- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ayrilik asamasinda dogal olarak gelgitler yasiyorum. Sanki cok kötü degilmis gibi geliyor ama kötü olmasa bu duruma getirmezdim galiba.Sorun cıkaran kendısı oldugu ıcın cozmeye calısması jest degıl.
Asagıladıgı ıcın senı, ailesiyle tanıstırması onemlı degıl.
Cocugu var cocugun yok.
Sana saygısı olsa sen yanındayken kadınlara bakmaz.
Bısey yaptın, arkadasına dur.
Aa cok ıyıymıs desek barısacak mısın anlamadım kı?
Bosver melankolıkcıgım. Guclu durup kendın ıcın gelecegın ıcın dogru olanı yaptın.Ayrilik asamasinda dogal olarak gelgitler yasiyorum. Sanki cok kötü degilmis gibi geliyor ama kötü olmasa bu duruma getirmezdim galiba.
Cok tesekkür ederim. Ayrilmayi basardim bu bile büyük bir adim benim icin bir senedir erteliyordum. Canim aciyor ama.6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor hoşuna gidiyorsa barış? Bizim hatunlarımız neden böyle oldu anlamıyorumbiraz duruşunuz olsun. Ve yanınızda sokakta kadınlara bakıyor. Çok leş bir insanmış bana göre. Ayrılmışsınız çok doğru bir karar. Böyle biri için 24 saatten fazla bile üzülmeyin. Lütfen kendi değerinizi bilin.
Kafamda bitirdim aslinda bu insanla olmayacagini biliyorum. Tekrar barisirsam aciyi ertelicem sadeceGelgit yaşamayın kararlı olun.
Aynen zaten cocuk ve eski esten rahatsiz oluyordum.Seninkine benzer bir erkek arkadaşım oldu. Bir çocuğu vardı
( Kavga aşağılama vs hiç bir kötü huyu yoktu diyebilirim)
Sen hiç evlenmemişsen ve onun çocuğu varsa büyük problem. Gerisini düşünme bile... Eski eşi hayatınızı dar etmeye yetiyor. Adamın bişey yapmasına bile gerek yok.Ki senin ki zaten problemli o belli
Aynen zaten cocuk ve eski esten rahatsiz oluyordum. Yinede cok üzgünüm su an.Seninkine benzer bir erkek arkadaşım oldu. Bir çocuğu vardı
Sen hiç evlenmemişsen ve onun çocuğu varsa büyük problem. Gerisini düşünme bile... Eski eşi hayatınızı dar etmeye yetiyor. Adamın bişey yapmasına bile gerek yok.Ki senin ki zaten problemli o belli
Aynen zaten cocuk ve eski esten rahatsiz oluyordum. Yinede cok üzgünüm su an.Seninkine benzer bir erkek arkadaşım oldu. Bir çocuğu vardı
Acın bitecek ve bittiğinde daha net görebileceksin bazı şeyleri. Gerçekten sevildiğinde, değer gördüğünde bu yaşadığın şeyin ilişki olmadığını anlayacaksın. Onun çocuğu varmış bak zaten olmazdı. Sana asla saygısı yokmuş. Seven insan herşeyden önce saygı duyar. Hala eşyalarının bir kısmını haftaya al falan demeler sakın bu ayaklara gelme.Cok tesekkür ederim. Ayrilmayi basardim bu bile büyük bir adim benim icin bir senedir erteliyordum. Canim aciyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?