asla onlarin yaninda cocuk gibi davramadim sustum dedikleri ikiletmedim sabir tasim catlayana kadar.

anlıyorum
:(
ama dedimya burada suç asla sende değil tek bildiğm
seni bukadar erken evlendiren ailende .eşinde bunu bilirdu (kesin sendenbüyüktür)
idare edilemsi gereken biri varda o da sensin çünkü genç ve toysun .ama bu şeklide bişeyler öğretemezler sana ancak hırçınlaştırrlar.
ayrıca altınları alması hoş değil.eşininde vermesi tabi.onlar sizin.ama şunu bil mehir o değil!hocanın söz diye aldığı mehir boşanma durumu olursa adamın kadına vereceği(ki bu da 6 aylık yanlış bilmiyorsam geçinme parasıdır)(gönlü durumu bol olan istediği kadar verir)ama bi tutar istenir dilden çıkan tutar önemlidir.ama boşanma durumunda!ama olurya eşin düğünden sonra hanım bu altınlar senin şimdiden mehirin al senindir istediğini yap da diyebilir.işte ozaman o mehiri senin rızan dışında alamaz.

geçmiş olsun arkadaşım, o kadını sevindirmemek için yaptığın şeyler çok iyi olmuş ama bir eksiğin var ki asıl sorun eşinde, geçiştirip içine atmakla bişey kazanmaz anca hasta olursun, kocanı eline almaya çalış, gerekirse acındır kendini gerçekleri anlat sürekli ama tatlı bir dille, onun hoşlanacağı cinsten yoksa her nekadar kaynanayı sevindirmesen de evliliğinde huzurlu olmazsın

canimm denedimmmm tatli dille olmadi bazen bagirarak olmadi simdi hic birsey demiyorum.. olmuyor o huzurlu her istegi oluyor die ama benn icin nefret , öfke , sevgi , hirs hersey dolu dinderremiyorum . kafayi yiyecegimm artik

anlıyorum
:(
ama dedimya burada suç asla sende değil tek bildiğm
seni bukadar erken evlendiren ailende .eşinde bunu bilirdu (kesin sendenbüyüktür)
idare edilemsi gereken biri varda o da sensin çünkü genç ve toysun .ama bu şeklide bişeyler öğretemezler sana ancak hırçınlaştırrlar.
ayrıca altınları alması hoş değil.eşininde vermesi tabi.onlar sizin.ama şunu bil mehir o değil!hocanın söz diye aldığı mehir boşanma durumu olursa adamın kadına vereceği(ki bu da 6 aylık yanlış bilmiyorsam geçinme parasıdır)(gönlü durumu bol olan istediği kadar verir)ama bi tutar istenir dilden çıkan tutar önemlidir.ama boşanma durumunda!ama olurya eşin düğünden sonra hanım bu altınlar senin şimdiden mehirin al senindir istediğini yap da diyebilir.işte ozaman o mehiri senin rızan dışında alamaz.
cnmm esim 22 yasinda. ailemde hatta degil ben ailemi suclamiyorum onlar zorla evledirmedi beni.. mehiew gelince hoca sordu 2 sahitin yaninda ne istiyorsu
ben : hacca gitmek istiyorum
hoca: bu istegin cok güzel birsey ama maddi olara birse olmasi lazim takilan takilar gibi
ben : takilan takilari istiyorum hac icin kullanacam
hoca: esime sordu : karini hem haacca götürmeyi hemde takilan takilari mehir olarak vermeyi kabul ediyormusu dedi
esim : evet . kabul ediyorum dedi
hoca: mehir olara takilan takilar verilmistir dedi. iste bu sekilde oldu

cnm korku filmi gibi gerçekten ama kaynananın ve eşinin bu tavırlarının nedeni arkada seni savunacak kimse olduğunu düşünmemeleri bence. Yabancı bir ülkedesin ama telden ya da bir şekilde bir aile büyüğünü onlarla konuştur. ne demek anan bakmaz baban bakmaz sana kimler bakar görsünler.

