• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım

Sondan bir önceki paylaşımı.Ön görünümdeki deformiteleri düzelttik dediği twiggymirror adlı hastası.Açıkçası öyle gölgeli bir sonuç istemezdim.
Evet bakdim, dogrusu benim de hem burun deliklerimde, hem de burun kanatlarimda o kadinda oldugu gibi asimetri var. Ben o soruna cok odakli oldugum icin, iyi hall etmish diye dushunuyorum, diger sheyler cok dikkatimi cekmiyor

Arkadaşlar, daha önce ameliyat oldum ve burnum batık halde. Revizyon ameliyatlarında yarattığı mucizeleri görünce Tural Fatullayev benim için tünelin sonunda görünen ışık gibi olmuştu. En sonunda burnum düzelecek, sonunda doğru doktoru buldum diye sevinip umutlanmıştım fakat kendisinin ameliyat için 90 bin istemesiyle tüm hayallerim yıkıldı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Revizyon ameliyatlarında usta, yetenekli bir doktor nasıl bulabilirim bilmiyorum. Gerçi gençliğimin en güzel zamanlarını beni çirkin yapan bu çirkin burunla geçirdim, şimdiden sonra düzelse ne...
Tevfik Sözen le görüştünüz mü? Görüştüyseniz neden elediniz? Ben hem Tevfik sozen le hem de Tural beyle görüşeceğim insllah ama cok yogunlar bi kac sonrasına görüşebileceğim. Tevfik beyi elediyseniz sebebini bilmek isterim. Benim de kafam çok karışık revizyon zor bi ameliyat iyi bi karar vermek istiyorum :(

Tevfik Sözen le görüştünüz mü? Görüştüyseniz neden elediniz? Ben hem Tevfik sozen le hem de Tural beyle görüşeceğim insllah ama cok yogunlar bi kac sonrasına görüşebileceğim. Tevfik beyi elediyseniz sebebini bilmek isterim. Benim de kafam çok karışık revizyon zor bi ameliyat iyi bi karar vermek istiyorum :KK43:
Hayır ben tevfik beyi elemedim. yanlış mı anlaşıldı acaba? Ben sadece tural beyden bahsettim. çok iyi bir cerrah, harikalar yaratıyor ama pahalı ötesi pahalı

Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar isteyecek acaba:S
Burnunuza bayıldım. Böyle bir burnum olsaydı o kadar mutlu olurdum ki anlatamam. Bu burunla revizyon düşünüyor olmanız beni çok üzdü çünkü ben bile burnumu bir daha elletmek istemiyorum, korkuyorum. Benim burnum sizinkinin yanında facia.

Hayır ben tevfik beyi elemedim. yanlış mı anlaşıldı acaba? Ben sadece tural beyden bahsettim. çok iyi bir cerrah, harikalar yaratıyor ama pahalı ötesi pahalı
Yok yanlis anlaşılmadı sadece tevik sozen le görüşüp mü acaba tural beye ameliyat olmak istediniz diye merak ettim. Zaten sorumda da görüştünüz mü diye once sorup sonra gorustuyseniz neden elediniz demistim. O zaman tevfik sozenle de görüşmenizi tavsiye ederim. Onunda pahali olacağını tahmin ediyorum gerci. Tevfik sozen le gorusme ücreti ayri burun tasarımı için ayrı ucret aliyormus. Ben ikisiyle de görüşünce buraya yazarım insallah. Hakkımızda hayırlısı olsun revizyon doktoru bulmak maddi manevi zor bir süreç.

Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar ist
Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar isteyecek acaba:S
İnanın burnunuz her açıdan çok güzel:) Benimki böyle olsa aşırı mutlu olurdum.Kıkırdak eksiği,büyük ön görünümü siz bir de bende görün.Revizyonla şu sonucu garanti edene anında ameliyat olurum ama zor ;)

Arkadaşlar, daha önce ameliyat oldum ve burnum batık halde. Revizyon ameliyatlarında yarattığı mucizeleri görünce Tural Fatullayev benim için tünelin sonunda görünen ışık gibi olmuştu. En sonunda burnum düzelecek, sonunda doğru doktoru buldum diye sevinip umutlanmıştım fakat kendisinin ameliyat için 90 bin istemesiyle tüm hayallerim yıkıldı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Revizyon ameliyatlarında usta, yetenekli bir doktor nasıl bulabilirim bilmiyorum. Gerçi gençliğimin en güzel zamanlarını beni çirkin yapan bu çirkin burunla geçirdim, şimdiden sonra düzelse ne...
Merhaba ben de doktor arıyorum Ankara’da revizyon için siz kimlerle tanıştınız? Kime olmuştunuz

Merhaba ben de doktor arıyorum Ankara’da revizyon için siz kimlerle tanıştınız? Kime olmuştunuz
Farkında mısınız, revizyon için doktor araştıran çok fazla kişi var. Bu beceriksizler bizi bu hale getirip ortada bırakacaksa bu işi neden yapıyorlar? Bunun bir çözümü olmalı. Bu işten men edilmeliler.

Bende burun ameliyatı olmak için yıllarca bekledikten sonra ömrümün en kötü zamanlarını geçiriyorum.Ameliyat sonrası asimetriye odaklanıp revizyon oldum ama burnum önden berbat oldu.
Tural beyi ve ameliyat yaptığı birkaç kişiyi takip ediyorum ama ilk ameliyat için bile düz ve uzun gibi görünüyor burunları.
Mehmet Yazar’da başarılı görünüyor ancak onun tarzı da bana pek uygun değil.
Sercan bey’in yaptığı burunları beğeniyorum.Kapalı yapması da avantaj ama son paylaştığı revizyonlardan birini görünce acaba mı dedim.Kıkırdak gölgeleri benim burnumun şu anki şikayet ettiğim haline benziyordu çünkü.
Yaşım pek genç sayılmaz.İyileşme süreci beklerken ya da kötü sonuçlara üzülürken zamanım daha da kötü geçsin istemeyip kim en güvenilirse ona ameliyat olmak istiyorum.
Doktor tarafından taahhüt edilen sonuç elde edilmemiş ; maddi kaybınızın yanında ömrününüzün en kötü zamanlarınızı geçirdiğinizi söylüyorsunuz. Neden hukuki süreç başlatmıyorsunuz?

Şuan ki revizyon fiyatlarının neredeyse 30-40 bin üzerinde ücret talep etmişler. Daha uygun yapan başarılı revizyon yapan doktorlar var. Bende yaptırdım inanılmaz memnunum 🙏🏻

Back
X