Ben ne yapayim? lütfen yardim edin

Acimin gececegini biliyorum, ama paylasimlar coktu unutmak zor olcak. Zaten esyalarimin tamamini aldim, her görüsme ayriligi uzatcak cünkü.

Zaten dedigi laflar, baska kizlara bakmasi, cocugunun olmasi bunlar hep benim canimi cok yakan yipratan seylerdi. Ömür boyu böyle yasamak istemedigim icin bitirdim ve zaten güvenmiyordum ona.

Zaten dedigi laflar, baska kizlara bakmasi, cocugunun olmasi bunlar hep benim canimi cok yakan yipratan seylerdi. Ömür boyu böyle yasamak istemedigim icin bitirdim ve zaten güvenmiyordum ona.

Bugun mu gittin nasl gittin yasak var

Bir de belki cok sacma gelebilir ama 18 yasinda 13 yasinda bir kizla sevgili olmus. Gecmisi de olsa midemi bulandirdi.
Oha adam resmen sapık, düşünecek bir şey yok ki bunda, bi silkelenip kendinize gelin lütfen ya. Arkasında üzülünecek biri değil ki. Çoluğa çocuğa sapıklık yapan, kadınları taciz eden manyaklar uzaydan gelmiyor, aramızdalar ve normal insan muamelesi görüyorlar maalesef.

Incitici konuşma aşağılayıcı kelime bunlar yeter zaten ayrılmak için.

Insallah dedginiz gibi olur. Kendimi yapayalniz hissediyorum

Başta normal tabi. Ama bu ilişkide olumsuz taraflar az değil. Ve bence bundan sonra kendinize sorun: bana birinin incitici ve aşağılayıcı konuşmasına neden müsade ettim? Kendime yeterli kadar değer veriyormuyum? Bunlar gelecek için önemli ip ucu sizin için. Yalnızlık kendinizle ilgilenmeniz içinde bir fırsat. İnsallah gönlünüze göre biri zamanı gelince çıkar

Hangisini diyorsunuz tek basina ayrilmak icin sebep olan?

Kendimden cok fazla ödün verdigim icin bana öyle davranabildigini düsünüyorum? Bu durum da ben mi hata yaptim o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…