Ben mi yanlış düşünüyorum

Şurada gördüğüm bir iki konudan sonra abartı gelmedi anlattıklarınız. Takipte kalın eşinizin aklına da sokmayın bence öyle bir düşünceyi. Mümkün olduğunca kadını engellemeye çalışın. Herkesten herşeyi bekler olduk artık.

Manyak mıdır nedir? Hani öyle niyeti bozuk olmasa bile hiç mi utanma çekinme yok, dışarıdan nasıl gözükür diye akıl etme de mi yok bu tip kadınlar da? Yaşı kaç ki?

Bende şüphe uyandırmaya yetti verdiğiniz örnekler noluyor bu kızlara böyle karısının gözüne baka baka kocaya sulanıyorlar
Ben olsam biraz daha izler sonra sert bir şekilde bozardım herhalde "hayırdır " gibi..

Kadın bir şeylerin peşinde olsa bu kadar göze batar şekilde yapmaz herhalde dicem , yani gizli saklı yapar .. ama buradaki konulardan sonra her şey olabilir diyorum

Kadın bir şeylerin peşinde olsa bu kadar göze batar şekilde yapmaz herhalde dicem , yani gizli saklı yapar .. ama buradaki konulardan sonra her şey olabilir diyorum
Bende onu anlamıyorum ki bakışlarımdan falan anlaması lazim sanki inadıma yapıyor diyeceğim paranoyak yaptı beni

Takipte kalin. Esinize de durumu çaktırmayın. Ben nedense boyle sadece hissedilen seyleri eslere acmak, esegin aklina zorla karpuz kabugu sokmak, mış gibime geliyor. Belki esiniz sizden ve digerlerinden daha üst bir kademedeyse yalakalik yapmak icin yapiyor olabilir. Takip edin bakalimZ firsatini yakalarsaniz laf sokarsınız, isi iyice ilerlerirse esinizle o zaman konusursunuz.

Valla hiç de bir senin mi kocan var,herkes ona mı bakacak vs dencek durum değil.
Bakın şuan bdv de bir konu var,tam da böyle insanın içini gıcıklayan bir histen konu nerelere geldi.
Sizinki de ille aldatma ile sonuçlanacak değil ama o kadar güvenmeyin elin kadınına,çok da masum şeyler değil.
Kocanızı bebeği mi sanıyor,yoksa başka şey mi?
İpleri ele alın geri dursun biraz.
Onun haddine değil yumurtaydı kekti.
Mesafe koyun bence,iş yeri hem,kaldırır mesafeyi.

Aynı işyerinde gözünüzüni içine baka baka yapacağını sanmam bir niyeti olsa tam tersi saklamaya çalışır sizin yanınızda eşinize de götüreyim falan demez yani. Panik yapmayın hemen ama gözlemleyin.

Bence hemen mesafe koyun aranıza bu işler şakaya gelmez, burada çok hikaye var bunun gibi başlayan ve ileri seviyelere gelen.....
Kızla mı konusuyorsun, eşinle mi konuşuyorsun ne yap et aralarındaki ilişkiyi kes derim kardeş.
Aman aman kimseye güven olmaz bu devirde.
Neler neler okuyoruz burda..

Hem şirket sizin ise çıkartın işten

Eşinle paylaş bu durumu sınır cizsin ona göre. Bir şey olursa sana ulaşsın yani işin normali budur

Eşimle konuştum sen yanlış anlıyorsun öyle bi durum yok hem olsa bile sen bana bak benden yana bi şüphen olmasın dedi
Ama bilemiyorum kadının halleri umursamaz bir şekilde eşimle konuşması sürekli zırp pırt konuşacak seyler bulması canımı sıkıyor

Geçen gün okuduğum komşu kızı konusundan sonra, her şeyden şüphelenirim açıkçası.
Mesafe koyun aralarına, muhatap olmalarını engelleyin, sonradan pişman olmamak için.

Ben kıskanç bir değilimdir. Öyle bir olayımız olmadı ama bunlar beni sen kıllandırırdı. Gözünüzü üstünde olsun esin de biraz terslesin söyle. Mesela paraları bi ili götürünce her seferinde gelme birliktir gel desin

“Kadının hissettiği şey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur” demiş Bob Marley. Kesinlikle katılıyorum, hissettiyseniz vardır bir şey.

Bazı hemcinslerimiz, evli/sevgilisi olan adamlara ciddi anlamda ilgi duyuyorlar.

çok güzel yaklaşım

Diğer insanlara karşı değil de bu kadına karşı bu tarz birşey hissediyorsanız vardır birşey çünkü kadın kadını tanır bence aba altından sopayı gösterin

kek olayında falan dur ben götüreyim kocama. hem görmüş olurum deseydin keşke. yumurta olayında da keşke bana sorsaydın demeliydin bence. durumun farkında olduğunu bilsin eğer öyle bir durum varsa. öyle bir durum yoksada yaptığı hareketlerin yerinde olmadığının farkına varır belki. bu arada eşine söyleme

Bana pek tuhaf gelmedi. Ki kadinin ilgisi bile olsa istedigi kadar olsun,onemli olan esinizin tavri. Ki adam da zaten mesafeliymis. Sorun kalmiyor bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…