- Konu Sahibi CORUMUNCADISI
arkadasım bence hiç bekleme tehlikeye sokma kendinide bebeişide günün dolmus sayılır alıversinler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
corumlu cadi gecmis olsun ,takip ediyorum ama hic yazmamistim..aklima su da geliyor ,benim ikinci hamileligimde ordan tahmin edebiliyorum,gerci seninde ikinci ama ...acaba senin sancilar psikolojik olmasin sonucta son haftan ve hep kendini dinliyorsun ,heyecan stres agustos annelerinin dogumlarini duyunca herkesi heyecan sardi ..cunku sanci var acilma yok ,hersey normal diyorlar..anlamadim yani ,ilk bebegimde bende son hafta cok sancim var gibi geldi gittik bisey yok dediler benim oglum 41.haftada dogdu ,insallah bebisinde seni cok bekletmez ,beklemek cok zor ,hayirlisiyla bir avazda kurtul insallah,hayirli haberlerini bekliyoruz
hayir psikolojik degil sancilarim malesef cikiyor makinede ama acilma icin ise yaramiomus evde bugun o kadar sanci cektim gene ama bilmiyorum artik ne olcak sicak suyun icine yattim sole yarim saat ondan sonra yorulmusum yataga uzandim uyumusum
simdi bakalim ne olcak devam ederse hastaney tekrar aricam hayirlisi artik tskler:1rolleyes:
perihancım sabret diyecegim ama biliyorum cok bunaldın
sakın ani bir kararla sezerayan karar verme
normal oluyorsa ben bekle derim
ama bebegi de tehlikeye sokmamak gerek tabi..