• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayim? lütfen yardim edin

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, iki gün önce konu acmistim hayatimda ki insanla sorunumla ilgili. Neyse ben bu iliskide genel olarak degersiz hissettigim icin ve gelecegimiz olmadigini düsündügüm icin ayrilma karari aldim ama o bunu istemiyor. Bugün onda bir kac esyam vardi onlari almaya gittim, hepsini götürme agir olur haftaya alirsin birazini da dedi. Ben olsun ben her seyimi alcam simdi dedim, haftaya görüselim lütfen dedi, gözlerimiz doldu ve ayrildim ordan. Sorun su ki seviyorum onu hala kalbim aciyor su an, biliyorum normal bu. Ama kalbim beynim oyun oynuyor bana o kadar kötü biri degildi diyor. Cok berbat bir durumdayim. Seviyorum özlüyorum onu. Ya yanlis yaptiysam? ..Onda hoslanmadigim ve hoslandigim seyleri yazayim yorum yapin lütfen. Hoslanmadiklarim,
1)Onun bir cocugu var benim yok
2)Cok incitici konusmalari olabiliyor
3)Kiz arkadasi var sosyal(bana uyan bir sey degil)
4)Dominant bir yapisi var
5)Sokakta yürürken kizlara bakiyor
6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor
Hoslandiklarim
1)Sorun olunca orta yolu bulup cözmeye calisiyor
2)Fikirlerime önem veriyor. Bir sey yapcaksak fikrimi soruyor.
3)Sohbeti güzel
4)Ailesiyle tanistirdi
5)yalan söyleme huyu yok sonucu kötü olsa da dogruyu söylüyor
6)yemek temizlik yapiyor, titiz
7)Genelde evde evcil(ben seviyorum)

Sorulariniz olursa cevaplarim

Sorun cıkaran kendısı oldugu ıcın cozmeye calısması jest degıl.
Asagıladıgı ıcın senı, ailesiyle tanıstırması onemlı degıl.
Cocugu var cocugun yok.
Sana saygısı olsa sen yanındayken kadınlara bakmaz.
Bısey yaptın, arkadasına dur.
Aa cok ıyıymıs desek barısacak mısın anlamadım kı?

Seninkine benzer bir erkek arkadaşım oldu. Bir çocuğu vardı
( Kavga aşağılama vs hiç bir kötü huyu yoktu diyebilirim)
Sen hiç evlenmemişsen ve onun çocuğu varsa büyük problem. Gerisini düşünme bile... Eski eşi hayatınızı dar etmeye yetiyor. Adamın bişey yapmasına bile gerek yok.Ki senin ki zaten problemli o belli

Sorun cıkaran kendısı oldugu ıcın cozmeye calısması jest degıl.
Asagıladıgı ıcın senı, ailesiyle tanıstırması onemlı degıl.
Cocugu var cocugun yok.
Sana saygısı olsa sen yanındayken kadınlara bakmaz.
Bısey yaptın, arkadasına dur.
Aa cok ıyıymıs desek barısacak mısın anlamadım kı?
Ayrilik asamasinda dogal olarak gelgitler yasiyorum. Sanki cok kötü degilmis gibi geliyor ama kötü olmasa bu duruma getirmezdim galiba.

Ayrilik asamasinda dogal olarak gelgitler yasiyorum. Sanki cok kötü degilmis gibi geliyor ama kötü olmasa bu duruma getirmezdim galiba.
Bosver melankolıkcıgım. Guclu durup kendın ıcın gelecegın ıcın dogru olanı yaptın.

İzolasyondan dolayi evdeyiz ve surekli bunu dusuneceksın mecburen senı anlıyorum.
Yapman gereken sey, cesur davranıp bitirdiğin saygısız ılıskı ıcın, ıyı seyler gelıp aklkna senı uzdugunde ya da acabaya dusurdugunde adamın hakaretlerı ve kadınlara bakısı gelsın aklına.
Kurtuldum de keyıf kahvenı yap ıc. Kurtuldun cunku.
Sakın bır daha gorusme de.

Geçen gün çocuğu ile alakalı konuşmada geri planda kalmayı kabul edeceksin tarzı bisey söylemişti sanirim. Ayrılık zamanı insan hep iyileri hatırlar ama bu adam sana doğum gününde dahi zahmet edip düzgün bi kutlama hediye yapmadı. Çok yıpranırsın. Inşallah daha iyi kapılar açılır senin için

Sizin bu yazdıklarınız genel olarak iyi birisinin özellikleri
Bu sevgili olmak için yeterli değil ki
Ayrıca kabullenemedıgınız özellikleri olan birisyle yola çıkmayın

sonraki konunuz çok pişmanım olur ben de kabul etmeseydın ayrılsaydın yazarım

ayrıca saygısızın teki
Size gelgitler yaşatmak için bu tarz ucuz numaralar yapıyor bence

insanın alışkanlıklarını bırakması kolay olmaz elbette

6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor hoşuna gidiyorsa barış? Bizim hatunlarımız neden böyle oldu anlamıyorum 🤷‍♀️ biraz duruşunuz olsun. Ve yanınızda sokakta kadınlara bakıyor. Çok leş bir insanmış bana göre. Ayrılmışsınız çok doğru bir karar. Böyle biri için 24 saatten fazla bile üzülmeyin. Lütfen kendi değerinizi bilin.

6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor hoşuna gidiyorsa barış? Bizim hatunlarımız neden böyle oldu anlamıyorum 🤷‍♀️ biraz duruşunuz olsun. Ve yanınızda sokakta kadınlara bakıyor. Çok leş bir insanmış bana göre. Ayrılmışsınız çok doğru bir karar. Böyle biri için 24 saatten fazla bile üzülmeyin. Lütfen kendi değerinizi bilin.
Cok tesekkür ederim. Ayrilmayi basardim bu bile büyük bir adim benim icin bir senedir erteliyordum. Canim aciyor ama.

Sen hiç evlenmemişsen ve onun çocuğu varsa büyük problem. Gerisini düşünme bile... Eski eşi hayatınızı dar etmeye yetiyor. Adamın bişey yapmasına bile gerek yok.Ki senin ki zaten problemli o belli
Aynen zaten cocuk ve eski esten rahatsiz oluyordum.

Aynen zaten cocuk ve eski esten rahatsiz oluyordum. Yinede cok üzgünüm su an.

Cok tesekkür ederim. Ayrilmayi basardim bu bile büyük bir adim benim icin bir senedir erteliyordum. Canim aciyor ama.
Acın bitecek ve bittiğinde daha net görebileceksin bazı şeyleri. Gerçekten sevildiğinde, değer gördüğünde bu yaşadığın şeyin ilişki olmadığını anlayacaksın. Onun çocuğu varmış bak zaten olmazdı. Sana asla saygısı yokmuş. Seven insan herşeyden önce saygı duyar. Hala eşyalarının bir kısmını haftaya al falan demeler sakın bu ayaklara gelme.

Diger konunuzuda bastan sona okumustum..
kusura bakmayin ama adamin hediyesinden bile bazi seyler kendini belli ediyor.
Ayrilik sürecinde cogunlukla karsi tarafla yasadigimiz güzel seyler akla geliyor, bu cok normal.
Ama bence adam sizi sevmiyor! Net!
Sokakta kizlara bakiyor ne demek?!
Ve kendisi tam olarak sevdigi birini bulursa inanin sizi terkeder.
Ayrilik kararinizdan vazgecmeyin.

Back
X