- 12 Temmuz 2018
- 42
- 17
- 34
- Konu Sahibi isabella07
günaydın sevgili kk güzelleri:)evlenmeden önceki hayatım olsa insan bu kötülüğü kendine nasıl yapar derdim ama evlendikten sonra yorum dahi yapamıyorum.bende 5 yıllık evliyim evlenmeden önce herşey çok güzeldi adam kendini bana resmen peri padişahının oğlu olarak tanıttı yerdik içerdik gezerdik ilgilydi günde 50 kere mesaj atardı uzun uzun konuşurduk eşimle evlendikten sonra başka bir şehre onun memleketine taşındım ailemden uzaklık zaten çok etkiledi daha yeni şehre adapte olamadan balayından geldik herşey bozuldu o peri masalı gitti sanki bir kabus başladı 6 ay sonrası hamilelik haberimi aldım bi oğlumuz oldu ama yine bir değişme yok halen aynı ilgisizlik devam ediyor eşim babası olmadığından dolayı annesine çok düşkün sabahtan akşama kadar iş güç birlikteler eşimin zoruyla her akşam birlikteyiz sonra o arkadaşlarıyla takılır bizde oğlumla yatma vakti eve kaçabiliriz ne bana nede oğluma karşı hiç bir tatlı söz ilgi malesef yok eve para getirmekle baba olunacağını düşünenlerden bir kaç kez kayınvalidem belki yardımcı olur diye anlattım ama ne işe yaramadı onun hayatı oğlu üzerine yeterki o rahat mutlu olsun gerisi önemli değil o kadar çok şey varki yaşadığım çok doluyum ailemin yanına dönmek büyük bir kurtuluş ama yapamıyorum maddiyat değil korkum bana oğlumu götüremezsin diyor bende çocuğum bu süreçte üzelecek yıpranacak diye istemiyorum işin hukiki boyutunu bilmiyorum anlayacağınız her konuda yardıma ihtiyacım var çocuğumu asla bırakmam bu güne kadar onun için sabrettim hayatımızda hiçbir sosyallik yok o evden işe işten eve bense tüm gün evde çocukla millet akşam olur kocasını bekler ben artık tartışmalarımızdan ötürü gelmesin dahi istiyorum herşey kısıtlı şiddet yok ama kıskançlıkta üstüne yeni başladı yok açık dar giyiyorsun kavgalarımız her dışarıya çıkışımızda var malesef yorulduğumu bittiğimi hissediyorum artık bu hayat resmen onun.bende burdayım demek için sesimi dahi çıkartamıyorum .bu hayata bende bir kez geldim bunları çekmek zorunda değilim diyorum gerçekten yok yuvamı yıkamam babasız çocuk büyütmek gibi lafler etmeyeceğim size koca meraklısı değilim oğlumu alıp şu kapıdan bir çıkabilsem ama elim kolum çocuğum için bağlı boşanma lafını bu yüzden ağzıma dahi alamıyorum kendisi çok asabi ani bir kararımla çocuğuma alıp kapıdan çıksan ben ne yaparım hiç bilmiyorum.keşke banada bi ışık olsa şu zoraki evlilik bi bitse haydi bakalım kızlar acil yardım