ben ne yapayım....ne olur yardım!!!!

Eşinin üstüne o kadar bask yapmışssın i anladığm kadarıyla oda seni kısıtlamış bırak konuşmasın sonuçta bu ölüm değil ya sen ona karışmasan oda sana karışmaz eminim eşinin üstüne bu kadar gitme bir taraf yuva yaparken senin böyle yıkma girişimlerin çok saçma... Eşini sev sinirle onu bunu örnek vermeyle hiçbiryere varamazsın tatlı dilini kullan şuan sen kendini yırtıp ağlasanda birşey olmaz kendine edersin...

Bence yavaş yavaş alışırlar birbirlerine ve alışmakta zorundalar aslında en azından düğünde bayramda bir araya gelecek kadar. Ama kardeşine şaşırdım olayın şokuyla söyledi demişsin, yaşı küçük belki bilemedim ama aile arasında olan dışarıya taşınmaz hele ki böyle çocukça bir olay. Birinci hata önce telefonda ablanın arkadaşına olayı anlatıyor ikincisi de anladığım kadarıyla ablanın erkek arkadaşıyla konuştuklarını size anlatıyor. Üstelik nişanlının yanında ayrıca ablanla kavganız hiç hoş olmamış sebep ne olursa olsun. Neyse olan olmuş ama arada fevri davranışlarımızı kontrol etmezsek böyle saçma bir nedenden olaylar büyür, yine üzülen biz oluruz. İnşallah eşin yola gelir canım diğer konularından da biliyorum eşin biraz dediğim dedik olmak istiyor ama ablanı ne olursa olsun düğününde yalnız bırakamazsın sonra çok üzülürsün Sakın taviz verme. Allah yardımcın olsun.

eşime ne konuda baskı yapmışım hanımefendi nerden vardınız bu kanıya?????içimizde ewimizde yaşar gibi bayaaaa bi kendinden eminsin maşallah bu konuda ben konumda eşim ablamın sewgilisiyle barışsın vs.bişey yazmışmıyım bi daha oku istersen.....benim derdim ablam konumdada sonuna kadar haklıyım ben kıskanç eşime baskı yapan bunaltan bi bayan olmadım asla ama pardon sen hayatım ve ewliliğim hakkında kesin kanıya varmışsın sana sadece şu kadarını söyliyim sen biraz kocam köylüsün sanırım....ben öyle değilim aileme düşkünümdür....her insanın olması gibi buarada.... ben kimi yada kimin ilişkisini ewliliğini örnek wermişim bana onuda bi açıkla bakalım eşimi nekadar seweceğimi sana sormıycam zaten sewiyorum sewmesem niye ewlilik yapayım..ben ewliliğimi yıkma girişimlerine girdim vs.bişey yazmışmıyım bide şuna bi cvp ver eşim gerekirse bu ewlili,k biter gidemezsin ablanın düğününe derse bende ona amannnnn ne olur bitmesin kulun kölen olayım ablada ne demekmiş gitmem hayatım yeterki sen beni bırakmamı diyeyim??????????????????????????size hayalperest hayatınızda mutluluklar dilerim çok çok çok saçma sadece yazmak için yazmış olduğunuz yorumunuza daha ne ekleyebilirimki acep....

ewet canım kardeşimin hatası olayların bu duruma gelmesi boylu boyunca birbirlerine alışmasınlar ben eşime diretmiyorum illaki barış diye ama beni ablam konusunda kısıtlarsa olmaz buna izin vermem şuanda düzeldi o durum zaten tamam dedi gidersin edersin ablandır sonuçta....yani o konuyu aştık şuan yani ablamla kavgamıza gelince ewet haklısın nişanlımın yanında olmamalıydı pişmanmıyım ewet ama oldu birkere kardeş arasında herşey olur biter buna hiç takılmadık biz 5 dak.sonra barıştık ama eşimin onun sewgilisiyle dargınlığı nerdeyse 2 senedir sürüyor ağır kelime konuştu eşime barış diye diretemem ki kaldıki o adamla bende muhatap olmak istemiyorum ama ablam var arada işte...

Hoş olmayan şeyler yaşanmış ama geçmişte kalmış ne kaldıysa.
Eşlerin birbirlerinin hayatlarına bu kadar müdahil olmaları ve olaylaylara tanık olmaları hiç doğru değil bence.
Birşeyler ne kadar kapı ardında kalıyorsa o kadar sağlıklıdır.

Ne olursa olsun eşinizin sizin kardeşinizle aranıza girmesine hakkı yok. Üstelik sorunu kardeşinizle ilgili bile değil.

Sonuna kadar haklısınız ama tavrınız çok yanlış.Belliki çok sinirli ve sinirlenince tüm gemileri yakan bir haliniz var.

Bu tavrının yanlış olduğunu tatlı bir dille anlatsanız ve bu düşüncesine çok kırıldığını uygun bir uslupla dile getirseniz sonucu sizi daha çok mutlu eder.

Böyle boşanma sözleri, bağırıp çağırmak nereye vardırır ki sizi ?

Tamam belki o an hakim olamadınız ama en azından bugunden sonra düzeltmeye çalışsanız faydası olur mu acaba, eşinizi en çok siz tanıyorsunuz.

ewet çok doğru düşünüyosunuz ama şuna bi açıklık getirmek isterimki ben eşime gitmessem boşarım seni vs.demedim...o konu şöyle geçti aramızda konu uzadı eşim kesin bi dille nişanına başladığı saatte gidersin (ewde olcak ve aynı semtteyiz ailemle)bitince insanların çıktığı saatte gelirsin....düğününede annemle ve ablamla düğünün başladığı saatte gidersin bitince gelirsin dedi...şimdi şöyle bi durum var sizin ewiniz yakın olsa ablanız niaşnlansa gidip yardım etme yanında olma istemezmisiniz herkes ister dimi ve eşim gece çalışıyor yani ewde bile olmıycak ben ordayken....düğün meselesine gelince ben komşu gibi annesinin elinden tutuptamı gitcem ablamın düğününe yuhhh artık dedim yani en sonunda ve bu konu ilk kez açıldı aramızda böle bişey söyleyince nasıl sakin olabilir yada nekadar sakin olabilirim.. açıklama yapıyorum yok ikna etmeye çalıştım cewap şu oldu : gerekirse bu ewlilik biter yinede bu böle olcak dedi ki ben o sıra delirdim zaten bukadar kolay bitiyosa biter ben alttan almak adına tamam o günler bi gelsin ozman konuşuruz vs.desem eşim şu tutumu takıncak,o günler gelcek ve bana diyckki bu konuyu konuyu kapamıştık bu böle olcak.....benim rahatsızlığımdan dolayı sinire strese tahammülüm yok yinede bu konuları hiç açmamıştım inanın....eşim benim yüzüme baka baka benim dediğim olmazsa ewlilik biter diyosa ben nekadar sakin olabilirim sizce????yada bu konuda alttan aldım o tavizi verdim yaa sonrası 6 aylık ewliyiz daha 1 sene sonrası ne olcak???eşimi iyi tanıdığım için kendimi sawunma mekanizmam oldukça güçlüdür bunu güçlendirende kendisidir zira bugün alttan alıp ok desem birşeye günü gelince ok vermiştim tartışma benimle der dediğim dedik olmaya çalışır kendisi ama ben böle bi ewlilik istemiyorum..zaten o günün gecesi işden ewe geldi tamam sen haklısın tabiki gitceksin vs.dedi bu konu kapandı ama ben boşanıcam diye birşey yazmadım buraya yada boşanırım vs.yazmadım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…