• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayim? lütfen yardim edin

Acın bitecek ve bittiğinde daha net görebileceksin bazı şeyleri. Gerçekten sevildiğinde, değer gördüğünde bu yaşadığın şeyin ilişki olmadığını anlayacaksın. Onun çocuğu varmış bak zaten olmazdı. Sana asla saygısı yokmuş. Seven insan herşeyden önce saygı duyar. Hala eşyalarının bir kısmını haftaya al falan demeler sakın bu ayaklara gelme.
Acimin gececegini biliyorum, ama paylasimlar coktu unutmak zor olcak. Zaten esyalarimin tamamini aldim, her görüsme ayriligi uzatcak cünkü.

Diger konunuzuda bastan sona okumustum..
kusura bakmayin ama adamin hediyesinden bile bazi seyler kendini belli ediyor.
Ayrilik sürecinde cogunlukla karsi tarafla yasadigimiz güzel seyler akla geliyor, bu cok normal.
Ama bence adam sizi sevmiyor! Net!
Sokakta kizlara bakiyor ne demek?!
Ve kendisi tam olarak sevdigi birini bulursa inanin sizi terkeder.
Ayrilik kararinizdan vazgecmeyin.
Zaten dedigi laflar, baska kizlara bakmasi, cocugunun olmasi bunlar hep benim canimi cok yakan yipratan seylerdi. Ömür boyu böyle yasamak istemedigim icin bitirdim ve zaten güvenmiyordum ona.

Diger konunuzuda bastan sona okumustum..
kusura bakmayin ama adamin hediyesinden bile bazi seyler kendini belli ediyor.
Ayrilik sürecinde cogunlukla karsi tarafla yasadigimiz güzel seyler akla geliyor, bu cok normal.
Ama bence adam sizi sevmiyor! Net!
Sokakta kizlara bakiyor ne demek?!
Ve kendisi tam olarak sevdigi birini bulursa inanin sizi terkeder.
Ayrilik kararinizdan vazgecmeyin.
Zaten dedigi laflar, baska kizlara bakmasi, cocugunun olmasi bunlar hep benim canimi cok yakan yipratan seylerdi. Ömür boyu böyle yasamak istemedigim icin bitirdim ve zaten güvenmiyordum ona.

Herkese merhaba, iki gün önce konu acmistim hayatimda ki insanla sorunumla ilgili. Neyse ben bu iliskide genel olarak degersiz hissettigim icin ve gelecegimiz olmadigini düsündügüm icin ayrilma karari aldim ama o bunu istemiyor. Bugün onda bir kac esyam vardi onlari almaya gittim, hepsini götürme agir olur haftaya alirsin birazini da dedi. Ben olsun ben her seyimi alcam simdi dedim, haftaya görüselim lütfen dedi, gözlerimiz doldu ve ayrildim ordan. Sorun su ki seviyorum onu hala kalbim aciyor su an, biliyorum normal bu. Ama kalbim beynim oyun oynuyor bana o kadar kötü biri degildi diyor. Cok berbat bir durumdayim. Seviyorum özlüyorum onu. Ya yanlis yaptiysam? ..Onda hoslanmadigim ve hoslandigim seyleri yazayim yorum yapin lütfen. Hoslanmadiklarim,
1)Onun bir cocugu var benim yok
2)Cok incitici konusmalari olabiliyor
3)Kiz arkadasi var sosyal(bana uyan bir sey degil)
4)Dominant bir yapisi var
5)Sokakta yürürken kizlara bakiyor
6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor
Hoslandiklarim
1)Sorun olunca orta yolu bulup cözmeye calisiyor
2)Fikirlerime önem veriyor. Bir sey yapcaksak fikrimi soruyor.
3)Sohbeti güzel
4)Ailesiyle tanistirdi
5)yalan söyleme huyu yok sonucu kötü olsa da dogruyu söylüyor
6)yemek temizlik yapiyor, titiz
7)Genelde evde evcil(ben seviyorum)

