eşiniz haklı,yapacak bir şey yok malesef.
dediği gibi odaya girip bir daha çıkmayacaksınız,herkes ne yerse yesin,nasıl istiyorsa öyle temizlesin,karışmayın.
ayyy allahım okurken fenalık bastı sanki bana geliyolar :) şaka bi yana çok büyük düşüncesizlik gelmek istiyolarsa doğumunu yap iyileştiğinde ayağa kalktığında 2 günlüğüne gelsinler bu ne yaaa şaka gibi. daha yokmu deseydiniz . sinir olmamak elde değil allah yardımcınız olsun ...
Oyle yapicam mecbur.dusuncesizlik bana gore dogum bu dugun dernek olsa basimda tasirimda elden bisey gelmiyor maalesef.
Urkutucu geliyor o kadar kalabalik:)gelen anane esimin ananesi benim degil:)babam da yok bi annem bi yigenim annem zaten calisiyor kac gun izin alabilir bilinmiyor.gelenler sadece esimin tarafi yani:)ha anneme desemki yigeni ablama birak alinmaz annem tamam der ama yigenim 15 yasinda cok heveslendi nasil kirarim kizin kalbini.Gerçekten çok kalabalık geliyorlar Allah'tan eviniz büyükmüş yoksa bu kadar kişiyi nereye sığdıracaktınız.Aslında kayınpederiniz,kayınvalideniz,sizin anneniz ve babanız ve anneanneniz gelse daha iyi olurdu,teyzelere onların çocuklarına gerek yoktu.
Merhaba arkadaslar.nerden nasil basliyim bilmiyorum.11 senelik evliyim nisanliligim evliligim burnumdan geldi dugun gunu kv altinlarimimi almadi 5 kurus gormedim kocami doldurup uzerimemi salmadi 9 sene kocam b...yuyle gezdi ama ben anlatamadim esimekizim oldu bir bakicidan farksizdim sonunda rabbim dualarimi kabul ettide baska sehre geldik.3 ayda bir gelirler ve asla benim haberim olmaz hep esime soylerler esim bir gece once haber verir.11 senedir 1 bayram anneme gittim daha ya onlar burda ya biz orda.annem cok anlayislidir sagolsun dert etmez sen huzurlu ol yeter der. Asil sorun simdi basliyor ve ben icinden cikamadim.7 aylik hamileyim.bayramda esimin teyzesiyle konusurken dogumuna gelmek istiyoruz dedi.sayiyorum doguma kac kisi olucaz esimin annesi babasi kaynim eltim onlarin oglu.kaynimla eltim 2 gun kalip giderler kaynim gazeteci ve cok yogundur.tamam inlar gidicek.esimin teyzesi iki oglu ki 12 saatlik yoldan gelicek en az 1 hafta esimin ananesi benim annem ve yaninda yasiyan yigenim.evlere senlik o kadar kisi kv en az 1 ay burda tamam oda kabul ne diyim artik.ama teyzenin 2 cocugun ananenin ne isi var.evim 6+1 kv dedim ust kati kapicaktim ama mecbur acicam bu kadar kalabalik nerde kalicak.ben hep dusundum ustu kapatirim alt kalta bir odada biz ailecek kaliriz annem yigenim bir odada kv kp bir odada.herseyi bi kenara koyuyorum sezeryan olucam bir kizim daha var 4 yasinda.oda oda gezicem mi emzirmeye.ilk kizimda emziremedim ayri evim olmasina ragmen surekli bendeydiler isin icinden cikamiyorum esime soyledim gelene gelme diyemeyiz sende yatakodasindan cikmazsin bende yaninda olurum birak ne yaparlarsa yapsinlar diyor.onlarin dusunmesi gerekmiyor mu diyorum ya bosver onlari biz huzurumuza bakalim takma ben yanindayim diyor.ama ben istemiyorum doguma o kadar kalabalik.uzun oldu ama yardim edin kizlarrrrr.
en ıyısı dogumunuzu yapın hastaneden cıkısta kayınvalıdenıze gıdın herkezde oraya gelsin oorda kalın bı muddet hem sıze ve kızınıza bakılsın hemde ev sahıbı kv oldugu ıcın kımse sızden hızmet beklemez
doğum 15 gün tatile geliyo ya herkes tatile geliyo bence bu arada yıllık ziyarette içinde biz geldik biz taktık şöyle bi gelsinlerde epeyce bi gelmesinler diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?