Sevgilim bana ne dügün ne kina yapmak istemiyor..ben dügün yapamam kina yapamam ailemi alip siza gelemem deyip duruyor bende tamam bare kücük birsey olsun ailem sonucda kücükde olsa bi ister..ama o tutturdu olmaz olacaksa sade bi nikah gelinlik de giyilmek beni kabul ediceksende böyle kabul et diyor..bide aileden gizli olacakmis kimse duymicskmis..ya arkdaslar siz ne düsünüyorsunuz? Tamam dügün olmasin ama yinede kücük birsey yapilmaz mi? Gelinlik giyilmezmi? Sonucda ailemin gönlü var ve sevgilim istemiyor diye bundan vazgecmek zorundamiyim?dügüne yapcam masarafi evime yaparim diyor hakli olabilir.. ben herseye de razi geldim ama ailem beni gelinlikle görmek istiyor..nikaha bile kimse gelmicek tek bir kac kisi..
Ben mi yanlis düsünüyorum lütfen yardim edin..bu konu yüzünden ayrildik beni heryerden engelledi..evleneceksen böyle kabul edipde evlen dedi yoksa kendini sana gelinlik giydiren birini bul dedi..
Ben mi yanlis düsünüyorum lütfen yardim edin..bu konu yüzünden ayrildik beni heryerden engelledi..evleneceksen böyle kabul edipde evlen dedi yoksa kendini sana gelinlik giydiren birini bul dedi..