Ben ne yapayim akil verin banada:(

Allah yardımcınız olsun zaten zor bir süreç teyzecim anneannecim biliyorum bizi sevdiğinizden geliyorsunuz bizi yalnız bırakmamak için ama zahmet etmeyin anneanne yaşlı zaten o kadar yola bu soğukta gelmesin kırılmam size hem ameliyatlı olcam ilgilenrmrm çok üzülürüm yazın buyrun gelin deseniz belki anlayışlılarsa anlarlar halden ya da burda bir arkadaşın dediği gibi kv evdeyken grlsinler kv hizmeti yapsın çıksın aradan benim doğumumdada pzt sezeryan ile doğurdum yanımda kv annem görümcem vardı cuma görümcem gitti cts kaynım müstakbel eltim kp geldiler pazar da döndüler bu kadar kısa kalmalarına ve az kişi olmalarına ve grlmelerine çok sevinmemize mutlu olmamıza rağmen insanın rahatsız olduğu birkaç nokta oluyor mesela cts hastaneye kontrole gittik zaten sarılık olmuş bebeğim değer kritik canım sıkkın ameliyatlıyım yorgunum emziriyorum kv gelecekleri havalimanından almanın derdine düşmüş acele ettiriyor eşime vs ama hakkını yiyemem yemeği temizliği canı gönülden hep o yaptı hiç kıpırdamadım yerimden annem de bebek ve benle ilgilendi hep

kendimi senin yerine koydum valla tepem attı burda...
ben tahammül edemezdim heralde..
doğum bu yani düğün yeri gibi ne gerek var bu kalabalığa...
çok çok düşüncesiz insanlarmış gerçekten...
allah yardım etsin..

Gunaydin.sende hamilesin arkadasim dusunsene o kadar kisi ev curcuna her kafadan ses bide su var surekli cocugu soyle tutcan soyle emzircen vs vs.gecen eltimle konusmustum madem o kadar kisi geliyor benim gibi yap hic cikmadim odamdan ben valla ugrasamazdim dedi.esimde aynisini soyluyor.onlarin derdi gezmek bana gore bunca yil olmus gelmemisler de dogum mu aklina geldi.kac yaz gecti gelselerdi.yanlis dusunmuyorum dimi?

Ben kv demi taniyorum hemde cok iyi bi kac gun sonra oglum teyzen ananen bunaldi az gezdir dicek.ayip olmasin geldiler eve kapandilar diye.ki esim acayip yogun bir adam hersey bi yana gereksizzzzz kalabalik.

yanlış olurmu hiç..
çok sıkıcı bi durum gerçekten..
her kafadan bi ses çıkmasıda ayrı dert o konuda çok haklısın..
sanki sen bilmiyomuşsun gibi herkes bişey söyleyecek şöyle tut,şöyle yap" fln...
valla bencede eşini dinle kapan odana keyfine bak...
bu kadar insanda aynen söylediğin gibi gezmeye yer arıyolarmış bebekte bahaneleri olmuş...

Yuh bu ne yaa yurt gibi insanda biraz düşünce olur tamam gelsinler görsünlerde teker teker gelsinler bu ne yani hem teyzen neden oğullarıyla geliyor küçük mü çocuklar eşine bıraksın birkaç günlüğüne. Kaynın eltin kaynanan gidince gelsin neyse onlar fazla kalmıcakmışta çoluk çocuk fazla yani artık gelme de denmez insanlara tabii ama eşiniz sizden yanaymış aynen naz yapın ayağa kalmıyorum deyin, çocuk durmuyor deyin evin işini de yemeğini de yapsınlar siz odadan çıkmayın merak etmeyin iki günde giderler öyle olunca.

doguma geliyorlar dügüne degil ki yahu
ne işi var bu kadar adamın evde
hadi kv kp tamamda elti kayın yegen anane daha sayamadıgım bi ton kişi ne yapacak evde

Bende ilk duydugumda sok oldum.dayanamadim kv ye laf arasinda teyzede doguma geliyormus dedim aman canim oda hemen plan yapmasin plan yapilinca olmuyor o gun ciksin gelsin dedi.en sonunda doguma o kadar kalabalik olurmu dedim demez olaydim gelen zaten iki gun kalir gider diye kizdidogum okullar tatildeyken 12 saatlik yoldan geliccekler 2 gun kalip gidicekler hic mantikli gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…