Dudaklarımı yoldum okurken bu nedir yaa ana kuzuları evlenmesin kardeşimm..Altınlarınıda kesinlikle verme kanunen ve dinen kadına aittir kimse kusura bakmasınnnn öz evladından kira alan bu kadınn anasının gözü annlaşılan..Sabır diliyorumm sana evlenmek yuva kurmak çok zor birde eşin seni ezdiriyorsaa durumun dahada zor..
nasıl bir kadınmış yahu
ama biliyormusun asıl suç eşinde o ezdirmeseydi seni inan kaynanan tek laf edemezdi
canım oturup eşinle konuş kendini senin yerine koysun biraz gerçi oda anlayışsız görünüyor
bu ne ya nasıl laflar söylüyor kadın
Allah sana sabır versin kaynanana ve eşinede merhamet insaf versin
ah be canim ne yaptin sen? Keske altinlari sen gidip bankada bir kasaya koysaydin kendi adina.
Böyle bir kayınvalideye gideceğine çalınsın daha iyi benim olsa öyle düşünürdüm.
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama...
Böyle bir kayınvalideye gideceğine çalınsın daha iyi benim olsa öyle düşünürdüm.
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama...
Ah be canım hatayı sen bastan yapmıssın haklı oldugun halde kayınvalidenden, kayınpederinden özür dilemissin. Esinde alısmıs tabii ailesini karsısına almak sıkar biraz..
Kendini bu kadar ezdirmemeliydin..
Esine de iyi bir ders lazım görsün anya neresi konya neresi!
İmam nikahındaa hoca sana sormuş ne istersin diye mehir oluyor sende altınlar demişsin eşinde tamam demiş ee yine senin hakkıınn nasıl senin hakkın olmuyormuşş
ALLAH aç gözünü doyursunn kul hakkı resmenn.. Ben bu erkekleri anlamıyorumm evlilik 2 kişilik ailesi bi yere kadarr..
ISTE BU SALAKLIK DEGILDE NEE SIRF ESIM ARADA KALIYOR DIE ÖZÜR DILEDI KIYMETIMI BILMIYORR: SIMDIDE ALISMI BEYFENDII: ben eve geldim barisalim dedimm nededi biliyormusunuz annemden özür dilersen affederim senii sonradan ikna etti bicegi aldim karnima dayadim söyle dedimm öyle vaz gectii .. ölmem bile onu korkutmadi düsünün artikk..
SIZLER BENDEN BÜYÜKSÜNÜZ BEN 20 YASINDAYIM ABLALARIMSINIZ BANA BI AKIL VERIN BEN BUNU NAPARSAM PISMAN EDEBILIRIMM:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?