BILMIYORUM CNMM KAFA COK KARISIK ALTIN DENEN BISI KALDIN CÜNKÜ HEpsi zaten onlarda geldi satabilirmiyim bile demedi satiyorum dedi onlardaydi ondan.. ben onu terkederrek ödül vermis olurum .ben ona cektirmek istiyorum
canim cok yaniyor inan göz yaslarimi tutamiyorum
ahh arkadaşım ahh, sen bekarsın bence, evlenince farklı oluyo herşey bikere mücadele etmek gerekiyo, tabiki kendini ezdirmiyceksin, gerektiğinde de çekip gideceksin, bunu da eşine hissettireceksin, amaaaaa biraz mücadele şart, inan evlilikte çekip gidecek okadar çok sebep bulabilirsin ki ama biraz mücadele olmazsa yolun açık ola diyceksin
ailemin haberi var .. ama herseyi anlatmadim yani esimin bana davranis seklini cünkü babam durdurmaz benii ama ben okadar cabuk gitmek istemiyorum bende okadar cobuk kurtulup sevinemezler.. BU OLAY carrsamba GÜNÜ OLDU VE ARADA 1 HAFTA GECTI hemen hemen ama durumu hala bu sekilde hirsim gecmiyor.
bak ben sana söylüyorum kocanı kendine mum etcek her şeyi yapcaksın bu birr, kocanı o kadınla yalnız bırakmamaya çalışacaksın bu iki, zamanla muhitini değiştirmeye çalışcaksın kocanı bi iş bulması konusunda ikna edeceksin üçç, kocan yokken kayınvalden laf söylerse haşlıycaksın, şikayet ederse ağlayıp sızlarsın acındırırsın kendini, tabiri caizse kocanın ağzına girceksin, ben bunu çok gördüm, bir nevi rol yapacaksın sürekli film çevireceksin, amacına ulaşıncaya kadar
canim ben yapamadim.. olmadievliyim fazlası ile evliliğin bilincindeyim. 2 sene sabretti mücadele etti olmuyorsa iteklemenin anlamı yoktur..
eşimden bu şekilde bir tavır sergilemeyi bırak hissettiğimde ben kapının önüne onu koyarım.. katıı kurallarım yoktur fakat olan kurallarımıda cignetmem.
ayrıca kadınlık gururumu asla ama alsa hiçe saymam. herkes haddini bilecek.. herkes oldugu yeri bilecek..
koca bir sürü sokakta.. biri olmazsa bir diğeri mutlaka olur..
evlilikte çekip gidilecek tonlarca sebep var ama mcadeleyi gerektirenler var gerektirmeyenler var..
benim şahsi fikrim çekmem böyle bir koca müsvettesini. büyük konuşmuyorum yada büyük konusuyorum ben çekmem. isteneye yol veririm. çok dert değil.. gururumu eşimin anasına ezdirmem. eşim helede erkek değilse evliliğin mantıgı yok..
boşanmayı tasvip ettiğim için değil ama boşanmakta helal.. eziyet olan yerde durmanın manası yok..
Canım benim yaaa ne diyim bilemedim ki. Dua et bol bol yer gök duayla karşılığını bulacaksın elbet o kaynanan olacak insan kılıklı da zulmünün hesabını er geç verecektir için rahat olsun. Eşine gelince ona ders vermenin tek yolu terketmek gibime geliyor. He tabi arkandan geleceğine inanaıyorsan emin ol kaynanan böyle bir durumda en fazla 1 ay sevinir eşinde haddini bilir biraz da seni ezdirmez ve bana öyle geliyorki kaynananın borusunun ötmesinin tek sebebi eşinin suçu. azcık yeter deyiverse sorun kalmıyıcak gibi.. Allah yar ve yardımcın olsun canım...
evliyim fazlası ile evliliğin bilincindeyim. 2 sene sabretti mücadele etti olmuyorsa iteklemenin anlamı yoktur..
