ben ne yapayim simdi? cekip gitmekmi? .. kalip direnmekmi?? ..

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
6
46
Almanya
hayat neden böyle yasamak biktimm ne yapacagimi bilmiyorumm direnmek istiyorum ama onu bir sözü beni ucurumun kenarina getiriyor resmen.. bana bi akil verin nolurr.. ne haliniz varsa görün deyip gidiyimi yoksa batmisim batacagim kadar mutsuzluk benim adim deyip kaliyimii???

2 yillik evliyim.. esimle aram hep kaynanam yüzünden maffoldu.. 2 yil boyunca zorluklar cektik esim ögrenciydi cok az para kazaniyordu kaynanami evinde oturuyoruz ve maasinin yarisi kiraya gidiyor .. herneyse ben onlara mudara etmedim onlardan parada dilenmedimm gecinmeye calistik esim okulu bitirdi issiz kaldi kaynanam bunu bile bile aradi kirayi ödeyindie telde bas bas bagirdi.. seslenmedimm hic bir yardimda almadim sonra görümcem evlendi onlara dünyanin parasini gönderdi onun evini sifir dösedi bana 10 yilldir kullandigi dolabini verdi sustumm biseydemedim geldi onlaraa söyylr yaptik böyle dedi seslenmedim bana bulasmasinda ne yaparsa yapsin dedimmm sonra aramizda sorun olustu birsey alacaklardi bissürü lafini etti bende sizin hic birseyinizi istemiyorum esim alir dedim bagirdi cagirdi evime geldi YALANCI PISLIK kapiya atsak ANAN BAKMAZ BABAN BAKMAZ AGZINA GELEN LAFI SAYDI esime söyledim bir sey demedi bakti cok arada kaliyor gittim hakliyken haksiz yere dusüp hattri icin özür dileyip ellerini öptüm.. gene ayni mevzular devam etti gitti damadi cok kiymetli oldu .. kendilerine tatil bileti alddi damadni almanyaya getirmek icin dünyanin masrafini yapti ve 2 gün önce geldi dügünümün altinlarini istediler bende ozaman bisi demedim sok oldum kaldim onlar gidince ben altinlarimi vermem dedim damadini keyif icinde yasatiyorlar kendileri keyiflerinden kalmiyo benden altinlari alip satacaklar dedim ve kavga ettik esim alsinler dedi bende sen hep böylesin dedim ciktim gittim evi terk ettim oda ansina gitmis anlatmis annemler trde bende almanyadayim tek teyzem var ona gitmistim onu aradi kaynanam bosansinlar altinlar bizim falan filan dedi alipta bizi karsisina konusmadii onunda derdi ayirmakmis zaten 2 gün eve gitmedi 2 gün boyuncu bosansinlar dedi durdu tryi ariycam babasini gönderces onu dedi bende o kim oluyor bosanip bosanmaya biz karar veririz dedim eve döndü kocama baristik annesini aradi baristik die bozuldu esime agzina gelen lafi saydi o pisliik falan filan die bende yanindaydim duydumm alsin altinlari beni rahat biraksin istemiom dedim esime gelsin beni alsin die beklerken suclu gibi eve döndüm bana tavir yapti.. huyunu gitmeye calisiyorum ama aci veriyor kizarak bagrarak bütün gün dolasiyor kaynanama inat bosanma istemedigim icin herseyini kabul ediyorum oda ben sucluymusum gibi bir sürü yasak koydu oraya gitme buraya gitme sunu arama sadece geceleri yatakta kariymisim gibi davrani oda benim canimi inanin cok yakiyorr yeter artik deyip gitmek istiyorum ama kaynanamin inadina onu sevindirmek istemdigim ici ya sabir diyorumm ama cook zorr ve bugün pes etmis durumdayi yataga yanina cagirdi inan gitmek gelmedi icimden gelmek istemiyorum dedi neden filan die sordu gecistirdimm ama napacam benn.. beni kendinden soguttu nereye kadarr..