Sorulariniz olursa cevaplarim
Bugun mu gittin nasl gittin yasak var

Bir de belki cok sacma gelebilir ama 18 yasinda 13 yasinda bir kizla sevgili olmus. Gecmisi de olsa midemi bulandirdi.
Oha adam resmen sapık, düşünecek bir şey yok ki bunda, bi silkelenip kendinize gelin lütfen ya. Arkasında üzülünecek biri değil ki. Çoluğa çocuğa sapıklık yapan, kadınları taciz eden manyaklar uzaydan gelmiyor, aramızdalar ve normal insan muamelesi görüyorlar maalesef.

Herkese merhaba, iki gün önce konu acmistim hayatimda ki insanla sorunumla ilgili. Neyse ben bu iliskide genel olarak degersiz hissettigim icin ve gelecegimiz olmadigini düsündügüm icin ayrilma karari aldim ama o bunu istemiyor. Bugün onda bir kac esyam vardi onlari almaya gittim, hepsini götürme agir olur haftaya alirsin birazini da dedi. Ben olsun ben her seyimi alcam simdi dedim, haftaya görüselim lütfen dedi, gözlerimiz doldu ve ayrildim ordan. Sorun su ki seviyorum onu hala kalbim aciyor su an, biliyorum normal bu. Ama kalbim beynim oyun oynuyor bana o kadar kötü biri degildi diyor. Cok berbat bir durumdayim. Seviyorum özlüyorum onu. Ya yanlis yaptiysam? ..Onda hoslanmadigim ve hoslandigim seyleri yazayim yorum yapin lütfen. Hoslanmadiklarim,
1)Onun bir cocugu var benim yok
2)Cok incitici konusmalari olabiliyor
3)Kiz arkadasi var sosyal(bana uyan bir sey degil)
4)Dominant bir yapisi var
5)Sokakta yürürken kizlara bakiyor
6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor
Hoslandiklarim
1)Sorun olunca orta yolu bulup cözmeye calisiyor
2)Fikirlerime önem veriyor. Bir sey yapcaksak fikrimi soruyor.
3)Sohbeti güzel
4)Ailesiyle tanistirdi
5)yalan söyleme huyu yok sonucu kötü olsa da dogruyu söylüyor
6)yemek temizlik yapiyor, titiz
7)Genelde evde evcil(ben seviyorum)

Sorulariniz olursa cevaplarim
Incitici konuşma aşağılayıcı kelime bunlar yeter zaten ayrılmak için.

Insallah dedginiz gibi olur. Kendimi yapayalniz hissediyorum

Başta normal tabi. Ama bu ilişkide olumsuz taraflar az değil. Ve bence bundan sonra kendinize sorun: bana birinin incitici ve aşağılayıcı konuşmasına neden müsade ettim? Kendime yeterli kadar değer veriyormuyum? Bunlar gelecek için önemli ip ucu sizin için. Yalnızlık kendinizle ilgilenmeniz içinde bir fırsat. İnsallah gönlünüze göre biri zamanı gelince çıkar

Ben doğru kararı verdiğinizi düşünüyorum. Madde 1’den önceki konunuzda bahsetmiştiniz sanıyorum, tek başına yeterliydi ayrılmak için zaten. Madem diğerleri de var, pek düşünülecek bir şey yok.
Hangisini diyorsunuz tek basina ayrilmak icin sebep olan?

Başta normal tabi. Ama bu ilişkide olumsuz taraflar az değil. Ve bence bundan sonra kendinize sorun: bana birinin incitici ve aşağılayıcı konuşmasına neden müsade ettim? Kendime yeterli kadar değer veriyormuyum? Bunlar gelecek için önemli ip ucu sizin için. Yalnızlık kendinizle ilgilenmeniz içinde bir fırsat. İnsallah gönlünüze göre biri zamanı gelince çıkar
Kendimden cok fazla ödün verdigim icin bana öyle davranabildigini düsünüyorum? Bu durum da ben mi hata yaptim o mu?

Back
X