canimm denedimmmm tatli dille olmadi bazen bagirarak olmadi simdi hic birsey demiyorum.. olmuyor o huzurlu her istegi oluyor die ama benn icin nefret , öfke , sevgi , hirs hersey dolu dinderremiyorum . kafayi yiyecegimm artik

düşünüyorum, ama eşini ikna etmek şart bikere, ailen konuşsa eşinle belki işe yarar ben de yaramıştı da:34: ya da kendini toparlamalısın mutlaka, madem eşin ailesinin sözünü dinliyo, pekala seni de dinler kandıracaksın zamanla, önce kendine bi bağlı hale getir adamı, kinini nefretini bir yana bırak bu ilk şart, hayatında ilk planda sen olmalısın, bence her erkeğin zayıf bi tarafı vardır, almanyada sınız, ailesine bağımlı olmayın eşin çalışmıyomu, kaç yıllık evlisiniz,

bitanem diğer taraftada yazdım burdada yazıyorum tekrar
üzülme hani bu konularda akıl vermek istemiyorum ama eşin çok yanlış yapıyor ksurabakma daha çocuk eşin .. anne ile eşin arasındaki ince çizgiyi ayırd edemiyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba..
ayrıca sen onlara muhtaç değilsin altınları vermek zorunda değilsin git ailenin yanına bu kadar lafı kaldırman kendine haksızlık olur. kendine saygı duymalısın ilk önce.. bunları işittiğinde tepkini gösterseydin belki bu durumlara kadar gelmezdi.. tekrar kusurabakma eşin bir odun. anasının ağzına bakan adamdan bir b.k olmaz.
damadına iyi bakıyordur kızını iyi becersin diye tövbe tövbe.. güzelim bu can sana bir kere verildi ve sen bu insanları çekmek zorunda değilsin. daha yasın da küçücük ne diye agız kokularını çekeceksin.. kaynananı Allah ıslah etsin ıslah olmuyorsa imha etsin
bize burdan konuşmak cok kolay boşan yada boşanma demek. yaşayan sensin en doğru kararı verecek olanda sensin ama görünen köyde klavuza gerek yok. bu şekilde hiç bir yere varamayacaksınız.. eşin erkekliğini koyup anasına höd diyemeyecek belli o zaman buyursun anası ile yaşasın..
zaten senin yaptıgın hata evden gittiğinden tekrar dönmendi neden okadar lafı kendine yedirip sırf kaynanaı bozmak için dönülürmü? sen nasıl kendine bunu yedirebildin?..

topla pılını pırtını altınlarını bas git.. bozdur altında yükseldikendine arabamı alırsın evin ana parasını mı cıkartırsın bilmem al yap otur.. böyle analarının ağzına bakan adamlarla uğraşma deymez.. ilerde düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun işin içinden çıkılmaz bir hal alacak..
seviyorum ayrılamam deme ayrılırsın.. sevgi kutsaldır ama hak eden kişiye verilir. karşındaki hak etmiyorsa al sevginide en kısa zamanda terket...
hakkında hayırlısı olsun..

Canım öncelikle çok özür diliyorum belki kırılıcaksın ama o koca müsvettesi annesinin onca lafına rağmen nasıl sesini çıkarmaz nasıl senin hayatını bu kadar zindan etmesine izin verir nasıl sen orada yapayanlızken bu kadar ezdirir annesine seni anlamış değilim. Altınlarını sakın verme çünkü versende susmayacak vermesende en azından onlardan olma derim ben ya da benim gibi yap bozdur yatır bankaya hesabına harcadım dersin olur biter. Benim altınlarımlada kaynanam kızına ev almaya kalktı söylendi söylendi bozdurdum gitti valla. Ayrıca kaynanam sevinmesin diye de bedbaht bir hayat sürmeni anlamsız buluyorum. Boşanmak anlamında değil ama eşine bir ders vermenin zamanı gelmişte geçiyor...

cnm korku filmi gibi gerçekten ama kaynananın ve eşinin bu tavırlarının nedeni arkada seni savunacak kimse olduğunu düşünmemeleri bence. Yabancı bir ülkedesin ama telden ya da bir şekilde bir aile büyüğünü onlarla konuştur. ne demek anan bakmaz baban bakmaz sana kimler bakar görsünler.

babamla konustuk kendi babam dedi onlar kimi ne zannediyor kimi kapiya atiyor dedi ben onlara gösteririm dedi bende dedimki baba ben esimle baristi kaynanamlar suan esimi doldurmak icin kim nederse bin katip aktariyo düsman ediyo o yüzden konusma onlarla dedim.. kayin babam aramis babam seslenmemis bor oara verdiydi 1 yil önce onu istemis babamda göndercem parasini ama bundan sonra gelmesin gitmesin yüzünü görmek istemiyorum birdaha böyle birsey olursa söyle ben onlara kim oldugumu göstereyim dedi

