canım üzüntünde çok haklısın insan kardeşinin en mutlu gününde yanında her türlü işine koşmak ister haklısın isteğinde ama mevzu tam olarak ne özel deilse anlatır mısın yani eşin neden bu kadar sert tavır koyuyor eşinin ailesiyle konuşsan ikna ederler mi ayrıca kendi kardeşide olsa aynı tavrı koyamıydı sor ona eğer sana karşı bu tavrı sürdürürse ikna olmazsa sende aynı şekilde misilleme yap belki doğru değil ama taviz verirsen böyle sürer gider......
zor bir durum. ama aslında sana özel değil. her ailede mutlaka çıkar böyle şeyler. eşinin gerkirse bu evlilkik biter demedi kötü olmuş. ama kendi ailesinde de böyle küsüp barışmalar olmuş bence aralar düzelir gibime geliyo. bu sebeple seninle boşanacak değil hiç korkma. çok stres de yapma zamanla yavaş yavaş eşine çok üzüldüğünü anlatmaya ve ikna etmeye çalış bence
yani tam anlayamadım ama
ablanın yüzünde iz kalacak şekilde yara açıyorsun sonra lafı yadiniz diye haklı çıkartıyorsunuz kendinizi. erkeklik meselesi haline geliyor iş.
sen baya bi cadısın galiba:)
keşke telefonda ağzına geleni söyleyeceğine özür dileseydin. senin yaptığın da alttan alınacak bişey değil yani kusura bakma.
ortalığı sen karıştırmışsın.
kocan erkek değil mi lafından dolayı erkeklik gururunu kurtarmak için sana bu konuda karışmış.
haksız diyemiyorum.
biraz sakin ve yumuşak olmaya çalış.
ne diyecegimi bilemedim bi an
epey karısmıs ortalık.
ama siz iki kardes arasında olmuş bitmiş.kardessiniz unutursunuz.
erkeklerin olaya dahil olması kötü olmus.bunda her iki tarafa durumu aktaran kardesinizin kabahati büyük(telefonda ablanızın erkek arkadaşına kavga ettiğinizi,eşinize de ablanızın erkek arkadasının söylediklerini)
ama kim olursa olsun ablanızın evlenecegi kişi siz nisana ve düğüne bir kardes gibi üzerinize düşenleri yaparak katılmalısınız.netice de sadece o adamın nisanı ve düğünü degil.söz konusu olan ablanız.eğer eşiniz haddini bilmeyip sizi ablanız kousunda köşeye sıkıştırmak için boşanmakla tehdit ediyorsa zaten konusacak bir sey yok.aile her seyden önce gelir.tıpkı esinizin kendi ailesinde olan meselede gösterdigi yaklasımda oldugu gibi..bence ağlamayı bırakın.cevap net.ablanızın en özel gününde ABLANIZIN yanında olun.kocanız da sınırlarını ögrensin ve sizi bir daha aileniz konusunda tehdit etmesin...
kendisi düğüne misafir gibi katılabilir,hiç katılmayabilir de..bu anlasılabilir bir durum.ama sizden bunu istemesi kadar akıl dışı bir şey olamaz
canım sen gayet de kardeş gibi gidersin düğüne. onu takmazsın sonra eve gelince kavga olur belki. ya da sen postayı koyarsın o benim kardeşim gibisinden. olur biter. bu sebepten boşanacaksa zaten hayır yoktur o adamda.
telefonumu falan kapamıştım biraz önce geldi tabiki gitceksin ablandır sen bana bu konuları açtıkça sinirleniyorum o yüzden söledim öle dedi ben karışamam tabiki bi anlık sinirle söledim dedi ahhh bayanlar ahh tırnaklarımı çıkarmassam eşim ezecek yada ezebilceğini zannediyor....
kız sende az degılsın he :) aferın ezdırme kendını valla boyle kadınları gordukce gurur duyuyorum :)))
aynı sorunu bende yasadım benımde esım kızkardesımın esını sevmez arada kavga falan olmadı ama sevmıyor adam bı sure boyle tartıstı falan ben dedımkı sen ıster sev ıster sevme o benım kardesım ve sen kocasını sevmıyorsun dıye gorusmeme engel olamazsın hıc evıne gıtmezdı bayramda ben gıdecem bır gun kardesımde kalacam dedım pesıme dustu geldı sasırdım sonra dedıkı ben artık bu adam yokmus gıbı davranacam dedı konustuda onunla muhabbette ettı ıste bu erkeklerı anlamak zor bıraz bence zamanla alısır kafana takma ama soyle bırseyde var benım evlılıgımde baskın olan taraf benımdır seının durumun nasıl bılmem arkadasım ama zamana bırak cozulur