Bu kaynanalar neden bu kadar şirret..
Sanki oğullarını değilde kocalarını ellerinden almışız gibi davranıyorlar tövbe tövbe ya
Evlenmeye korkar oldum onlar yüzünden

Arkadaşım kendini çok ezdirme eşine tavrını belli et

Allah yardımcın olsun :26:

Dudaklarımı yoldum okurken bu nedir yaa ana kuzuları evlenmesin kardeşimm..Altınlarınıda kesinlikle verme kanunen ve dinen kadına aittir kimse kusura bakmasınnnn öz evladından kira alan bu kadınn anasının gözü annlaşılan..Sabır diliyorumm sana evlenmek yuva kurmak çok zor birde eşin seni ezdiriyorsaa durumun dahada zor..

cnm ben tavrimi belli ediyorum ama sesimi cikardigim an esim sen kabul ettin herseyi diyor ediyirsan ediyorsun etmiyorsan kapi orda gibi ifade kullaniyor istee buna dayanamiyorum ben giciklik olsun die suclu durumuna düstüm yaa valla ben o kaynanayi allaha havale ettim allahim büük bu mubarek günlerde yuva yikmaya calistiya beni annami tezemi hüngür hüngür aglatti ya dilerim allahtan onun canini öle bi yaksinki beni anlasin

cnm altinl gitti bile esim evlendikten sonra altinlari onalara zaten verdi yanii kaynanamlar calinir satilir bisey olur aglum verin baban bankadaki kasaya^koysun dedi ben^ nedediysem esim dinlemedi biliyordum böyle olacagini onlarda kendileri gibi sahiplendi nikah olurken hoca sordu bende altinlar dedim esime sordu oda kabul etti simdi senin hic hakkin yok dio kaynanam ama helal etmiyorum bu dünyanin öbür dünYasi var haram bogazinda geciosa gcsin

nasıl bir kadınmış yahu
ama biliyormusun asıl suç eşinde o ezdirmeseydi seni inan kaynanan tek laf edemezdi
canım oturup eşinle konuş kendini senin yerine koysun biraz gerçi oda anlayışsız görünüyor
bu ne ya nasıl laflar söylüyor kadın
Allah sana sabır versin kaynanana ve eşinede merhamet insaf versin

cok konustum eve geldiigim gün bile dedim benim hakkimda onlarin konusmasina izin verme karsinda bana hakare ediyor sen seslenmiyorsun anne bu sekilde konusma dio kac kere söyledim herseferin bosuna söylemisim hepsini

ah be canim ne yaptin sen? Keske altinlari sen gidip bankada bir kasaya koysaydin kendi adina.

valla salakligin daniskasini yaptim simdi oturdugum evi satmak istiyorlar. mutfak dolabiyla firin buz dolabi . bulasi makines ocak hep birlikte.. bana kala kala 10 yillik dolap bide 5 kurusluk hali kalacak inanin onuda buggün ögrendim ve onlr hakkinda konusmak istemedimde kendimi cok zor tutuyorum

Böyle bir kayınvalideye gideceğine çalınsın daha iyi benim olsa öyle düşünürdüm.
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama...

BILIYORMUSUNUZ ESIM BIDE BENI ANNEMLERI SEVMIYOR DIE BOSUYORDUU .. beni aslinda bosamak istiyor bunu bile bile katlaniyorum:: KAYANANAM BANA YALANCI DIODU HERSEFERINDE ESIM ANNESINE ÖYLE DEMIS ODA ONDA DIOMUS GITTI DEDIM ESIME SEN BUKADARMIYDIN BEN SENI ADAM BILIRDIM ANNEME CEKISTIRDIN BENI DIEE ESIMDE BEN ÖYLE BIRSEY DEMEDIM DIO kadin utanmada bide yalan söyluyor yalanlarla beni herkesde herkeside benden nefret ettirmeye calisiyorr teyzem olaya karismadi sadece beni evine aldi die onlarada küstü ve esime dayin aradi ana avrat küfretti dedi esim costu zor sakinlestirdim yalanlarla nereye kadar bilmiyorumm benim teyzemle esimin dayisi evlii..

Böyle bir kayınvalideye gideceğine çalınsın daha iyi benim olsa öyle düşünürdüm.

calinsaydi gene iyiydi .. düsündükce deli oluyorum beni tamm 12 altinim hepsi 20 .22 gr arasinda hepsini damadina keyif icinde yeyip yedirecekler ama bogazlarinda kalsin

Son düzenleme:
Ah be canım hatayı sen bastan yapmıssın haklı oldugun halde kayınvalidenden, kayınpederinden özür dilemissin. Esinde alısmıs tabii ailesini karsısına almak sıkar biraz dimi? Su dengeyi bir kurabilseler... Ya da madem kıymetli ailesi, hic evlenmesinler!
Kendini bu kadar ezdirmemeliydin..
Esine de iyi bir ders lazım görsün anya neresi konya neresi!