ALTIN MESELESI SUU SÖYLE BENIM DÜGÜNDEN SONRA TAHMIN ETTI ALCAKLARINI VE HER AKLIMA GELDIGINDE O ALTILAR BENIM SÖZ VERDI HACCA GIDECEZ GITMEZSEK COCUGUM OLDUGUNDA KULLANCAM DEDIM ESIMMDE AL SENIN OLSUN DEDII::

icim aciyor boyle seyler okuyunca..daha o kadar kucuksun ki..suc hickimse de degil sadece esinde..annelerine kendilerini ispat etmek icin sacma sapan davranan erkeklerde..kiymetini attirmak bu mudur?ailene sahip cikmak bu mudur?esin arkanda olsaydi bunlari hicnirini yasamazdin.yazik degil mi sana?uzmek icin mi evlenmis?
canim ya esni sen cok iyi tanirsin ya bir tercihte bulunacak cunku omur boyu boyle gitmez..
yada agzindan girip burnundan cikacaksin esinin..uyanik,guclu ve tatli dilli davranacaksin..aklima basla birsey gelmiyor.oy
le erkekle cok zor.

üzülme hani bu konularda akıl vermek istemiyorum ama eşin çok yanlış yapıyor ksurabakma daha çocuk eşin .. anne ile eşin arasındaki ince çizgiyi ayırd edemiyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba..
ayrıca sen onlara muhtaç değilsin altınları vermek zorunda değilsin git ailenin yanına bu kadar lafı kaldırman kendine haksızlık olur. kendine saygı duymalısın ilk önce.. bunları işittiğinde tepkini gösterseydin belki bu durumlara kadar gelmezdi.. tekrar kusurabakma eşin bir odun. anasının ağzına bakan adamdan bir b.k olmaz.
damadına iyi bakıyordur kızını iyi becersin diye tövbe tövbe.. güzelim bu can sana bir kere verildi ve sen bu insanları çekmek zorunda değilsin. daha yasın da küçücük ne diye agız kokularını çekeceksin.. kaynananı Allah ıslah etsin ıslah olmuyorsa imha etsin
bize burdan konuşmak cok kolay boşan yada boşanma demek. yaşayan sensin en doğru kararı verecek olanda sensin ama görünen köyde klavuza gerek yok. bu şekilde hiç bir yere varamayacaksınız.. eşin erkekliğini koyup anasına höd diyemeyecek belli o zaman buyursun anası ile yaşasın..
zaten senin yaptıgın hata evden gittiğinden tekrar dönmendi neden okadar lafı kendine yedirip sırf kaynanaı bozmak için dönülürmü? sen nasıl kendine bunu yedirebildin?..

topla pılını pırtını altınlarını bas git.. bozdur altında yükseldikendine arabamı alırsın evin ana parasını mı cıkartırsın bilmem al yap otur.. böyle analarının ağzına bakan adamlarla uğraşma deymez.. ilerde düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun işin içinden çıkılmaz bir hal alacak..
seviyorum ayrılamam deme ayrılırsın.. sevgi kutsaldır ama hak eden kişiye verilir. karşındaki hak etmiyorsa al sevginide en kısa zamanda terket...

ahh arkadaşım ahh, sen bekarsın bence, evlenince farklı oluyo herşey bikere mücadele etmek gerekiyo, tabiki kendini ezdirmiyceksin, gerektiğinde de çekip gideceksin, bunu da eşine hissettireceksin, amaaaaa biraz mücadele şart, inan evlilikte çekip gidecek okadar çok sebep bulabilirsin ki ama biraz mücadele olmazsa yolun açık ola diyceksin

cnmm esim 22 yasinda. ailemde hatta degil ben ailemi suclamiyorum onlar zorla evledirmedi beni.. mehiew gelince hoca sordu 2 sahitin yaninda ne istiyorsu
ben : hacca gitmek istiyorum
hoca: bu istegin cok güzel birsey ama maddi olara birse olmasi lazim takilan takilar gibi
ben : takilan takilari istiyorum hac icin kullanacam
hoca: esime sordu : karini hem haacca götürmeyi hemde takilan takilari mehir olarak vermeyi kabul ediyormusu dedi
esim : evet . kabul ediyorum dedi
hoca: mehir olara takilan takilar verilmistir dedi. iste bu sekilde oldu

yuh diyorum ozaam onlara
kul hakkı fena bi şey çook fena :(
sabret ALlah görür sabrını mükafatlandırı .sadece sabret ve çok dua oku