eşimden bu şekilde bir tavır sergilemeyi bırak hissettiğimde ben kapının önüne onu koyarım.. katıı kurallarım yoktur fakat olan kurallarımıda cignetmem.
ayrıca kadınlık gururumu asla ama alsa hiçe saymam. herkes haddini bilecek.. herkes oldugu yeri bilecek..
koca bir sürü sokakta.. biri olmazsa bir diğeri mutlaka olur..
evlilikte çekip gidilecek tonlarca sebep var ama mcadeleyi gerektirenler var gerektirmeyenler var..
benim şahsi fikrim çekmem böyle bir koca müsvettesini. büyük konuşmuyorum yada büyük konusuyorum ben çekmem. isteneye yol veririm. çok dert değil.. gururumu eşimin anasına ezdirmem. eşim helede erkek değilse evliliğin mantıgı yok..
boşanmayı tasvip ettiğim için değil ama boşanmakta helal.. eziyet olan yerde durmanın manası yok..
BILMIYORUM CNMM KAFA COK KARISIK ALTIN DENEN BISI KALDIN CÜNKÜ HEpsi zaten onlarda geldi satabilirmiyim bile demedi satiyorum dedi onlardaydi ondan.. ben onu terkederrek ödül vermis olurum .ben ona cektirmek istiyorum
canim cok yaniyor inan göz yaslarimi tutamiyorum
esim calsiyor iyi bir maasla simdi. ben calsiyoru 1 saatlik iste. ben kaynanama gitmiyorum simdi kendimi öldürmekle tehdit edince zorlamadi ama onun gitmesine bir demiyorum simdi annem hakkliymis demesin die . onlar hakkinda evde tek kelime etmiyoru ariyorlar napiyor nie aramislar bile demiyorum .
mesela bu bir hata canım, çünkü sen yokken oraya her gidişinde, senin kayınvalde seni kesiyodur kocana ve fişekliyo, bence sen de onunla gitmelisin, haaa samimi olmazsın eskisi kadar ama saygılı olursun en azından eşin bunu görmeli, hatta okadar şey yaptılar ama senin annen baban senin hatrına bir şans daha veriyorum, diyip lafıda sok bence,
sen ben böyleyiz belki ama etrafına bi bakarsan özellikle küçük yaş evliliklerde hep sorun yaşanıyor, çünkü eşler aile olmanın farkına varamıyorlar ve iletişim eksiklikleri yaşıyorlar, annelerini babalarını evliliğe dahil ediyorlar, ben bunu kastetmiştim, bir de nebileyim bir aldatma olsa hemen boşan yazardım, ama durumu da tam bilemediğimz için çözüm sunmak daha vicdani geliyor bana, ama tabiki fikrine de saygılıyım
aslina ESIMI SEVIYORUM BAZEN DAYANAMIYOR cok iyi davraniyor ama ben bazen degil hep olsun istiyorum.. ben simdi sevgim icin egilmem DÜSÜNÜN ONUN ICIN HERSEYI YAPTINIZ ZORLUKLARINA KATLANDINIZ VE sizi kapini önüne koymak icin can atiyor resmen belki üzülüyrdur ama kendi kendine nereye kadar.. DÜSÜNÜ SIMDI BEN BOSANSAM BEN ONDAN HICBIRSEN ALAMAM ARABASI MOTORU ALTINLAR AKLINIZA NE GELIRSE HEPSI BABASININ ÜSTÜNDE BUNDA BISI YOOK BEN BUKADAR ACILARINA KATLANIPTA CEKETIMI ALIP CIKMAM BEN HAYATTA BIKMIS BIRI OLARAK CIKICAM HA BUGÜN HA YARIN AMA ELIM BOS CIKMAK ISTEMIYORIM ONLAR SEVINCEK YIPRANAN BEN OLCAM ONLARDA ACI CEKSIN ISTIYORUM O aci cewktigim yilin keyfini sürmek istiyorum onlarin ic ummadigi anda bosamak istiyorumm
