- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk üyelikler neden hep cinsellik ve roman gibi oluyor...Dizi film gibi resmen hele bakir bir erkek birde deli divane safkan aşık tuhaf
Sevgilin de kk da takılıyor demek kiSevgilim yazmamı istedi. Ben çözüm bulamıyorum tek başına sende yardımcı ol diyor. Alıntılar yapıp ona mail atıyorum. Çok komik bildiğiniz politika meselesi gibi oturup tartışıyoruz fikir üretiyoruz.
konular cok benzer.o konu acan sevgilinzdi gbi geldi bana.uzun uzun anlatmisti..yani bu kadar abarticak ne var.iki secenek var.szi seviyosa boyle kabul eder.etmiyosa ayrilir.bunu devlet meselesi yapmis.siz bu duruma iyi dayaniyosuz valla.
Bu arada konuyu buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iramiyorum-bu-sorunu-nasil-asabilirim.863580/
Bir oku bakalım valla merak ettim.
Sevgilin bu kişi olabilir mi?
Valla tebrik nasıl buldunuz o da roman gibi döktürmüş.Aynı olay gibi hatta belkişde aynı kişi de olabilir.Bu arada konuyu buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iramiyorum-bu-sorunu-nasil-asabilirim.863580/
Bir oku bakalım valla merak ettim.
Sevgilin bu kişi olabilir mi?
Evet, bu yazıyı banada gönderdi ama kapatılmış. Bende her maddeye cevap yazarak kendine gönderdim. Dedim ya resmen birlikte çalışıyoruz çözüm için.
Valla tebrik nasıl buldunuz o da roman gibi döktürmüş.Aynı olay gibi hatta belkişde aynı kişi de olabilir.
Valla tebrik nasıl buldunuz o da roman gibi döktürmüş.Aynı olay gibi hatta belkişde aynı kişi de olabilir.
İnsanın bekarete önem vermesini anlarım
Döner yoluna gider onu da anlarım
Ama sevgilin eğer gerçekten anlattığın gibiyse ruh hastası, psikopatın teki
Asla evlenme
Benzer yorumlar orada da kendisine yazılmıştı.
Ben onun bunu aşabileceğine pek inanmıyorum açıkçası.
Evlenirsiniz ama yine de ara ara önüne koyacaktır bunu maalesef.
Basit bir takıntı değil çünkü yazısındaki detaylardan anlamak mümkün.
Hoş oda bende bilinç altında "kadın düşmanlığı" varmı diye sormuş psikiatriste adam hayır demiş.
Hoş oda bende bilinç altında "kadın düşmanlığı" varmı diye sormuş psikiatriste adam hayır demiş.
Bu kadar abartı bir ruh hali normal değil kabullen bunu ve bu adamı hayatından çıkart
Bunun altından ya manyak ya iktidarsız ya da eşcinsel çıkar
Konun gerçekse tabii