Canım öncelikle çok özür diliyorum belki kırılıcaksın ama o koca müsvettesi annesinin onca lafına rağmen nasıl sesini çıkarmaz nasıl senin hayatını bu kadar zindan etmesine izin verir nasıl sen orada yapayanlızken bu kadar ezdirir annesine seni anlamış değilim. Altınlarını sakın verme çünkü versende susmayacak vermesende en azından onlardan olma derim ben ya da benim gibi yap bozdur yatır bankaya hesabına harcadım dersin olur biter. Benim altınlarımlada kaynanam kızına ev almaya kalktı söylendi söylendi bozdurdum gitti valla. Ayrıca kaynanam sevinmesin diye de bedbaht bir hayat sürmeni anlamsız buluyorum. Boşanmak anlamında değil ama eşine bir ders vermenin zamanı gelmişte geçiyor...

BILMIYORUM CNMM KAFA COK KARISIK ALTIN DENEN BISI KALDIN CÜNKÜ HEpsi zaten onlarda geldi satabilirmiyim bile demedi satiyorum dedi onlardaydi ondan.. ben onu terkederrek ödül vermis olurum .ben ona cektirmek istiyorum

canim cok yaniyor inan göz yaslarimi tutamiyorum:43::43::43::43:

evet korunmaya basliycam bu sekilde nasil koynuna gireceksem artikk. ben bebek istiyordumm hayallerimi bile yiktilar ..

cnmm altinlar uctu gitti bile onlarin ustune bi bardak su ictim .. altinlar zaten bende durmadi ki nezaman almanyaya geldim elimde alip kendi adilarina bankaya koymuslardi ondan borulari ötüyor bende olusaydi verirmiydim hiiccc.. KAFAM OKADAR KARISIKKI SIZLERDE FIKIR BEKLIYORUM bosanmam simdi o kariyi sevindirmem ama baska bisi esimi bin pisman edecek birseyy:43::43::43:

ya altınlar gitti mi:26: inanmıyorum...:50: bu isteklerin ardı arkası kesilmez canım yaşın küçük (kendi ayakları üzerinde duramayan) demiştim ama eşinin yaşıda küçükmüş...ailen biliyor mu yaşadıgın sorunları...? yani ailenden uzak olmanda onların lehine...sen bu konuyu bir kenara bırakıp eşine duydugun his bu olay üzerine geçici bir soğukluk mu,güven kaybı mı sevgin bitti mi bunların muhasebesini yap önce çocukta yokmuş zaten ama 22 yaşında ki bir koca yumrugunu masaya vurupta karısına sahip çıkamaz,iki tarafı idareci olamaz zaten.sabırla yavaş yavaş düzeltebilirsen,olgunlaştırabilirsen ne ala... erkekler aileye geldi mi olgun davranmak işine gelmiyor yaş 30 da olsa o da ayrı bi konu

ya altınlar gitti mi:26: inanmıyorum...:50: bu isteklerin ardı arkası kesilmez canım yaşın küçük (kendi ayakları üzerinde duramayan) demiştim ama eşinin yaşıda küçükmüş...ailen biliyor mu yaşadıgın sorunları...? yani ailenden uzak olmanda onların lehine...sen bu konuyu bir kenara bırakıp eşine duydugun his bu olay üzerine geçici bir soğukluk mu,güven kaybı mı sevgin bitti mi bunların muhasebesini yap önce çocukta yokmuş zaten ama 22 yaşında ki bir koca yumrugunu masaya vurupta karısına sahip çıkamaz,iki tarafı idareci olamaz zaten.sabırla yavaş yavaş düzeltebilirsen,olgunlaştırabilirsen ne ala... erkekler aileye geldi mi olgun davranmak işine gelmiyor yaş 30 da olsa o da ayrı bi konu
ailemin haberi var .. ama herseyi anlatmadim yani esimin bana davranis seklini cünkü babam durdurmaz benii ama ben okadar cabuk gitmek istemiyorum bende okadar cobuk kurtulup sevinemezler.. BU OLAY carrsamba GÜNÜ OLDU VE ARADA 1 HAFTA GECTI hemen hemen ama durumu hala bu sekilde hirsim gecmiyor.

Back