Ben mutlu olma şansımı sonsuza kadar kaybettim

ilk üyelikler neden hep cinsellik ve roman gibi oluyor...Dizi film gibi resmen hele bakir bir erkek birde deli divane safkan aşık tuhaf

Sevgilim yazmamı istedi. Ben çözüm bulamıyorum tek başına sende yardımcı ol diyor. Alıntılar yapıp ona mail atıyorum. Çok komik bildiğiniz politika meselesi gibi oturup tartışıyoruz fikir üretiyoruz.

Bu nedir ya. Sanki adam öldürdün bankasoydun ya da başka bişey yaptın. KadıbKadınlarımız bıraksa artık şu tabuyu çok iyi olcak böylelikle erkeklerde bırakacak onlara sevap bize günah gibi çifte standart yapmayı. Böylelikle kızlar yapmazsa dini gereği ya da başka gereklilikten yapmaz. Böylelikle ben öldüm bittim diye ortalığa dökülmez kızlar da hem. Bu nasıl bir çifte standart.

Sevgilim yazmamı istedi. Ben çözüm bulamıyorum tek başına sende yardımcı ol diyor. Alıntılar yapıp ona mail atıyorum. Çok komik bildiğiniz politika meselesi gibi oturup tartışıyoruz fikir üretiyoruz.
Sevgilin de kk da takılıyor demek ki :D :D Alıntılma o da okuyordur kesin .

konular cok benzer.o konu acan sevgilinzdi gbi geldi bana.uzun uzun anlatmisti..yani bu kadar abarticak ne var.iki secenek var.szi seviyosa boyle kabul eder.etmiyosa ayrilir.bunu devlet meselesi yapmis.siz bu duruma iyi dayaniyosuz valla.

Sevgiline her haltı yiyip, sonra da kızlık zarını diktirip kendini bakireyim diye yutturanları veya yaşamadığı şey kalmayıp kızlık zarı duranları göstermek lazım. Sen dürüst davranmışsın aldatmamışsın yalan söylememişsin. Bu kadar önem veriyor, aklından çıkaramıyor madem devam etmemeni öneririm. ömür boyu bunu önüne koyabilir.

Son düzenleme:
konular cok benzer.o konu acan sevgilinzdi gbi geldi bana.uzun uzun anlatmisti..yani bu kadar abarticak ne var.iki secenek var.szi seviyosa boyle kabul eder.etmiyosa ayrilir.bunu devlet meselesi yapmis.siz bu duruma iyi dayaniyosuz valla.

Ben de detayları çok benzer buldum.
Aynı kişi olduğuna eminim neredeyse..

Yazarken de mi üşenmedin Allah aşkına kezban ya.

İnsanın bekarete önem vermesini anlarım
Döner yoluna gider onu da anlarım
Ama sevgilin eğer gerçekten anlattığın gibiyse ruh hastası, psikopatın teki
Asla evlenme

Evet, bu yazıyı banada gönderdi ama kapatılmış. Bende her maddeye cevap yazarak kendine gönderdim. Dedim ya resmen birlikte çalışıyoruz çözüm için.

Benzer yorumlar orada da kendisine yazılmıştı.

Ben onun bunu aşabileceğine pek inanmıyorum açıkçası.
Evlenirsiniz ama yine de ara ara önüne koyacaktır bunu maalesef.
Basit bir takıntı değil çünkü yazısındaki detaylardan anlamak mümkün.

Valla tebrik nasıl buldunuz o da roman gibi döktürmüş.Aynı olay gibi hatta belkişde aynı kişi de olabilir.
İnsanın bekarete önem vermesini anlarım
Döner yoluna gider onu da anlarım
Ama sevgilin eğer gerçekten anlattığın gibiyse ruh hastası, psikopatın teki
Asla evlenme

Hoş oda bende bilinç altında "kadın düşmanlığı" varmı diye sormuş psikiatriste adam hayır demiş.

Benzer yorumlar orada da kendisine yazılmıştı.

Ben onun bunu aşabileceğine pek inanmıyorum açıkçası.
Evlenirsiniz ama yine de ara ara önüne koyacaktır bunu maalesef.
Basit bir takıntı değil çünkü yazısındaki detaylardan anlamak mümkün.

Bana demişti hayatta en büyük dostum beynimdi her işte muaffak oldum sayesinde şu anda en büyük düşmanım beynim diyor.

Hoş oda bende bilinç altında "kadın düşmanlığı" varmı diye sormuş psikiatriste adam hayır demiş.

Bu kadar abartı bir ruh hali normal değil kabullen bunu ve bu adamı hayatından çıkart
Bunun altından ya manyak ya iktidarsız ya da eşcinsel çıkar
Konun gerçekse tabii

madem kendisi bekareti bu kadar dert diyordu kendisi neden seninle beraber olmuş ki? burada sadece ilk sevgılımı söyledim diğerlerinden haberi yok demişsin ama buraya da seni o göndermiş artık haberi olmuş mu oluyor yani bu?

Ama bir dk yaa tekrar okudum ben de bakir değildim ama ... demiş.

Kusura bakmasın da ona selam söyle.
Kendisi de bakir değildi madem öyle birini istemeye hakkı yok.

Hatta bu kadar konuştuğu için ciddi terkedilmeyi hakediyor.

Bencilliğe gel:KK14:

Bu kadar abartı bir ruh hali normal değil kabullen bunu ve bu adamı hayatından çıkart
Bunun altından ya manyak ya iktidarsız ya da eşcinsel çıkar
Konun gerçekse tabii

İktidarsız yada eşcinsel değil, aramızda birşeyler oldu normal olarak. Hatta gayet iyi diyebilirim ki bakir olduğuna inanmamıştım

Back