Bir örnek daha vereyim; biz kahvaltı yapacaktık bi kaç arkadaş bu bahsettiğim kadın ayarladı bende zeytin falan getirdim eşim ve bende katılacaktıkKarşıdaki çocuk mu yahu?Çocuk gibi davranmış.Haklısınız. Fırsat vermeyin.
Bir örnek daha vereyim; biz kahvaltı yapacaktık bi kaç arkadaş bu bahsettiğim kadın ayarladı bende zeytin falan getirdim eşim ve bende katılacaktıkAy ne keki ya?
Anaokulunda süt-kek saati midir nedir çocuk aç kalmasın diye koşuyor?
Mesafenizi koruyun aile olarak bence.
Bir örnek daha vereyim; biz kahvaltı yapacaktık bi kaç arkadaş bu bahsettiğim kadın ayarladı bende zeytin falan getirdim eşim ve bende katılacaktıkNiyeti kötü olmasa eşinin kek dilimi hakkını sana verir. Müsait olduğunda ona da götür derdi. Para tümletmeye götürmeden önce sana sordurması gerekirdi. Ya eşine bir sorsan para tümleyebilir miymiş diye. Niyet kötü gibi.
Sen eşinin aklına sokma boşver. Kendin tedbirini almaya bak.
Direk onu uyarmak istemiyorumeşin bence ters yapsın.
Benimde hiç hoşuma gitmedi ama ben belli edersem hiç beceremem elime yüzüme bulaşırben bile kıllandım hareketlerinden senin böyle hissetmen çok normal. aramızda kaç tane arkadaşımız bir şey yaptığında hemen elin evli heriflerini de düşünüp karısının da verme fırsatı varken üstelik ayy hemen götürüp vereyim falan der. iyi niyetlisi fazladan dilim kaldı eşin de yerse al götür canım der ama onun için de fesatlık var belli ki. ben bugüne kadar kıl kaptığım böyle durumlarda hiç yanılmadım, çoğu kadınında hislerinde yanıldığını görmedim. aynı kurumda çalıştığınız için bazı şeylere müdahale etme şansınız olmayabilir ama kek meselesinde mesela dur canım sana zahmet olmasın koca benim kocam ben götürürüm derim alırım elinden yani.
Benimde hiç hoşuma gitmedi ama ben belli edersem hiç beceremem elime yüzüme bulaşır
Kadın biraz rahat ama özellikle benim yanımda kulağım duyarak eşimden bahsetmesi ona sorayım ona edeyim demesi
Bide özel olarak sohbetlerimizde eşimle alakalı bisey anlatsam çok dikkatli dinliyor soru soruyor bilemiyorum
Bana da bazen çok iyi bazen garip davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?