Son düzenleme:
zor çok zor bilirim :)
ama eş çok önemli bu konuda .hep derler eş iki tarafı da idere etmeli diye ama bazen idare dilecek taraf bile bırakmıyorlar.bak şööle söliyim sana biz ve diğer taraf belli bir kısımın insanlarıyız okumuş etmiş tipleriz hiççç öle düğünde boynumuza oramıza buramıza bişey taktırmadık.gidip ellerini öptüğümde keseme ne koydularsa o .saymadım bile (ki başka düğünlerde gördüm şookoldum ,hemen başka bir odaya gidiliyor,anneler başlarında sayılıyorfalan çok ayıp bence)neyse o keseyide hiç çıkarmadım gece boyunca .gece bitti tam arabamıza binicez kayınvalide,akrabalarıda arkasında arabanın yanında fis kos konuşuyolar.ben anladım tabi çaktırmıyorum.eşime söölüyolar biz sitede oturuyoruz siz 2 gün sonra tatile çıkacaksınız bişey olur bıdı bdıd :)dedim korkmayın hiç bişi olmaz bu gece aramızda yatar altınlar yarında geçen haftadan kiraladığımız banka kasasına koyucaz sen hiçç merak etme annecim dedim :)sustu

İmam nikahındaa hoca sana sormuş ne istersin diye mehir oluyor sende altınlar demişsin eşinde tamam demiş ee yine senin hakkıınn nasıl senin hakkın olmuyormuşş

ISTE BU SALAKLIK DEGILDE NEE SIRF ESIM ARADA KALIYOR DIE ÖZÜR DILEDIm KIYMETIMI BILMIYORR: SIMDIDE ALISMI BEYFENDII: ben eve geldim barisalim dedimm nededi biliyormusunuz annemden özür dilersen affederim senii ney dedim annem bosa derse bosiycanmi dedim evet dedi sonradan ikna ettim ama nasill bicagi aldim karnima dayadim söyle dedimm öyle vaz gectii .. ölmem bile onu korkutmadi düsünün artikk..

SIZLER BENDEN BÜYÜKSÜNÜZ BEN 20 YASINDAYIM ABLALARIMSINIZ BANA BI AKIL VERIN BEN BUNU NAPARSAM PISMAN EDEBILIRIMM:2::2:

Son düzenleme:
İmam nikahındaa hoca sana sormuş ne istersin diye mehir oluyor sende altınlar demişsin eşinde tamam demiş ee yine senin hakkıınn nasıl senin hakkın olmuyormuşş

ÖYLE DEDI KAYGANA .. kendi kizinada onlar senin dio kayanana karismaz dioo benim yanimda diodu bide .. kizanina dünyanin parasini göndermis kizi artanina kalin blerzik yaptirmis düsünün artikk.. VALLA TATLIM ONLAR MEHIR FALAN DINLEMI HEPSINE SAHIPLENDI BABAMIN TAKTIGINA BILE

ALLAH aç gözünü doyursunn kul hakkı resmenn.. Ben bu erkekleri anlamıyorumm evlilik 2 kişilik ailesi bi yere kadarr..

iyi geceler kızlar
benim dini nikahımdada hoca sordu mehir ne kadar veriyosun diye?eee burası antalya 200 gr herkeste mehir .eşim ne kadarsa o olsın dedi dedi ama demesine kayınvalidele kayınpederime bi baktım tansiyon çıkmış şeker tavan yapmış ....kendi kızlarına olsa sorun yok tabi biz el kızıyızya ondan

ALLAH aç gözünü doyursunn kul hakkı resmenn.. Ben bu erkekleri anlamıyorumm evlilik 2 kişilik ailesi bi yere kadarr..

öyle ama onuda sordum cnmm benden vazgecciyor ailesinde vazgecmiyor ben annesine gidip özür dileyecekmisim eger o afetmesse bosuycakmis barisalim die geldigim gün öyle dedi

öncelikle çok küçüksün
duygularını sen bile tanıyamıyosundur şuan.inan insan 30 zundan sonra daha net görüyor
ama sana tavsiyem madem genç evlendin,çocukça davranma(ki o yaşta davranılıyor,AMA madem evlenmişsin daha mantıklı davranmaya düşünmeye çalış)olayı antaıyorsun ama bir cümlenin başı da vardıryani önceden olanlar aranızdakiler,diyaloglarınız,senin tavrın onların tavrı.....
net olmaya çalış bundan sonra .onlar seni küçük almışlarki biyat edebil.!eşinde aynı demekki kusura bakma çok az konuş ve çok düşün onların yanında ama eşinle asla bu konuda kavga etme.al karşına konuş sakin sakin .bu ev bizim evimiz bu konularla yıpratmayalım birbirimiz kırmayalım de
1 de 2 de 3 de en sonunda senin sakinliğinde yumuşayacaktır inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…