Merhaba arkadaslar.nerden nasil basliyim bilmiyorum.11 senelik evliyim nisanliligim evliligim burnumdan geldi dugun gunu kv altinlarimimi almadi 5 kurus gormedim kocami doldurup uzerimemi salmadi 9 sene kocam b...yuyle gezdi ama ben anlatamadim esimekizim oldu bir bakicidan farksizdim sonunda rabbim dualarimi kabul ettide baska sehre geldik.3 ayda bir gelirler ve asla benim haberim olmaz hep esime soylerler esim bir gece once haber verir.11 senedir 1 bayram anneme gittim dahaya onlar burda ya biz orda.annem cok anlayislidir sagolsun dert etmez sen huzurlu ol yeter der. Asil sorun simdi basliyor ve ben icinden cikamadim.7 aylik hamileyim.bayramda esimin teyzesiyle konusurken dogumuna gelmek istiyoruz dedi.sayiyorum doguma kac kisi olucaz esimin annesi babasi kaynim eltim onlarin oglu.kaynimla eltim 2 gun kalip giderler kaynim gazeteci ve cok yogundur.tamam inlar gidicek.esimin teyzesi iki oglu ki 12 saatlik yoldan gelicek en az 1 hafta esimin ananesi benim annem ve yaninda yasiyan yigenim.evlere senlik o kadar kisi kv en az 1 ay burda tamam oda kabul ne diyim artik.ama teyzenin 2 cocugun ananenin ne isi var.evim 6+1 kv dedim ust kati kapicaktim ama mecbur acicam bu kadar kalabalik nerde kalicak.ben hep dusundum ustu kapatirim alt kalta bir odada biz ailecek kaliriz annem yigenim bir odada kv kp bir odada.herseyi bi kenara koyuyorum sezeryan olucam bir kizim daha var 4 yasinda.oda oda gezicem mi emzirmeye.ilk kizimda emziremedim ayri evim olmasina ragmen surekli bendeydilerisin icinden cikamiyorum esime soyledim gelene gelme diyemeyiz sende yatakodasindan cikmazsin bende yaninda olurum birak ne yaparlarsa yapsinlar diyor.onlarin dusunmesi gerekmiyor mu diyorum ya bosver onlari biz huzurumuza bakalim takma ben yanindayim diyor.ama ben istemiyorum doguma o kadar kalabalik.uzun oldu ama yardim edin kizlarrrrr.