aslina ESIMI SEVIYORUM BAZEN DAYANAMIYOR cok iyi davraniyor ama ben bazen degil hep olsun istiyorum.. ben simdi sevgim icin egilmem DÜSÜNÜN ONUN ICIN HERSEYI YAPTINIZ ZORLUKLARINA KATLANDINIZ VE sizi kapini önüne koymak icin can atiyor resmen belki üzülüyrdur ama kendi kendine nereye kadar.. DÜSÜNÜ SIMDI BEN BOSANSAM BEN ONDAN HICBIRSEN ALAMAM ARABASI MOTORU ALTINLAR AKLINIZA NE GELIRSE HEPSI BABASININ ÜSTÜNDE BUNDA BISI YOOK BEN BUKADAR ACILARINA KATLANIPTA CEKETIMI ALIP CIKMAM BEN HAYATTA BIKMIS BIRI OLARAK CIKICAM HA BUGÜN HA YARIN AMA ELIM BOS CIKMAK ISTEMIYORIM ONLAR SEVINCEK YIPRANAN BEN OLCAM ONLARDA ACI CEKSIN ISTIYORUM O aci cewktigim yilin keyfini sürmek istiyorum onlarin ic ummadigi anda bosamak istiyorumm
maddiyat iin boşanmıorsan yazık ediyorsun kendine. ilerde sana mal mülkyapacagınımı sanıyorsun? egal kendine gel lütfen ya azcık geleceği görama ağlamadan mantıklı olarak.. böyle gelen böylegider. insan değişmezzzz 7sinde neyse 70 indede odur...
Ay valla benim iyice kafam karıştı, sen eşini süründürecek bir fikir istiyosun, paran olsun istiyosun, senin almanyada oturma iznin yokmu, yani boşansan türkiyeye dönmek zorundamısın, oturma iznin varsa boşan ozaman üç kuruşluk altını napcan türkiyeden de tekrar evlenebilirsin eşini yanına getirirsin o çalışır, bu sefer daha mantıklı yaklaşıp iyi bir eş seçersin, o da kısmet gerçi ne olacağı belli olmaz, bence altınları geri kazanmak için boşuna eziyet çekme madem, çok uzun sürer o iş, imam nikahı mehir falan bi işe yaramaz, zaten herşey kayınbabanın üstündeymiş boşuna kürek çekme illa boşancaksan şimdi boşan
haklisin bende biliyorum bu sekilde olmayacagini ... düsünemiyorum neyi bekliyorum bende bilmiyorum hersey gayet normal gidiyor simdilik herkes unuttu sayilir simdi kaynanam damat almanyaya kabul etmiyor die onunla ugrasiyor gene benim konu patlak verceek onu biliyorum o gün iste o gün bileti alir giderimm.. aslinda herse düeldigi an unutuldugu an esimin bana tan baglandigi an o isteyken cikip gitmek gibi geliyor bana.. bugün bende tavrimi koydum suratim biraz asikti ni böylesin die geldi gitti sordu yatarkende sende gel dedi bende yok dedim su istedi götürdüm daha yeni küstünmü dedü yokk dedim gel iyi gecelr öpücügü ver uyuyomam öyle dedi yok dedim ciktim nolur gel yanima yat dedi uyuyamiyorum dedi yok gelmiyce uykum nezaman gelirse gelirim dedim ciktim tam baglandigi an o an cikip gitsem.. OFFFF OFFF BILMIYORU MANTIK DENEN BISI KALMADI BENDE
valla arkadaşlar ben size söylüym bu kız boşanamaz sadece sinirden söylüyo bunlarıya kız gel dinle bizi adam da sana düşmüş işte en güzel intikam eşini kendine bağlamak olur, kayınvalden işte o zaman çatır çatır, çatlar hasetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?