- 21 Ağustos 2013
- 1.093
- 707
- 323
Allah yardımcınız olsun zaten zor bir süreç teyzecim anneannecim biliyorum bizi sevdiğinizden geliyorsunuz bizi yalnız bırakmamak için ama zahmet etmeyin anneanne yaşlı zaten o kadar yola bu soğukta gelmesin kırılmam size hem ameliyatlı olcam ilgilenrmrm çok üzülürüm yazın buyrun gelin deseniz belki anlayışlılarsa anlarlar halden ya da burda bir arkadaşın dediği gibi kv evdeyken grlsinler kv hizmeti yapsın çıksın aradan benim doğumumdada pzt sezeryan ile doğurdum yanımda kv annem görümcem vardı cuma görümcem gitti cts kaynım müstakbel eltim kp geldiler pazar da döndüler bu kadar kısa kalmalarına ve az kişi olmalarına ve grlmelerine çok sevinmemize mutlu olmamıza rağmen insanın rahatsız olduğu birkaç nokta oluyor mesela cts hastaneye kontrole gittik zaten sarılık olmuş bebeğim değer kritik canım sıkkın ameliyatlıyım yorgunum emziriyorum kv gelecekleri havalimanından almanın derdine düşmüş acele ettiriyor eşime vs ama hakkını yiyemem yemeği temizliği canı gönülden hep o yaptı hiç kıpırdamadım yerimden annem de bebek ve benle ilgilendi hep