• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım

Düşündügünüz doktor kim peki? Burada fotoğraf paylaşmaktan çekiniyorum, o yüzden paylaşamıyorum :110:
Tural hocanın revizyonda başarılı olduğunu duymuştum içinize sinecekse ve mutlu olacaksanız herşekilde revizyonda ameliyat ücreti ilkine göre yüksek olucak çok daha anormal fiyatlar okumuştum 90 bin onların yanında uygun kalıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ama tabiki az paralar değil maddi olarak çogu insanı zorlayacak rakamlar 😬

Şuan ki revizyon fiyatlarının neredeyse 30-40 bin üzerinde ücret talep etmişler. Daha uygun yapan başarılı revizyon yapan doktorlar var. Bende yaptırdım inanılmaz memnunum 🙏🏻

Şuan ki revizyon fiyatlarının neredeyse 30-40 bin üzerinde ücret talep etmişler. Daha uygun yapan başarılı revizyon yapan doktorlar var. Bende yaptırdım inanılmaz memnunum 🙏🏻
E emelkisik merhaba revizyonmu oldunuz banada atabilirmisiniz resminizi rica etsem ☺️

Arkadaşlar, daha önce ameliyat oldum ve burnum batık halde. Revizyon ameliyatlarında yarattığı mucizeleri görünce Tural Fatullayev benim için tünelin sonunda görünen ışık gibi olmuştu. En sonunda burnum düzelecek, sonunda doğru doktoru buldum diye sevinip umutlanmıştım fakat kendisinin ameliyat için 90 bin istemesiyle tüm hayallerim yıkıldı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Revizyon ameliyatlarında usta, yetenekli bir doktor nasıl bulabilirim bilmiyorum. Gerçi gençliğimin en güzel zamanlarını beni çirkin yapan bu çirkin burunla geçirdim, şimdiden sonra düzelse ne...
Merhaba ikinci ameliyatınız mi olacak?

Tural hocanın revizyonda başarılı olduğunu duymuştum içinize sinecekse ve mutlu olacaksanız herşekilde revizyonda ameliyat ücreti ilkine göre yüksek olucak çok daha anormal fiyatlar okumuştum 90 bin onların yanında uygun kalıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ama tabiki az paralar değil maddi olarak çogu insanı zorlayacak rakamlar 😬
Tural beyin asistanı bana revizyonun 320 binden başladığını söyledi. Lütfen biri bana yardımcı olabilir mi, herkese mi aynı fiyatı veriyor

Doktorlar için sayı da önemli tabi sizin burnunuz için de tecrübesi olan doktorlar çok aslında sadece maddi gücü ayarlamak gerek ve dr gidip yüz yüze görüşmek şart

Back
X